Facebook Plăteşte Rezidenţi Români USD$257 pe zi pentru a Lucra de Acasă

teapa facebook Facebook Plăteşte Rezidenţi Români USD$257 pe zi pentru a Lucra de Acasă

De câteva zile circulă o nouă ţeapă atât pe Facebook cât şi pe diverse pagini de internet. Ţeapa constă în faptul că, românii sunt “momiţi” să cumpere un aşa zis “kit de pornire” cu ajutorul căruia pot să lucreze de acasă şi să câştige peste 200 de dolari pe zi. Chiar un prieten de-al meu a muşcat momeala, norocul lui a fost totuşi că m-a sunat înainte să ia o decizie. Am verificat pagina respectivă şi i-am spus să “stea cuminte” şi să-şi vadă de treabă, pentru că este ţeapă.

Cum au organizat escrocii cibernetici, ţeapa? Simplu …
Cine n-ar vrea să lucreze de acasă şi să câştige peste 200 de dolari pe zi? Da, este tentant, foarte tentant! Şi mai ales că prin “fişa postului”, toată munca o desfăşurai pe Facebook, deci nu presupunea nu ştiu ce cunoştinţe vaste în IT.
Pentru a putea “începe lucrul”, trebuia să descarci un “kit”, o “trusă cu unelte” (tools) cu care să lucrezi. Iar acel “kit de lucru” putea fi descărcat pentru suma de 5 euro. Ulterior am observat că au schimbat suma, astfel încât acum descărcarea acelui kit de lucru costă doar 4 dolari. Te pomeneşti că, o fi şi ceva “promoţie”… yahoo laughloud Facebook Plăteşte Rezidenţi Români USD$257 pe zi pentru a Lucra de Acasă

Dacă însă aţi fi verificat pagina mai cu atenţie, aţi fi putut observa rubrica de comentarii Facebook în partea de jos a paginii. Iar acolo, erau mai multe comentarii postate de nişte presupuşi utilizatori care au cumpărat deja kit-ul şi care, spuneau ei, câştigaseră deja câteva mii de euro din acest “job online”. Dacă însă aţi fi dat click pe avatarul utilizatorilor, aţi fi văzut că sunteţi redirecţionaţi către nişte conturi false de Facebook.
Era relativ simplu să-ţi dai seama că pomposul anunţ cu “Facebook Plăteşte Rezidenţi Români USD$257 pe zi pentru a Lucra de Acasă” nu este decât o mare ţeapă. Drept urmare, înainte de a vă lăsa păcăliţi de astfel de anunţuri muncinoase, ar fi bine să mai întrebaţi în stânga şi-n dreapta …

teapa facebook Facebook Plăteşte Rezidenţi Români USD$257 pe zi pentru a Lucra de Acasă

Categorie articol [ Internet ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Facebook Plăteşte Rezidenţi Români USD$257 pe zi pentru a Lucra de Acasă”

 • ... a scris la 12 decembrie 2014, 9:22   [#1]

  Hai mă… Vrei să nu-ti facem concurentă deci, să câștigi numai tu :))

  E incredibil câti mai cad in plase d-astea. Va dispărea asta, vor apărea altele. Ala cu VivaSms a dispărut sau inca mai circula poze cu jdemii de lei facuti?

 • ... a scris la 12 decembrie 2014, 15:32   [#2]

  Sa speram ca nu vor fi multi care vor bune botul la astfel de momeli…

 • ... a scris la 12 decembrie 2014, 21:34   [#3]

  @Spanac: Da, măăă … eu vreu două schimburi, vreau 500 de dolari pe zi! :D

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?