Există extratereştrii ?

ozn Există extratereştrii ?

Există extratereştrii ?

Da, există … în mintea oamenilor, şi asta, pentru că aşa ne dictează logica. Iar presupunerile împreună cu neîncrederea în autorităţi, ne dictează că ei există într-o formă sau alta, vii sau morţi, întregi sau pe bucăţi, în bazele militare secrete ale americanilor, cea mai cunoscută şi controversată dintre acestea fiind celebra Area 51.

Eu spun că, omenirea are nevoie de extratereştrii … la fel ca de Moş Crăciun. Mai precis, o anumită parte a omenirii (cei drept, partea mai restrânsă), adică cei care într-un fel sau altul fac bani din aceste … legende. Începând de la dezvoltarea turistică a zonei în care se afla Area 51, filmele realizate de diverse case de producţie, ziarele şi televiziunile care vând ştiri “senzaţionale” şi terminând cu păpuşi, tricouri şi şepci pentru copii.

Deci, extratereştrii există … vrem noi, ca ei să existe. Dacă nu, în mod sigur am fi inventat altceva …

 Există extratereştrii ?

 Există extratereştrii ?

 Există extratereştrii ?

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , joi, 20 martie 2014 in categoria Univers. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

12 comentarii la subiectul “Există extratereştrii ?”

 1. Alex

  Nu stiu daca exista extraterestri, doar ca dovezi cu sigurnta nu exista.

 2. craciun

  Eu nici nu cred cu tarie, ca exista dar nici nu resping aceasta teorie.in concluzie :mi.as dori sa ne salveze,, cineva”

 3. Mihai

  Sa ne salveze… de la ce? :)

 4. craciun

  Sa ne salveze spre ex.de la autodistrugere..

 5. spanac

  de putin…

 6. Dan

  @ spanac: -- Banuiesc ca, te referi la VLADIMIR PUTIN … nu? :))

 7. craciun

  Si de Suleyman Magnificul..

 8. JoinT

  Discutia asta cere dovezi cum ca ar exista. Dar la fel putem sa cerem dovezi ca nu exista. Unii cred, altii nu. Ce inseamna de fapt extraterestru? Tot ce nu apartine de pamant. Ce sunt asteroizii? Discutia nu poate fi limitata doar la “micul verde mancator de pietre”. Chiar si luand in calcul doar numai ce e verde si misuna, la cate planete sunt…nimeni nu stie de fapt nimic. Totul e speculatie fara dovezi. Fie ca exista, fie ca nu.

 9. DarXyde

  Ar fi prea mare ignoranta sa zici ca nu exista viata extraterestra…

  E mai usor sa crezi ca exista o fiinta atotputernica, cu reclama in toate bisericile posibile, decat viata altundeva in universul asta decat pe Pamant?

 10. Francisc

  Domnule JoitT,
  Nu cred că o discuţie despre existenţa vieţii şi în altă parte decât pe Terra are nevoie de dovezi. Sunt convins (nu ştiu încă de ce) că există şi alte “civilizaţii” în nemărginirea universului în care trăim. Nu mă întreba de argumente, că nu am.

 11. JoinT

  Fara dovezi pro sau contra aceasta discutie dupa parerea mea este doar o contradictie intre cei care cred ca exista si cei care nu cred ca exista. Sincer eu sunt la mijloc. Nu m-as contrazice nici cu cei care cred nici cu cei care nu cred.

 12. severus

  Eu cred ca exista, avand in vedere cat de mare este universul… si indiferent ce forma ar avea, nu cred ca sunt de treaba, daca noi oamenii ca specie suntem distrugatori.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale