Fenomene ale timpului care….se repetă

timp ceas time ora Fenomene ale timpului care....se repetă

Trei fenomene ale timpului: invazia verticală a barbarilor, domnia proștilor, trădarea oamenilor cumsecade.
- Primul: năvălesc nu barbarii din alte continente ci, de jos în sus, derbedeii. Barbarii aceștia preiau locurile de conducere
- Al doilea: au sosit – pur și simplu, în sensul cel mai categoric – prostii și incultii la putere și în ciuda tuturor legilor economice și tuturor regulilor politice fac prostii, ca niște ingnoranti ce se află.
- Al treilea: în loc de a se împotrivi, oamenii cumsecade adoptă expectative binevoitoare, se fac că nu văd și nu aud, pe scurt trădează. Nu-și fac datoria. Imparțiali și încrezători înregistrează și tac. Sunt cei mai vinovați…

Cele trei fenomene sus menționate au fost relevate în urmă cu peste 80 de ani, mai exact prin 1937, de către Nicolae Aurelian Steinhardt (n. 29 iulie 1912 – d. 30 martie 1989) fost un scriitor, critic literar, eseist, jurist, publicist și scriitor român, originar din Pantelimon, județul Ilfov. De origine evreiască, s-a convertit la religia creștină ortodoxă în închisoarea de la Jilava, și-a luat numele de fratele Nicolae, și s-a călugărit după punerea sa în libertate. Este autorul unei opere unice în literatura română, Jurnalul fericirii. A fost doctor în drept constituțional).

Acum, nu-i o noutate, suntem în 2019! Ce spuneți: se repetă? Eu zic, DA! Din nefericire, iatăcă se repetă așișderea seamanand leit cu ce se întâmpla acum, în zilele ce le trăim! Vinovați-s aceieasi, autorii… fenomenilor-la fel, doar numai numele-s schimbate. Odată cu legile modificate și, culmea repetării!, tot de către cei ajunși în frunte, la… “bucate”!
Așa că, deocamdată, asta-i frate! Repetări, dar mai ales, nemulțumiri și minciuni pe săturate!

Autor: Marc Ciubotaru – (Guest Post)


Categorie articol [ Guest Post ]
Tagged with: [ , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?