Explozia din Beirut – slow motion

Hc8o7D8 Explozia din Beirut  slow motion

Probabil toată lumea a auzit de expozia din Beirut, ştirea a fost dată zile la rând pe toate posturile de televiziune de la noi.

Aum însă au apărut pe internet imagini filmate în 4k din care s-a făcut și un slow motion în care se poate vedea explozia şi efectele acesteia…

Sunt 3 serii de imagini: prima este explozia în timp real, a doua cu “slowmotion” iar a treia cu un fel de “super-slowmotion”. Evident, în a 3-a se vede cel mai bine “evoluţia” acestei explozii şi puterea ei.


Citisem pe “interneți” că această explozie ar fi avut aproape 10% din puterea exploziei bombei nucleare de la Hiroshima din cel de-al Doilea Război Mondial. Atunci au existat două bombe nucleare “gata de utilizare”, care au și fost “utilizate” până la urmă, una la Hiroshima și a doua la Nagasaki.

Și, din ce știu eu (corectați-mă dacă greșesc), bombele nucleare “moderne”, din ziua de astăzi, sunt de vreo 400~600 de ori mai puternice decât cea care a explodat la Hiroshima… Iar astăzi, în lume, există cateva mii bune de astfel de bombe nucleare “moderne”!
Doar lăsaţi-vă imaginaţia să zburde…

Morala: d-aia nu e bine să votezi idioţi la conducerea unei ţări! Că ajung la butoane nişte sceleraţi care poate se trezesc mai nervoşi într-o dimineaţă…

Categorie articol [ Stiri ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

8 comentarii la “Explozia din Beirut – slow motion”

 • marc
  ... a scris la 10 august 2020, 17:30   [#1]

  Votezi sau nu,pan’ la urma tot …idiotii ajung la putere!Asta pare sa fie o lege nescrisa a acestor vremuri mizerabile!!…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 10 august 2020, 23:19   [#2]

  La câte bombe nucleare există pe Terra, explozia de la Beirut e o biată pișcătură de purece, Dane. Oare toți idioții pe care îi votează alegătorii de pe mapamond au acces la butonul roșu?

  Uite că am pus o întrebare căreia nu îi știu răspunsul…

 • ... a scris la 10 august 2020, 23:45   [#3]

  Sunt în România, sunt acasă…

  Mă uit către nord… E relativ ok…

  Dar apoi întorc capul către stânga şi văd un idiot. Întorc capul în dreapta, văd alt idiot.
  Dacă mă uit aşa mai luuung, tot în dreapta, mai văd încă un idiot…
  Idioţi cu acces la nişte butoane magice.

  Şi dacă șed bine și cuget, aceștia au ajuns acolo votaţi de alţi (mulţi) idioţi.

  Fac stânga-mprejur și mă uit către sud… E jale!
  Dacă din greșeală ajung niste butoane magice pe-acolo, cu foarte mici excepții, idioții din sud sigur-sigur vor apăsa pe ele. Ca maimuțele.

  Concluzia: e plin de idioţi pe planeta asta.

 • ... a scris la 11 august 2020, 0:03   [#4]

  Vând tricouri personalizate, 19.99$, preț de pandemie: https://www.ebay.c...4XL-/223584697930

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 11 august 2020, 0:15   [#5]

  Cei ajunși la putere nu sunt deloc idioți, prietene Marc, din contră! Imbecili suntem noi (adică majoritatea plebei) că le suportăm matrapazlâcurile când putem foarte ușor să le tragem o ștampilă peste gură (e-adevărat că doar o dată la patru ani!) de să se ducă învârtindu-se în negura trecutului din care s-au născut.

  Dar noi nu și nu! Mai încăpățânați decât un catâr, îi tot alegem în numele unei „democrații” mioritice. Cum să nu-i votezi, maică, dacă ne-au dat de toate? Unora ajutor social, altora pensii speciale, unora salariu minim în mediul privat, altora funcții de conducere plătite regește în instituțiile statului…

  Trântorii ce ling borcanul sunt cu mult mai importanți decât albinele ce polenizează lanul. Păi ce rânduială e asta, tovarăși?

  Dacă-mi spuneți că România a căzut în ghearele globalizării, vă cred. Dar să nu încercați să mă convingeți că alegerile făcute în ultimele trei decenii ne-au fost impuse. Noi am ales, noi tragem ponoasele…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 11 august 2020, 0:52   [#6]

  O mică epigramă înainte de culcare nu cred că strică, Dane:

  În cele patru puncte cardinale
  Toți mincinoșii au făcut avere
  Iar idioți precum eu și matale
  Îi tot alegem fiindcă bem o bere.

  Aș mai „versifica”, dar mi s-a terminat berea și mâine am treabă…

 • marc
  ... a scris la 11 august 2020, 10:45   [#7]

  Acestea toate (cat si altele)sunt efectele a 50 ani de comunism.Pe atunci te păzeai de toată lumea pentru că nu stiai cine este turnator, trageai cat puteai pentru tine si familia ta, era practic o jungla. Societatea nu s-a schimbat! E tot o jungla chiar daca ai un SRL. Si socializarea s-a redus asa ca nu ai motive sa te comporti corect cu un strain de bula ta. Nevoia pe care o simt, altruist fiind, vine doar si doar de la educatie si cel mai important de la exemplul personal al parintilor! Cei 7 ani de acasa nu inseamna numai ,,Buna ziua” si ,,Multumesc”, inseamna mult mai mult. Pana nu se va pune accent in scoala primara si gimnaziala pe construirea unor repere morale si sociale solide ( nu numai aritmetica si limba romana ) nu vom evolua de stadiul in care ne aflam,mai ales de catva timp…
  Adevaruri care dor,ne afecteaza ce ,din pacate,nu pot fi indepartate sau macar atenuate prin modul in care si cu cine votam.Toti alesii sunt o apa si-un pamant greu de destelenit….

 • marc
  ... a scris la 11 august 2020, 17:19   [#8]

  Hai ca iar suntem de mirul intregii lumi! Nu era de ajuns ca suntem deja cu acest covid 19! Si tu, stat de drept (sau de drepti )in fata lumii interlope nu faci nimic! Nici cand se taie interlopeala in strada, nici cand santajeaza si nici macar cand se inghesuie la priveghi! Ne spunea dl.Iohannis ca actualii guvernanti incerca sa repare multe! Probabil si relatiile cu interlopii,nu? Rusine,mare rusine!….

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?