Salut! As dori sa imi pun pe site, ceva asemnator cum este la Facebook cu adaugare de link pentru videoclipuri de pe Youtube sau de oriunde! Vizitatorii mei sa poata adauga clipurile pe site, cu link-copy-paste! Si sa apara in ordinea care sunt adaugate! Multumesc anticipat pentru orice ajutor !
Topic nou •
Blog •
Chat •
Contact •
Regulament •
FAQ •
RSS •
Cautare
Cum adaug videoclipuri de pe Youtube, la mine pe site ?(13 mesaje) (3 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
Postat in urma cu 1 an
-
In primul rand, spune care este siteul tau, in functie de asta pot fi identificate si posibilitatile de a adauga optiuni in plus pe siteul tau. In al doilea rand, incearca sa fii mai coerent in exprimare, daca vrei sa si intelegem exact ce anume doresti sa faci.
-
Lucrez inca la site. Este vorba despre Romania eu 10 luni din 12 nu sunt in tara si am o slabiciune pt. Romania (cand sunt plecat) am pe facebook i love you romania si ceva vizitatori care posteaza clipuri de pe Youtube. M-am gandit sa lansez un site cu evenimente plus o introducere frumoasa despre Romania care poate fi vazuta si de strainii care nu cunosc decat Dracula si Hagi in Romania! Ideea este sa am o pagina a vizitatorilor sa poata posta linkuri cu clipuri ca si pe Facebook, simplu copy-paste. Restul le am aproape gata dar de ceva zile imi bat capu cu asta!
-
Ana, daca este vorba doar de cateva clipuri de pe Youtube ... faci cum spune VASY- .
-
Si eu vreau sa stiu cum pun video de pe YouTube pe un forum facut pe http://www.forumgratuit.ro
nujtu cum k nu mrg niki cu Embed niki cu linkul de la filmare
datimi si mie raspunsul va rog pe e-mailul: ***
va rog eu mult
Voteaza acest subiect:
RSS feed pentru acest topic