Europa și vitezele ei…

minge fotbal teren gazon football Europa și vitezele ei...

Pandurii – F.C. Botoșani, meci de play out…

Neavând altceva mai bun de făcut, mă uit la meci. Pierdere de vreme se numește. Observ că în tribune ar trebui să te uiți prin lupă ca să-i zărești pe cei câțiva rătăciți ce-și pierd vremea la fel ca mine.

Las deoparte cuvintele inutile și spun de ce scriu aceste rânduri: la un moment dat comentatorul acestei transmisii spune că de la Botoșani la Severin echipa moldoveană și-a „petrecut” 20 de ore pe drum. Și repetă afirmația un pic mai târziu.

Între timp, botoșănenii au reușit să dea un gol din „pinalti”. N-aveau cum să rateze a doua ocazie. E 1-0 pentru oaspeți și e pauză. „Analiza” jocului făcut de cele două echipe o las pe seama celor pricepuți, că sunt destui…

Dar să mă ierte românii că întreb: cum naiba să ai nevoie de 20 de ore ca să ajungi de la Botoșani la Severin când în 8 ore ajungi lejer de la Timișoara la Praga?

Și, ca să vezi, noi vrem să ne comparăm cu Europa…

Autor: Francisc Bouda – (Guest Post)

EVwgDEM Europa și vitezele ei...

Categorie articol [ Fotbal, Guest Post ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

4 comentarii la “Europa și vitezele ei…”

 • ciubotaru marc
  ... a scris la 22 aprilie 2017, 18:12   [#1]

  Francisc,trebuie sa te consolezi(sau sa te impaci)cu faptul ca,in Romania cam toate merg ca-n fotbal!Adica,vorba moldoveanului,inset,insetisor ca-i ghine asa!O mica ,dar, paradoxal, mare si f insemnata exceptie,a facut-o astazi gimnastica,prin Dragulescu,un talent inascut,chiar de exceptie!Bravo lui!Sa vedem ce-o mai fi maine.Nu numai la gimnastica,ci si la tenis,cu englezoaicele.In asta seara,voi fi fan Craiova!:peace:

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 22 aprilie 2017, 20:29   [#2]

  N-am prea apucat să mă pun la curent cu tot ce s-a întâmplat astăzi, Marc. Pe GSP am citit în fugă că Drăgulescu a câștigat medalia de aur la sol și Ilie Năstase a fost trimis în tribune la meciul Soranei Cârstea.

  În seara asta și eu voi ține pumnii Craiovei, pentru că e o echipă bună, deși o victorie a lui Dinamo ar perpetua suspansul acestui play-off. Titlul depinde de rezultatul de luni dintre FCSB și Viitorul. Dacă Viitorul nu bate echipa lui Becali atunci lucrurile se limpezesc: FCSB va fi noua campioană în proporție de 90%.

  Rămâne doar să vedem. „Înșet, înșetișor că-i ghine așa”, vorba ta. Hai că-începe meciul…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 22 aprilie 2017, 21:34   [#3]

  Și trecu prima repriză… Dădură oltenii un gol și cam atât, că fotbal n-am prea văzut. Parcă jucară mai bine Pandurii aseară…

  Mai e o repriză. Hai s-o vedem și pe asta, dacă tot e sâmbătă seara și nu prea avem ce face în afară de golirea cutiilor de bere, desigur…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 22 aprilie 2017, 22:40   [#4]

  La un moment dat am crezut că va câștiga cine trebuie, dar oltenii nu se lăsară bătuți. În inocența lor au reușit să dea o mână de ajutor echipei sortite să fie campioană.

  Ideea e că asemenea echipe trebuie încurajate. Nu prea știu de ce țin mereu cu echipele mici. Poate doar pentru faptul că sunt și eu un mic…

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?