Asta se intampla de obicei pentru ca ai ceva supradimensionat (prea lat) in una dintre coloane iar ele nu mai "incap" in partea dreapta, astfel ca se pozitioneaza automat una sub alta. Se poate rezolva editand tema, ori fisierul .css ori anumite fisiere ale siteului, ca de exemplu "sidebar.php".
Topic nou •
Blog •
Chat •
Contact •
Regulament •
FAQ •
RSS •
Cautare
Browsere(15 mesaje) (4 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
Postat in urma cu 1 an
-
Aşa m-am gândit şi eu, dar totuşi, nu înţeleg cum se face că la un browser, Mozilla, se văd normal cele două sidebar, iar la celelalte două, IE8 şi Chrome, stau una sub alta... N-o fi altceva ? Mi-e tare frică să umblu la fişierele alea, mă tem să nu stric ceva
-
Mozilla este cel mai bun browser la capitolul "interpretarea datelor", de aceea ti-l afiseaza corect. Ca sa intelegi despre ce este vorba: exista nenumarate comenzi CSS, HTML, de exemplu o anumita modificare de afisare poti sa o faci in mai multe feluri. Mozilla Firefox le cam cunoaste pe toate, comparativ cu celelalte browsere care "nu stiu" toate comenzile css sau html existente. De aici si diferentele de afisare a anumitor siteuri web. Se pot face mai multe fisiere .css, pentru diferite browsere, dar este o munca titanica sa te apuci de asa ceva, in plus trebuie sa stii exact ce faci. Inchipuie-ti ca, cel putin cu Internet Explorer-ul nici macar eu nu mi-am batut capul, desi in Internet Explorer si blogul meu este afisat putin altfel. Avand in vedere insa ca, urasc Internet Explorer-ul, nu m-am "obosit" sa fac un fisier .css separat pentru el.
Mai exista si varianta de "report" la problemele tehnice intalnite la anumite browsere. Faci un "report" celor de la browserul web care nu afiseaza corect siteul tau, si in viitoarele update-uri ale browserului vor rezolva problema de interpretare. Nu uita sa le dai exemplu cum apare siteul tau in Mozilla Firefox, ar fi bine sa le trimiti chiar si un printscreen cu problema ta.
-
Mulţumesc foarte mult, Dane. Ăsta chiar a fost un sfat bun, nu stiam că se poate face asa ceva. Am să fac printscreen cu felul în care se vede pe Mozilla şi felul în care se vede pe fiecare din celelalte browsere. Dar unde trebuie să intru ca să scriu report-ul acela?
Voteaza acest subiect:
RSS feed pentru acest topic