Salut, vreau sa stiu daca se poate, cum pot sa fac bani din site-ul / blog-ul meu, prin reclame cum ar fi:
1. Google AdSense
2. eMag.ro
3. De aici nu prea mai stiu... poate sa mai spuna exemple ?
Multumesc.
Topic nou •
Blog •
Chat •
Contact •
Regulament •
FAQ •
RSS •
Cautare
Cum castig bani din reclame ?(11 mesaje) (3 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
Se pot face bani, dar nu multi... Sa nu-ti inchipui ca, gata , ai dat lovitura :)... Banii nu se fac asa usor. Poti face bani pe internet, daca esti Yahoo.com, Google.com, PayPal.com, ebay.com, sau mai stiu eu cine, daca insa esti "Florin Popescu" si ti-ai facut si tu un blog, ia-ti gandul... Eventual, ceva "bani de tigari"...
Cel mai indicat este sa ai reclama directa, adica cel care plateste reclama iti plateste direct tie, nu unui intermediar cu este AdSense, si care-ti da si tie o mica parte din acei bani.
Google AdSense nu recomand, deoarece nu ai nici un pic de respect pentru publisherii obisnuiti... Mai devreme sau mai tarziu, iti baneaza contul cu bani cu tot, fara sa-ti dea vreo explicatie de ce au facut asta ... Singura "explicatie" este un email automat care-l trimit si in care-ti spune sa citesti "politica" lor, "politica" in care-ti spune verde-n fata ca fac ce vor ei, iti blocheaza contul cand vor muschii lor, fara sa-ti dea vreo explicatie sau sa-ti raspunda la intrebari ...
Am scris pe blog, vezi aici:
http://dan-blog.ro/alternative-google-adsense.html
Succes.
eTarget te plateste daca "rulezi" reclamele lor pe siteul tau. Mai intai, trebuie sa-ti faci cont pe eTarget, dupa care va trebui sa creezi un "spatiu" pt reclame, obtii astfel un script pe care va trebui sa-l introduci in paginile siteului tau, iar acel script va face sa apara reclame pe siteul tau ...
Deschide un thread/topic nou cu problema ta: "Cum creezi reclame pe eTarget" ...
Buna!Este adevarat ca banii facuti pe net nu sunt multi si nici gand sanse de imbogatire dar poti trai decent daca muncesti un pic si perseverezi.Iti propun mai jos o metoda in care nu trebuie sa muncesti,doar trebuie sa ai un calculator deschis si sa fie conectat la net.
faceti bani stand on-line
Calculatorul tau face bani pentru tine prin simplul fapt ca esti conectat la internet.GREEN HORSE ESTE UN SITE PE CARE SE POT FACE BANI DOAR STAND ONLINE !
Pentru a te inregistra, urmeaza urmatorii pasi:
1. Dai click pe link-ul urmator:
2. Te inregistrezi completand datele tale personale;
3. Downloadezi TickerBar-ul;
4. Instalezi TickerBar-ul care de indata ce va fi instalat va incepe sa lucreze pentru tine de cate ori deschizi calculatorul si esti conectat la internet.
Gata! Acum castigi 0.01 $/ora de conectare a computerului la net . Nu este mult, dar daca tot stai online de ce sa nu si castigi ceva fara sa faci nimic?
Daca vrei sa castigi mai mult si mai repede cheama-ti si prietenii sa se inregistreze sub tine, de la linkul tau de referral pe care-l gasesti in zona "Account information" dupa ce te-ai inregistrat.
Vestea buna este ca desi se castiga foarte putin pe ora, poti castiga ENORM de pe urma referarilor tai (a celor care ii aduci tu direct pe site, cat si a celor care se inregistreaza sub cei adusi de tine direct, pana la 6 nivele (adica, eu il aduc pe X direct, X il aduce pe Y, asta ar fi nivelul 2, Y il aduce pe Z, nivelul 3, Z il aduce pe W samd pana la nivelul 6). Daca aduci 10 referali direct sub tine asta inseamna un bonus de 1$/luna, iar astia 10, fiecare la randul lor, aduc 10 fiecare samd pana la 6 nivele, se strang 1 milion de referali ... faceti singuri socoteala
Nu sunteti siguri ca v-a iesit bine? Sunt prea multe zerouri? Asa e ...
Puteti face si 100 000$ /luna! Nu exista decat limita pe care o faceti chiar voi...puteti aduce 100 de referali care sa va aduca 100 de referali fiecare samd ... Nu are sens sa mai socotim. E coplesitor de mult.
Banii sunt trimisi prin cec la adresa mentionata de dvs. la inregistrare (aveti grija sa scrieti numele si adresa asa cum sunteti in buletin, ca sa puteti incasa cecul la banca), dupa ce ati acumulat 90$ (trebuie sa faceti o cerere siteului), iar banii sunt trimisi in termen de maxim 60 de zile incepand cu urmatoarea luna formularii cererii banilor.
Gasiti oameni dispusi sa-si depaseasca comoditatea si suspiciunea, care sa faca minimul efort sa se inregistreze pe site, care sa instaleze acel mic programel si care sa dea mai departe prietenilor aceasta modalitate simpla de a face bani ... asta e tot ce trebuie sa faca.
Tu cu tickerbarul tau, m-am inregistrat si am adus si 4 persoane insa nu-i nici o schimbare, ei sunt prietenii mei si mi-au spus ca au deja cite 5~7 centi, sunt care si 10 centi, insa la mine sunt acei centi pe care ii fac singur, unde e venitul din partea refralilor ? Daca esti bravo atunci spune-mi care-i treaba ?
madalina lasa-ne cu toate prostiile tale! Inainte sa incerci ceva intereseazate ca nu avem chef sa ne stricam pc-urile!
Actualizat: 13 februarie 2007 11:36:54
Tip: Adware
Impact de risc: Mediu
Nume fişier: tcpip32.exe
Sisteme afectate: Windows Windows 2000, 95, Windows 98, Windows Me, Windows NT, Windows Server 2003, Windows XP
Comportament: Adware.TickerBar trimite informaţii de sistem pe un server de la distanţă.
Simptomele: Fişierele sunt detectate ca Adware.TickerBar.
Transmisie: Adware.TickerBar este în mod normal instalat ca o componentă a altor adware.
Date de protecţie Antivirus:
Iniţială rapidă versiune 28 februarie 2004
Ultima versiune Rapid 28 septembrie 2010 de revizuire 054
Zilnică iniţială Certified versiunea 28 februarie 2004
Ultimele Daily Certified versiune 28 septembrie 2010 de revizuire 036
Iniţială săptămânală Certified data de lansare 28 februarie 2004
Re: cum sa faci bani pt a-ti rezolva unele probleme
BANI DE CASTIGAT (sau cum sa inmultesti banii)
POTI SA FACI BANI USOR, REPEDE SI LEGAL!
Varianta in care investesti 30 ron + 6 plicuri cu timbru si castigi minim 78.125 RON!!!
Nu este nici o gluma, crede-ma! Depinde numai de tine! Am incercat mai multe metode. Aceasta este cea mai USOARA, simpla si rapida cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge, e testata! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la final textul:
[CENZURAT]
Voteaza acest subiect:
RSS feed pentru acest topic