Flash-uri Din Sens Opus

flashuri din sens opus marian godina 150x150 Flash uri Din Sens Opus

În urmă cu puțin timp, celebrul (deja) polițist Marian Godină și-a lansat cartea “Flash-uri din sens opus“, lansare la care a participat și prim-ministrul României, Dacian Ciolos.

Lăsând la o parte comentariile răutăcioase apărute la adresa premierului Dacian Ciolos în presa de mahala din România, faptul că prim-ministrul a participat la lansarea cărții lui Marian Godină este în primul rând un semnal că, astfel de atitudini și acțiuni ale polițiștilor români ar trebui încurajate și susținute de clasa politică.
Din păcate, clasa politica are cu totul și cu totul alte “priorități” …

Cartea Flash-uri Din Sens Opus lansată de polițistul Marian Godina, a devenit deja un fenomen editorial (pentru “zilele noastre”, când știm bine cât de “bine” se vând cărțile) prin faptul că, s-au vândut foarte multe cărți într-un timp foarte scurt. Este drept că, polițistul Marian Godină a fost prezentat și pe câteva posturi de televiziune, în urma scandalului iscat după dezvăluirile făcute de polițist pe Facebook …

flashuri din sens opus marian godina Flash uri Din Sens Opus

Marian Godină a declarat:

Mi-am propus să aduc o schimbare atât Poliției Române, cât și în mentalitatea civililor – să privească altfel polițiștii, așa cum merităm, de altfel. Să nu uitați că noi suntem de fapt voi cu uniformă.

Era și cazul să apară o nouă generație de polițiști în România, cu altă gândire și cu altă atitudine. Din păcate, cu o floare nu se face primavară …


Categorie articol [ Literatura, Stiri ]
Tagged with: [ , , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

4 comentarii la “Flash-uri Din Sens Opus”

 • ... a scris la 26 februarie 2016, 11:41   [#1]

  e doar unul. si vad ca s-a facut mult tam-tam pe tema asta.
  deja gurile rele au inceput sa urle ca-l stimam si ridicam in slavi pe unul normal.
  caci a ajuns in halul ala de corupti, ca atunci cand vedem o chestie din asta, sa ne bucuram ca ne-am luat tara inapoi, noi, tinerii frumosi.
  sunt destui ca el. multi d-astia noi. care dau amenzi peste amenzi, astora care merita, indiferent de rang sau apartenenta politica.

  numai ca unii sunt dati afara, altii nu patesc nimic.
  marian godina a avut prezenta de spirit ca dupa ce-a fost amenintat cu demiterea sa faca scandal. s-a creat un mini caz social.
  daca nu facea atata tam tam in social media de prima data, nu-l mai dadea nimeni afara.

 • ... a scris la 26 februarie 2016, 12:16   [#2]

  Păi ce, a fost dată afară din Poliție? :o

 • ... a scris la 27 februarie 2016, 11:32   [#3]

  nu, i s-a zis ca daca nu e cuminte, aia va pati. apoi el a zis ca isi da demisia, insa a revenit asupra ideii. e un talmes balmes si acolo. si-a pus in cap colegi, sefi, tot organu’ din Brasov.

 • Severus
  ... a scris la 28 februarie 2016, 15:09   [#4]

  Bravo lui.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?