Facebook și viitorul nației..

Facebook Facebook și viitorul nației..

Un răspuns la niște rânduri…
– scrise de doamna Sânziana Ionescu pe adevărul.ro -

Nu cred că există o „prăpastie” între România de la țară și România de pe Facebook, stimată doamnă Ionescu. Nici nu vă imaginați cât de mare e numărul fiilor de „țăran” ce au acces la această așa-zisă „rețea de socializare”. Tinerii „educați” din orașele patriei nu sunt cu nimic mai buni decât „sătenii” crescuți la coada unei vaci ipotetice.

Cred că prăpastia ce se cască între românii de bună credință și românii care nu prea înțeleg această sintagmă e imaginară. Oricât ne-am învârti în jurul cozii, există o singură certitudine: cei ce ne-au condus (mai bine de un sfert de veac) și-au „demonstrat” intențiile. Ei vor să ne facă bine și noi trebuie să le pupăm tălpile.

Nu vreau să aduc în discuție nume de „oameni” politici, dar o fac fiindcă trebuie. Nu sunt în măsură să fac un clasament. Îi amintesc doar, deși nu prea știu cu ce nume să încep. Liderul e, desigur, „domnul” Dragnea. Alte nume: Tăriceanu, Ghiță, Ponta, Băsescu, Ghorgiu, Mocioalcă, Frunzăverde (de data asta consoarta) și mulți alții. Toți ne vor binele, pe care noi (în „prostia noastră”) nu-l merităm.

Da´ dacă ei așa zic, hai să mai punem încă o dată ștampila, că nu ne costă nimic în afară de viețile noastre. Așadar, votați cu „încredere” încă o dată PSD și PNL. Sunt singurele partide „capabile” să ne scoată la „liman”. Să nu vă pună Scaraoțchi să ștampilați siglele unor partide noi, că focul iadului vă așteaptă în furca lui Soros. Pardon, Cioloș!

Uitați de muncă, fraților! Va curge destulă miere pentru toți pe străzile patriei. Singura condiție e să le dăm votul celor ce pretind că fac pe dracu´-n patru pentru bunăstarea noastră. După ce-i alegem, Dumnmezeu cu mila…

N-am țigări, n-am bere, n-am pălincă, n-am prieteni și nici cont pe facebook. Am doar speranța că românii vor alege altceva decât Partidul Social Democrat.
Uite-așa mă pierd în iluzii…

Autor: Francisc Bouda – (Guest Post)

Facebook people Facebook și viitorul nației..

Categorie articol [ Guest Post, Politica ]
Tagged with: [ , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Facebook și viitorul nației..”

 • Unu'
  ... a scris la 9 decembrie 2016, 13:00   [#1]

  Frumos articol si cu amaraciune constat cat adevar este in el.

 • ciubotaru marc
  ... a scris la 9 decembrie 2016, 17:36   [#2]

  Bravo,Francisc,bun raspuns!O replica pe masura.Si apropo de… masura,eu nu ti-am masurat inca articolul si nici n-am s-o fac!Hai c-am glumit!
  In alta ordine de idei si pentru ca ma adresez, mai ales, tie,prin acest comentariu ceva mai detaliat,doresc sa-ti spun ca infrangerea Stelei de aseara a confirmat ,inca odata,ca totusi Steaua are cateva valori(cam exagerat spus!)dar n-are echipa!!Nu mai vorbesc de faptul ca acesata…adunatura(asa este!)n-are nici macar un atacant veritabil!Lucru inadmisibil pentru o formatie cu pretentii,nu!In schimb,Astra,beneficiara .sau nu,de o conjunctura favorabila,s-a calificat.Bravo,tuturor celor de acolo!Hai, ca te-am plictisit destul!Sper ca n-ai cronometrat!…

 • Traian mihai
  ... a scris la 10 decembrie 2016, 11:41   [#3]

  Este perfect adevarat. Din pacate nu putem face mare lucru. Mai mult fac rau educativ daca pot spune asa Antena 3 si RTV. Cunosc oameni cu studii superioare nu numai tarani de la coada vacii care sunt admiratori ale celor doua toalete publice si daca cauti sa-i convingi cat de nocive sunt risti sa ajungi la discutii extrem de neplacute. De fapt ce sa facem,scolile de acum, in urma reformelor din invatamant scot analfabeti cu diploma. Citesc un text si nu pricep nimic.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?