Film cu proşti

regii romilor Film cu proşti

Film cu proşti

Odată cu moartea lui Florin Cioabă, autoproclamatul rege al ţiganilor, am senzaţia că mă uit la un film cu proşti, film care rulează pe toate canalele de televiziune din România. Presa, aflată ca întotdeauna în goană după senzaţional, transmite zilnic informaţii despre ultimele întâmplări “de la curtea regelui Cioabă”…

Nu-mi vine să cred că în anul 2013 mai este posibil aşa ceva !!! Să discuţi pe televiziunile naţionale despre “încoronarea” unor închipuiţi/presupuşi/autoproclamaţi regi, despre “consiliu de coroană” şi alte asemenea bălării … am senzaţia că, suntem undeva cu mai bine de 1000 de ai în urmă.
Trecând peste toate aceste aberaţii cu împăraţi şi regi închipuiţi, coroane şi consilii, cei doi aşa zişi “regi” care au moştenit aşa zisele “însemne ale regalităţii” (coroană, sceptru, etc), mă tot gândesc cum este posibil ca o persoană care afirmă că ar fi terminat doua facultăţi (Dorin Cioabă), este în stare să debiteze asemenea prostii !? De frate-su, nu mai zic nimic … dacă de la ăsta “şcolit” aud numai baliverne, atunci celălalt cred că face prăpăd.

De asemenea, am rămas de-a dreptul stupefiat când cei din familia Cioabă au scos la iveală un document pe care apăreau mai multe semnături şi ştampile de la instituţii oficiale ale statului român, printre care şi stampila Preşedenţiei României alături de semnătura lui Ion Iliescu (de pe vremea când era preşedinte al României), document prin care se “recunoştea” statutul de “rege” al lui Ion Cioabă, tatăl lui Florin Cioabă. Lucrurile se leagă, ţinând cont de faptul că Ion Iliescu a fost cel care a schimbat oficial denumirea ţiganilor, din “ţigani” în “romi” şi că Maria Cioabă, mama naturală a lui Ion Iliescu era ţigancă.

Ba-l mai aud şi pe un reprezentat de-al romilor (cu ceva funcţie de consilier judeţean, etc) spunând că, ar trebui câte un rege pe fiecare judeţ … adică, asta ar însemna să avem cel puţin vreo 42 de regi ai ţiganilor în România …
Hai bai fraţilor, să schimbăm şi denumirea ţării în “Rromania” şi am terminat povestea ! Că doar, mai în glumă, mai în serios… aşa a afirmat şi Mădălin Voicu (un alt reprezentant al ţiganilor).

imparatul iulian Film cu proşti

regele cioaba Film cu proşti

regele dan stanescu Film cu proşti

regii daniel si dorin cioaba Film cu proşti

Mă întreb dacă, “protagoniştii” realizează cât sunt de penibili ?

Categorie articol [ Alte subiecte, Politica, Social ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

6 comentarii la “Film cu proşti”

 • ... a scris la 26 august 2013, 18:09   [#1]

  Si eu simt acelasi lucru cu privire la toata sarada asta cu Cioaba! M-am saturat sa ma uit la televizor si sa aud sau sa vad stiri cu si despre asta!! Cred ca nu o sa ma mai uit la televizor vreo 2 luni de acum incolo ca sa fiu sigura ca a expirat subiectul asta.

 • ... a scris la 26 august 2013, 19:49   [#2]

  Pai nu aveti telecomanda? Ia schimbati cu totii programul sa le scadeti ratingul… dar ia ganditi-va ca suntem intr-o tara analfabeta, cu 2 milioane de… tigani!

 • Ilie
  ... a scris la 27 august 2013, 8:51   [#3]

  Mult rau a facut Ilescu acestei tari, lovitura de stat din’89, mineriadele, ridiculizarea institutiei regale prin acordarea dreptului de a se numi “rege” unor tigani, tolerarea si incurajarea devalidarii avutiei nationale, etc, etc. Dar mai este si vina acestui popor incult care a pierdut orce urma de morala, nationalism si….curajul de a protesta.:(

 • Vasile
  ... a scris la 8 septembrie 2013, 17:29   [#4]

  Dat fiind faptul ca peste40% din concetatenii nostri sunt analfabeti sau semidocti,asemenea stiri sunt gustate de acestia si din pacate si politicienii nostri cunoscand aces lucru procedeaza in consecinta.Un exemplu tipic in acest il constituie primministrul Ponta.

 • Teia
  ... a scris la 11 septembrie 2013, 16:03   [#5]

  De vina pentru toata mascarada asta cu regi si imparati din randul tiganilor [ nicaieri in lumea asta nu sunt numiti romi, ci TIGANI ] sunt toate televiziunile care au preluat stirile, s-au imbulzit sa transmita prostimii care-i asculta si vad, balivernele, prostia si incultura acestor tigani !
  Sunt vai de mama lor: inculti -- oricat s-ar lupta invatamantul cu ei sa-i civilizeze si sa-i educe -- laudarosi, ba chiar grandomani, mitocani, scandalagii si lista continua,,,
  Acesti asa -- zis regi sunt penibili -- e o trasatura de caracter pana la urma -- dizgratiosi cu burtile umflate de mancare “buna”, si oricat de “spalati” ar fi si in ce palate or trai tot tigani sunt !!
  Ma bucur ca nu m-am nascut in ograda lor si pentru asta multumesc lui Dumnezeu !
  Regii astia ar trebui sa se ocupe de cersetorii din intersectii, de cei de pe strazile marilor capitale europene pentru ca, daca sunt atat de avuti, inseamna ca pot gestiona si criza asta care dureaza de cand exista tigani in Romania si in lume.
  Mai mare rasul; ar trebui scrisa o carte: Regi si Cersetori !

 • ... a scris la 18 septembrie 2013, 1:31   [#6]

  Sa fiu sincer, mi s-a acrit de acest subiect :) Unde aprinzi tv-ul, inca se discuta de unele lucruri pe care chiar nu le vad deloc de interes.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?