Cum creez un canal Rss pentru un site Ucoz ?
Vreau sa creez un flux rss pentru site-ul meu: Burac Daniel-Blog... imi trebuie foarte mult. Ajutati-ma, plz
Topic nou •
Blog •
Chat •
Contact •
Regulament •
FAQ •
RSS •
Cautare
Cum creez RSS la un site ?(22 mesaje) (4 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
Cum creez un canal Rss pentru un site Ucoz ?
Vreau sa creez un flux rss pentru site-ul meu: Burac Daniel-Blog... imi trebuie foarte mult. Ajutati-ma, plz
Pai daca e site din acela gratis, pe ucoz, e mai greu. Doar daca ofera ei RSS la situri, poti sa utilizezi RSS-ul ... Asta e problema la platformele gratuite, mai putin Wordpress si Blogspot. Wordpress si Blogspot sunt cele mai bune platforme de blogging FREE, nu stiu de ce nu ti-ai facut acolo siteul ...
Dan stiu sint mai calitative dupa dizain dupa lucru dar nu dupa comoditate am si in wordpress si blogspot pentru test sunt mai grele in operare merg mai greu si nu sunt asa comode ca ucozu la ucoz totul merge repede si ai mai multe posibilitati in plus au mai multe domene de ex: la mine at.ua dar la worrdpress si blogspot sunt lungi si incomode . de aceia am hotarit sa aleg platforma ucoz .
Eu ma folosesc de un web host free de 1,5 GB si + domeniul la acest host, domeniul in fiecare zi genereaza, trebuie doar sa intri mai des si sa vezi care mai mult iti e pe plac... Apropo, site-ul se numeste webhosting.com, pentru cei care nu sunt la curent...
@ Zinna: - Wordpress ofera GRATUIT feed-ul RSS la blogurile hostate pe .wordpress.com. Ca o curiozitate, daca ai blog pe Wordpress.com, scrie astfel in bara de adrese a browserului:
BLOGUL-TAU.wordpress.com/feed/
... bineinteles ca inlocuiesti "BLOGUL-TAU" cu numele blogului la care doiresti sa faci testul, sa vezi RSS-ul blogului ...
@ tymu: - Fii sigur ca e mult mai cunoscut .wordpress.com, decat subdomenii de genul at.ua, pic.poc, bif.bof ...
@ dan: De-as putea cumva sa transfer toata informatia de pe blog pe care o am acum as mai incerca dar altfel nu. M-am adresat la un expert pe ucoz, cred ca ma ajuta, daca ma va ajuta atunci scriu aici totul cred ca va fi util cuiva sau poate chiar pui tu un asemenia material.
Voteaza acest subiect:
RSS feed pentru acest topic