Export de cocălari

Maserati Export de cocălari

Export de cocălari

România a adevenit deja celebră ca fiind ţara cocălarilor şi a piţipoancelor … Cum numărul de cocalari şi piţipoance a crescut vertiginos în România, am început să mai dăm de prin ei şi “la export” …

Astfel că, celebrii “cocalari de România” şi celebrele “piţipoance de România” au început să să “populeze” occidentul iar odată cu ei au dus şi “tradiţiile strămoşeşti”, respectiv o gândire “sănătoasă”, pozitivă şi constructivă de cocălar …

Pare-se că Dumnezeu, chiar îţi bagă-n traistă … dar, nu-ţi toarnă şi-n creier …

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , duminică, 19 iunie 2011 in categoria Alte subiecte. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

4 comentarii la subiectul “Export de cocălari”

 1. Liliana

  Motiv pentru care nu m_am bucurat ca intram in spatiul Shengen, deoarece aceste specimene o sa reprezinte poporul roman. Nu am fost pregatiti nici pentru UE si nici pentru spatiul Sheengen.

 2. Zina

  Asta nici nu e cocalar 100% ! Cica e doar soferul limuzinei Maseratti ! Daca n-o fi fost de furat…! :d

 3. pclaudiu

  Eu sunt mandru ca am avut “onoarea” sa dau mana cu acest baiat in multe ocazii acum 7-8 ani! E un fost con-orasean de-al meu. Nu era baiat rau, era un baiat normal insa suplimentele alimentare vad ca fac “minuni” :D ! Probabil din cauza ca nu se respecta prospectul.

 4. psr9000

  Corect spus..”cocalari”..! Interesanta prezentarea, concisa si la obiect.. :d Daca as putea lua legatura cu “dumnealui”, sa-l intreb in ce conditii acorda Dumnezeu genul asta de cadouri..? E ziua mea in curind si vreau sa-L invit..! :)

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale