La phpBB3, implementarea butonului "Like" de la Facebook, difera in functie de tema utilizata.
Topic nou •
Blog •
Chat •
Contact •
Regulament •
FAQ •
RSS •
Cautare
Cum adaug butonul like sub postare(16 mesaje) (3 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
Postat in urma cu 4 luni
-
Salut Dan , mi-am facut si eu un blog asa sa ma joc pe el si vreau si eu sa-mi pun buton de like la posturi , am reusit asta dupa minitutorialu postat de tine totul este ok dar eu vreau sa-mi apara butonu de like in prima pagina la articol nu cand dai click pe articol... nustiu daca intelegi ce vreau sa zic
-
http://totfelu.isgreat.org asta e blogu , intra pe un articol am butonu like... il aranjez eu mai bine decat este acuma, e ok butonu de like si aici in articol dar eu vreau sa se poata da like direct din prima pagina fara sa intri in articol , daca ma ajuti
fac un suc
-
In fisierul index.php al temei tale, cauta urmatorul cod:
<ul class="p-det"> <li class="p-det-cat">Category: <?php the_category(', ') ?></li> <li class="p-det-com"><?php comments_popup_link('No Comments', '<strong>(1)</strong> Comment', '<strong>(%)</strong> Comments'); ?></li> </ul>Inlocuieste codul de mai sus, cu urmatorul:
<ul class="p-det"> <li class="p-det-cat">Category: <?php the_category(', ') ?></li> <li class="p-det-com"><?php comments_popup_link('No Comments', '<strong>(1)</strong> Comment', '<strong>(%)</strong> Comments'); ?></li> <li>AICI PUI CODUL PENTRU LIKE-FACEBOOK, GOOGLE-PLUS, ETC</li> </ul>De restul, te prinzi tu ... Astept sucul
Voteaza acest subiect:
RSS feed pentru acest topic