Buna ! La mine apare "Eroare 5200" ... Am cumparat cartus nou... tot apare! Am imprimanta Canon PIXMA MP250.

Canon PIXMA MP250(108 mesaje) (13 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
@ iulia: - Ai instalat pe calculator driverele si programul pentru imprimanta/multifunctionala Canon MP250 ?
Daca da, atunci trebuie sa cauti pe desktop, iconita "Canon Solution Menu" si sa dai dublu-click pe ea. Se va deschide urmatoarea fereastra:
Aici, dai clik pe optiunea "Scan/import photos or documents".
Daca nu gasesti iconita Canon Solution Menu pe desktop, atunci o cauti in "All Programs" (pe Windows 7):
Se va deschide urmatoarea fereastra, unde dai click pe optiunea "Photos/Documents (Platen)":
Alegi tipul de document pe care vrei sa-l scanezi (document, poza, etc...) si dai click pe butonul "Scan":
Dupa ce ai scanat toate pozele sau documentele, va trebui sa le salvezi undeva la tine in calculator ...
Bafta! -
Am si eu o problema cu imprimanta Canon PIXMA MP250.
Am incarcat cartusele acum o saptamana iar acum imi da o eroare cand vreau sa imprim ceva ca nu am cartusul BLACK introdus in imprimanta. Cartusul nu are probleme. Lam curatat si sters dar tot nu merge.
Va rog spuneti-mi daca ati avut aceasta problema sau cum o pot rezolva.
Multumesc. -
Ca toti de aici am si eu o problema.Am o imprimanta Canon MP250 cumparata de cateva luni, s-a terminat cartusul negru, l-am reincarcat si imi arata eroare E 05.Am reinstalat cd-ul, am scos cartusele, problema continua.Am fost sa vorbesc cu un vanzator din magazinul din care am cumparat imprimanta si mi-a zis ca are un cip, sa reinstalez cd si sa debifez acel cip.Nu am reusit sa dau de aceste setari.Credeti ca exista vreo sansa sa functioneze sau este de aruncat de la etaj?
Multumiri anticipate.