“Farsele”și țopăiala vindecă până și boala!

Se știe că 1 Aprilie mai este denumită de multă vreme și Ziua Păcălelilor. Prima grijă a fiecăruia este că în această zi să nu fie cumva “tras pe sfoară”, să nu fie… păcălit. Dar înainte de păcăleli, hai să vedem ce a fost… înainte de păcăleli.

Pentru noi, românii de rând, păcăleală-i orșicând! Zeci de ani ne-au tot păcălit comuniștii iar acum, de cca 30, pesediștii! Conform tradiţiei, șefu’ acestora, dl Dragnea, s-a gândit și a reușit să găsească, chiar înainte de 1 Aprilie, o mult dorită farsă, cu care să ne vestească (păcălească) că-i gata să… se îmbolnăvească! Însă boală dumisale, ceva dureri de sale, a apărut subit, ca o coincidență, chiar în ziua încare era chemat pe la o instanță!
Se spune c-avea o… mică restanță (din câte au tot fost!).

Dar cum să te duci, când ești pe… butuci!? Adică, bolnav. Chiar și grav!

Deși oficial nu s-a dat nici un comunicat (cum, normal se procedează în cazul unor demnitari) noi totuși am aflat. Ba chiar rapid, l-am și compătimit! După câteva zile, însă-n prag de 1 aprilie, ne-a fost dat să aflăm și să vedem (pe la tv-uri) o mare surpriză sau, mai știi?!, o farsă “pusă la cale”.
Ce credeți? “Suferindul”, bine mersi, în două picioare, acolo, printre petrecăreți, la o nuntă mare, cu sute de persoane! Spondiloză, artroză sau orice discopatie a tot fost, iar unii (pesediști) zic că încă mai este, au dispărut așa, deodată, ca-n poveste! Sau, de ce nu? , ca-n Programul de guvernare al PSD, plin de farse, păcăleli şi glume.

NqBgoAZ Farseleși țopăiala vindecă până și boala!

Așa că pentru mulți dintre românii ce încă speră și cred în adevăr, “surpriza” dlui L. Dragnea și-a pierdut tot farmecul. Ca și toate celelalte… surprize care fie c-au precedat sau urmat ZIUA PACALELIOR!

Un lucru este însă cert: după… farse și țopăială, dispare într-o clipită orice boală închipuită!… Videoclipurile alăturate sper să va confirme în mare parte cele semnalate.
Autor: Marc Ciubotaru – (Guest Post)

Categorie articol [ Guest Post, Politica, Vocea poporului ]
Tagged with: [ , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la ““Farsele”și țopăiala vindecă până și boala!”

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 5 aprilie 2019, 16:44   [#1]

  Comuniștii nu ne-au păcălit, Marc, ci și-au impus doctrina. Citesc continuarea și revin…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 5 aprilie 2019, 17:17   [#2]

  Mâine, că azi am golit mai multe „conserve” decât era nevoie. Așa-s eu: la sfârșit de săptămână destup pixle Timișorene fără număr și comentez pe bloguri…

  Oricum, păcăleala nu e de azi sau de ieri, ci de trei decenii. Iar păcăliciul are un nume: Iliescu! Chestia faină e că (deși nu a avut urmași biologici) are discipoli ce-și întrec „„maestrul”. Dragnea e superlativul…

  Năstase (cu toate ouăle lui) și Ponta nu fac la un loc cât un zâmbăreț. Geoană e un nimic în comparație cu Dragnea… Tovarășului Liviu nu-i stă nimic în cale atunci când e vorba de „cariera” lui…

  Nu scriu mai multe fiindcă (așa cum am scris mai sus) sunt prea multe „pixle”.

 • marc
  ... a scris la 5 aprilie 2019, 18:16   [#3]

  Vezi,cand o sa ai si tu dureri de sale sa te duci la vreo nunta!Te vei face imediat sanatos,tun! Sau poate ca asta-i valabila numai pt, pesedistii de frunte,cei care spun minciune multe!…Pana cand oare?!

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?