incearca acest site: [LINK CENZURAT] navighezi si esti platit .

Cum sa faci bani pe internet ?(49 mesaje) (17 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
Incercati sa invatati sa jucati Poker, multi isi castiga existenta din acest joc.
important este mai intii sa inveti sa joci, dupa asta vine profitul.
Pentru a invata, exista o scoala de poker in care e cea mai mare comunitate romana. Inregistrati-va aici [LINK CENZURAT]
Plus la asta, daca sinteti un elev sarguincios, primiti si un capital de start de 50$ daca treceti un test. Mult succes!!! -
Iti spun eu cum poti sa faci bani usor si fara sa titi cheltuesti vreunul.Intra pe [LINK CENZURAT] si inscriete dupa care trebuie sa iti bagi cat mai multi membri iar pe fiecare membru bagat in echipa ta primesti un euro.Ca sa poti scoate banii trebuie sa ai un card si trebuie sa ai adunati peste 20 de euro.
-
salut,am citit mesajele voastre si am zis k vreau si eu sa incerc...dar am o nelamurire...eu ma pricep la desen foarte bine si am o intrebare deca poate sa.mi deie cineva un sfat...vreau sa stiu daca as putea sa vand desene(portrete etc.)sau sa vina in contact mai multi vizitatori ai site.ului meu,ei sa.mi ofere o fotofrafie sau o imagine si eu sa o reproduc,sau chiar niste idei si eu sa o pun pe foie...
-
Eu va recomand VivaSms..Este foarte simplu..Te inregistrezi si zilnic sau cand vrei tu o sa primesti mesaje pe telefon ..pentru fiecare mesaj primit tu castigi bani..este foarte serioasa treaba si aveti o gramada de dovezi ca sa va convingeti...trimite un mail cu "detalii" pe [LINK CENZURAT] pentru mai multe informatii..sau inregistreazate pe [LINK CENZURAT]