Deci... Cum pot sa creez reclame pe eTarget ?
Topic nou •
Blog •
Chat •
Contact •
Regulament •
FAQ •
RSS •
Cautare
Cum creezi reclame pe eTarget(20 mesaje) (5 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
Postat in urma cu 1 an
-
Cum creezi spatii de reclame pe eTarget
Cum creezi spatii pentru reclame, pe eTarget
1 - Intri in contul tau de publisher, pe eTarget: http://www.etarget.ro/partner/index.php
2 - In stanga sus, ai grija sa fie selectata optiunea "Spatii". Daca nu este selectata, dai click pe ea:

3 - Mergi in partea de jos a paginii, si apasa pe butonul "Crează spaţiu nou pentru reclamă":

4 - In pagina nou aparuta, bifeaza casuta din stanga, prima sau a 2-a, in functie de ce tip de reclame vrei sa apara: reclame cu imagine si text, sau doar reclame text. In exemplul dat de mine, am bifat cea de a doua casuta, pentru reclame text (fara imagine):

Dupa ce ai bifat casuta, trebuie sa dai click pe butonul portocaliu din dreapta:

5 - Se va deschide o noua fereastra, in care va trebui sa setezi cum sa apara reclama: dimensiunea si forma reclamei (dreptunghi, patrat, etc), culorile pentru textul reclamei, si asa mai departe ...

- La "Denumirea spaţiului", scrii ce vrei tu, un "nume" pentru reclama ta, sa stii tu sa o identifici mai tarziu ...
- La "URL- ul spaţiului" scrii adresa siteului tau. Daca reclama ta va aparea de exemplu pe http ://siteul-tau.com/forum/, tu va trebui sa scrii doar http ://siteul-tau.com fara sa mai pui si "/forum/".Mai jos, faci setarile de culoare a fonturilor, a fundalului banerului, etc, dupa care apesi butonul "Salveaza setarile si afiseaza codul":

6 - Se va deschide o noua fereastra, in care va fi afisat un script (cod), care va trebui sa-l copiezi (Copy/Paste) in pagina siteului tau, acolo unde vrei sa apara reclamele de la eTarget. Dupa ce ai copiat codul, apesi butonul "Finalizare".

Succes !
-
Nu, este acelasi site, doar ca tu ti-au facut cont de advertiser nu de publisher, in plus trebuie sa-ti faci contul pe siteul din Romania.
"Advertiserii" sunt cei care cumpara reclama prin eTarget, iar "Publisherii" sunt cei care sunt platiti sa ruleze reclamele advertiserilor, pe siteurile lor ...eTarget, are mai multe "filiale", Romania este doar una dintre tarile in care activeaza.
Inregistrarea ca "publisher" eTarget (pe Romania), se face aici:
(reclama eTarget)
http://www.etarget.ro/castigati-bani-cu-ajutorul-reclamei-pe-pagina-dumneavoastra-web.htm -
Poti pune si reclame de la eTarget, insa reclamele nu trebuie sa semene cu cele de la AdSense, adica:
- daca ai o reclama de 160x600 de la AdSense, cu linkuri de culoare rosie, textul reclamei negru, si fundalul reclamei alb, cea de la eTarget de exemplu va trebui sa aiba linkuri albastre, textul reclamei negru si fundal gri, adica culori diferite fata de culorile utilizate la reclama AdSense, asta pentru a nu fi confundate reclamele de la eTarget cu cele de la AdSense.
-
Am vazut ca ai facut bacup la site, si s-a pierdut si postarea mea. Nu-i nimic, sper ca ai rezolvat problema, mai pun odata intrebarea.
Vreau sa stiu daca pot sa pun linkuri de download de software free la mine pe blog si daca asta inseamna ca fac reclama gratuita. Mentionez ca o sa pun linkuri doar cu paginile principale care asigura download-ul de software. Imi cer scuze daca n-am postat unde trebuie aceasta intrebare.
-
Pff... Am facut aceiasi greseala ca si Alex Bogdan... Am facut cont de advertiser direct la ei pe site in loc sa urmez linul dat de tine... Graba strica treaba
Pot sa sterg contul de advertiser creat si sa fac pe cel de publisher urmarind linkul dat de tine ?
Daca da, cum sterg contul ca nu gasesc nici o optiune in Control Panelul de la ei de pe site. -
filewalker a scris:
Vreau sa stiu daca pot sa pun linkuri de download de software free la mine pe blog si daca asta inseamna ca fac reclama gratuita. Mentionez ca o sa pun linkuri doar cu paginile principale care asigura download-ul de software....
@ filewalker: - Ti-am raspuns si data trecuta, insa s-a pierdut postul datorita backupului facut la site..
DESCHIDE UN TOPIC NOU cu aceasta intrebare, nu mai posta aiurea pe forum !!! Citeste regulamentul ! Intrebarea ta, nu are nici o legatura cu subiectul discutat in acest topic !
In topicul acesta se discuta despre "Cum creezi reclame pe eTarget" !!!
-
Salut, uite am şi eu o rugăminte dacă mă poţi ajuta.
Eu am reclame de la adsense şi vreau să mai adaug adbrite la să le combin cu cele de la eTarget. Astea fiind pe pagină 1 sau 2 aşa combinate.
Iar întrebarea mea este următoarea, pot să am pe un blog 3 anunţuri adsense 2 eTarget şi un anunţ de la eTarget combinat cu cel de la adbrite ?Am înţeles că maximum de anunţuri la eTarget este la fel ca cel de la adsense 3.. este adevărat ?
Voteaza acest subiect:
RSS feed pentru acest topic