Salutare la toata lumea... Imi spuneti si mie niste siteuri unde pot face bani?
Va rog eu, daca tot stau pe internet 3-4 ore pe zi, macar sa fac si cv bani...
Astept raspuns, merci anticipat...

Cum sa faci bani pe internet ?(49 mesaje) (17 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
S-a mai discutat subiectul asta pe forum! http://dan-blog.ro/forum/topic/cum-pot-castig...
-
Eu castig ceva banuti...nu multi...cu PTCuri...
Iti recomand Smart-click.ro , e singurul site paid to click din Romania , nu am avut probleme cu ei..
Inscrie-te pe mai multe siteuri PTC si incet incet se aduna ceva banuti, ai grija ca nu te imbogatesti, da ai de o iesire in oras cu gagica:P -
Incercati reteaua de social marketing Money Friends: [LINK CENZURAT]
INSCRIEREA dvs in sistem este GRATUITA (primiti imediat in cont $ 0,21).
Promovati - RECOMANDATI - oportunitatea prin transmiterea Linkului personal primit dupa inscrierea in sistem. Recomandati tuturor: prieteni, colegi, cunostinte, etc ...
Astfel se formeaza o retea si Comisioanele cresc pe masura cresterii numarului de membrii - pana la nivelul 5 adancime !
Comisioanele se dau imediat la inscrierea unui membru in retea, iar activarea contului personal se face la acumularea a minim $ 1,5. Este vorba de o activitate online, part-time, bazata pe comision luna de luna, axata pe RECOMANDARE. -
MenCar a scris...:
Salutare la toata lumea... Imi spuneti si mie niste siteuri unde pot face bani?
Va rog eu, daca tot stau pe internet 3-4 ore pe zi, macar sa fac si cv bani...
Astept raspuns, merci anticipat...daca vrei sa castigi bani intra pe blogul asta.Pe mine unu ma ajutat foarte mult Castig cate 100$pe zi
-
Si eu am descoperit o varianta de a face bani si chiar de a dezvolta o sursa pe termen lung.Pana acum, in mod evident merge iar suma pe care o castig lunar e undeva intre 50-100$. Trebuie sa stii engleza, dar te poti descurca pana la urma si cu google translator. Ideea e ca programul iti pune la dispozitie toate resursele de care ai nevoie ca sa-ti dezvolti afacerea...resurse pe care le primesti gratis si practic depind de tine cat castigi. Cu cat mai multe informatii si tehnici asimilezi....cu atat devi mai bun si profitabil. Poti gasi AICI informatii... detaliate despre program. E gratis sa te inscri.`