Evenimentul Zilei şi Capital au fost cumpărate de Bobby Păunescu

Evenimentul Zilei şi Capital au fost cumpărate de Bobby Păunescu

evenimentul zilei capital b1tv Evenimentul Zilei şi Capital au fost cumpărate de Bobby Păunescu

Ringier România a anunţat oficial transferul proprietăţii cotidianului Evenimentul Zilei şi a revistei Capital către nou înfiinţata companie “Editura Evenimentul şi Capital“, al cărei acţionar majoritar este Bobby Păunescu.

Daca este bine sau nu … vom vedea. Jurnalistii romani sunt destul de sceptici in privinta acestui transfer din partea Ringier catre B. Paunescu. Pana acum Ringier se spune urmarea strict profitul prin urmare nu era implicat politic nici de o parte nici de alta, odata cu vanzarea EVZ catre B. Paunescu acest lucru s-ar putea schimba …

Evenimentul Zilei a fost ziarul “Quality” numarul 1 din Romania pana in urma cu ceva timp, cand a intrat pe o panta descendenta. Sa fie vanzarea EVZ si Capital o miscare strict economica a celor de la Ringier ? Posibil … Avand in vedere ca presa scrisa din Romania a inceput sa aiba probleme serioase odata cu criza economica.

Vom vedea pe parcurs ce curs vor lua lucrurile, si sigur timpul ne va ajuta sa intelegem ce a insemnat aceasta miscare …

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , joi, 11 februarie 2010 in categoria Stiri. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

3 comentarii la subiectul “Evenimentul Zilei şi Capital au fost cumpărate de Bobby Păunescu”

  1. laurentiu

    ai detalii si cu privire la pret :d

  2. Dan

    Nu, e prea “proaspata” informatia :)

  3. Radu

    Ramane de vazut cum se vor prezenta evenimentele de acum in ziar. Voi vedea daca raman fidel Evenimentului sau schimb cu altceva.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite