Numarul maxim de reclame afisate, de la eTarget, este tot de 3 unitati de reclame pe pagina, la fel ca la AdSense.
Poti sa le combini fara nici o problema, singura problema ar fi din partea AdSense: - celelate reclame (eTarget si AdBrite) trebuie sa fie diferite fata de cele de la AdSense, pentru a nu fi confundate intre ele... Schimbi culoarea fonturilor si basta ...
Topic nou •
Blog •
Chat •
Contact •
Regulament •
FAQ •
RSS •
Cautare
Cum creezi reclame pe eTarget(20 mesaje) (5 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
-
Postat in urma cu 1 an
-
Da, poti sa pui acelasi cod pe mai multe pagini ale siteului tau, insa daca acele pagini apartin aceluiasi domeniu web (URL domeniu). Daca pagina pe care vrei sa pui este o pagina a unui alt domeniu web, va trebui sa creezi un spatiu de reclama pentru acel domeniu web.
-
De retinut e ca eTarget nu mai accepta pagini cu domeniu gratuit si daca incalci drepturile de autor.
Am primit email ca mi-au fost dezactivate spatiile de pe blogspot si de pe pagina cu filme online.
Eu inteleg aceasta decizie dar acuma cu cine sa ma duc pe PPC pe blog free si filme online ? Din nou Google ?! -
Am creat si eu cont pe eTarget, introduc corect userul si parola insa imi apare o fereastra cu urmatorul mesaj:
"Aţi introdus un login greşit, sau o parolă greşită."Am trimis la adresa de email datele pentru recuperare parola insa nu imi apare niciun mail. Cei care folosesc mai demult acest serviciu poate stiu daca mai exista unele probleme temporare de acest gen si pot sa-mi confirme si mie acest lucru. Multumesc !
-
@ pcClaudiu:
Cred ca incerci sa te loghezi unde nu trebuie
http://www.etarget.ro/partner/index.php - aici trebuie sa te loghezi: La "Zona Partenerilor" sectiunea "Administratorii paginilor web".
Spor ! -
Da, eu ma logam la panoul care trebuie, insa imi dadea acea eroare...am facut cont ca si Customer dupa care am reusit sa ma loghez. Problema este ca nu stiu daca trebuie sa primesc mail precum ca mi-a fost acceptat serviciul sau pur si simplu daca apar reclamele inseamna ca totul este in regula.
Voteaza acest subiect:
RSS feed pentru acest topic