Europe – The Final Countdown

The Final Countdown EUROPE Europe   The Final Countdown

Europe – The Final Countdow

Well … “Europe” a fost una dintre formatiile preferate de muzica rock a generatiei mele, o formatie a anilor 80~90 celebra pe plan international, care a facut categoric furori la aceea vreme, multe dintre melodiile lor au ramas megahit-uri care sunt difuzate si in ziua de azi si probabil ca vor fi difuzate inca multi ani de aici incolo.

Ce mai incoace, incolo … trupa “Europe”, a facut istorie. Fanii “rupeau” stadioanele (in sensul bun al cuvantului) iar muzica celor de la Europe s-a ridicat la un nivel la care putine trupe vor mai ajunge vreodata, tinand cont in special de faptul ca, in ziua de azi conteaza … marimea sanilor, bombeul fundului, diametrul silicoanelor si aparitia in pictoriale incendiare.

Trecand insa peste toate acestea, am sa va prezint un videoclip care … merita vazut si pe care l-am gasit si eu postat pe un forum al comunitatii claparilor din Romania.
Un “remix fenomenal” al celebrei piese “The Final Countdown” a celor de la EUROPE … No comment!

Iar pentru cei mai “tineri” care poate inca nu au auzit de EUROPE ori nu prea sunt “prieteni” cu muzica rock, iata si varianta originala a piesei “The Final Countdown“:

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , sâmbătă, 24 noiembrie 2012 in categoria Muzica. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

2 comentarii la subiectul “Europe – The Final Countdown”

  1. Centurion

    Ai dreptate Dane! Europe a fost este şi va rămâne în istoria rock-ului alături de o pleiadă de alte formaţii de pe vremea “noastră”. Felicitări pentru articol, videoclipul are darul sper să facă şi oarece educaţie muzicală. =d> Sper să mai postezi din când în când astfel de trupe care sunt deja legende. Merci pentru momentul de remember the time >:d<

  2. Laurentiu

    Nu i-am prins in virtutea lor, insa imi plac mult, chit ca fac parte dintr-o alta generatie. Ei, Rod Stewart, Prince, George Michael si multi alti artisti mari din anii 80-90 sunt in capul listei cu preferinte! Muzica de calitate!

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite