Europe – The Final Countdown

The Final Countdown EUROPE Europe   The Final Countdown

Europe – The Final Countdow

Well … “Europe” a fost una dintre formatiile preferate de muzica rock a generatiei mele, o formatie a anilor 80~90 celebra pe plan international, care a facut categoric furori la aceea vreme, multe dintre melodiile lor au ramas megahit-uri care sunt difuzate si in ziua de azi si probabil ca vor fi difuzate inca multi ani de aici incolo.

Ce mai incoace, incolo … trupa “Europe”, a facut istorie. Fanii “rupeau” stadioanele (in sensul bun al cuvantului) iar muzica celor de la Europe s-a ridicat la un nivel la care putine trupe vor mai ajunge vreodata, tinand cont in special de faptul ca, in ziua de azi conteaza … marimea sanilor, bombeul fundului, diametrul silicoanelor si aparitia in pictoriale incendiare.

Trecand insa peste toate acestea, am sa va prezint un videoclip care … merita vazut si pe care l-am gasit si eu postat pe un forum al comunitatii claparilor din Romania.
Un “remix fenomenal” al celebrei piese “The Final Countdown” a celor de la EUROPE … No comment!

Iar pentru cei mai “tineri” care poate inca nu au auzit de EUROPE ori nu prea sunt “prieteni” cu muzica rock, iata si varianta originala a piesei “The Final Countdown“:

Categorie articol [ Muzica ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “Europe – The Final Countdown”

  • ... a scris la 24 noiembrie 2012, 21:29   [#1]

    Ai dreptate Dane! Europe a fost este şi va rămâne în istoria rock-ului alături de o pleiadă de alte formaţii de pe vremea “noastră”. Felicitări pentru articol, videoclipul are darul sper să facă şi oarece educaţie muzicală. =d> Sper să mai postezi din când în când astfel de trupe care sunt deja legende. Merci pentru momentul de remember the time >:d<

  • ... a scris la 27 noiembrie 2012, 19:53   [#2]

    Nu i-am prins in virtutea lor, insa imi plac mult, chit ca fac parte dintr-o alta generatie. Ei, Rod Stewart, Prince, George Michael si multi alti artisti mari din anii 80-90 sunt in capul listei cu preferinte! Muzica de calitate!

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?