Topic nou •
Blog •
Chat •
Contact •
Regulament •
FAQ •
RSS •
Cautare
CHAT pentru site, blog, forum(29 mesaje) (6 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
Postat in urma cu 5 luni
-
Am incercat ieri seara sa imi pun chat-ul in blog, prima varianta a mers usor, insa mi-ar fi placut cea de-a doua, dar din pacate nu am reusit sa il fac sa functioneze.
Blogul meu este: http://baltaotvesti.blogspot.comUite cum am procedat:
- am deschis(editat) pagina in format html (eu sunt pe blogspot);
- deasupra tagului </head>, am inserat scriptul care l-am copiat din forumul tau;
- apoi am introdus linkul pentru chat, in pagina principala cu ajutorul unui editor de html pe care il are Blogger (din meniul aspect am dat adaugare obiect gadget - am ales editorul de html - am inserat scriptul pentru link-ul de chat si l-am salvat)....pana aicea totul a mers OK, insa cand am dat click pe link-ul de chat... nu s-a inamplat nimica...
Spune-mi te rog, unde am gresit?
Multumesc. -
Probabil ca blogspot-ul nu citeste chiar orice script-uri. Esti totusi, pe un blog gratuit (blogspot) asa ca nu poti avea prea mari "pretentii" ... Daca vrei sa te "extinzi", atunci ai nevoie de un blog "profesional", care presupune: hosting + domeniu propriu + realizarea blogului.
-
Simpatic scriptul , dar sincer nu stiu cine ar fi de acord sa il puna pe site si sa nu fie al site-ului, si aici ma refer ca daca cineva intra pe chat la ei, apar si la mine, asta deja e stresant , ar fi misto sa il faci fara sa intre alte persoane decat cele de la mine dupa site.
-
Tocmai aici e "smecheria"... n-ai inteles. Cu cat acest chat va apare pe mai multe siteuri, cu atat exista posibilitatea ca chatul sa fie mai "populat". Ori, care este scopul unui chat ? Nu sa fie lume cat mai multa pe el ?
Iar cei care doresc sa discute "in privat", o pot face. Dai click pe numele celui cu care vrei sa vorbesti, se se va deschide o noua camera de chat, unde poti discuta "in privat":
-
Trimiti un mesaj aici: http://dan-blog.ro/contactati-ne-prin-email-html
Mesajul trebuie sa contina:
- numele tau de utilizator/admin (username) pentru chat;
- parola pe care vrei sa o ai pt. a te loga ca admin pe chat;
- adresa siteului tau, pe care ai implementat acest chat.In aproximativ 24/48 de ore vei primi accesul de admin.
Voteaza acest subiect:
RSS feed pentru acest topic