EURO 2016: Germania – Italia

EURO 2016 Franta UEFA Fotbal EURO 2016: Germania  Italia

Meciul din Campionatul European 2016, dintre Germania şi Italia, s-a încheiat cu 1-1 după patru reprize (două reprize de prelungiri), iar Germania a câştigat la loviturile de departajare de la 11 metri, cu scorul de 6-5.
La cum au jucat nemţii, meritau să câştige.

Evident, şi Italia are o echipă mare, însă Germania a fost peste nivelul de joc al Italiei, iar asta s-a observat pe tot parcursul meciului. A fost un meci frumos. Nu spectaculos, însă frumos.

Şi din nou, mă gândesc la cât suntem de departe, noi, românii, de fotbalul care se joacă în ziua de azi. Suntem, ca în celebra zicală, “două linii perfect paralele, care nu se întâlnesc niciodată“. Cred că este definiţia potrivită pentru fotbalul românesc în comparaţie cu cel european… că mai departe, nici nu are rost să mă gândesc.

Pronostic pentru finală? Între cine şi cine se va juca finala?

EURO 2016 Franta UEFA Fotbal Germania Italia EURO 2016: Germania  Italia

Categorie articol [ Fotbal ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

5 comentarii la “EURO 2016: Germania – Italia”

 • ... a scris la 3 iulie 2016, 10:17   [#1]

  Germania va fi una dintre finaliste. In mod normal ar trebui sa fie finala intre nemti si frantuji.
  Insa tare m-as bucura sa-i bata islandezii.
  Cine a mai ramas? Portugalia si Tara Galilor?

 • ... a scris la 3 iulie 2016, 12:26   [#2]

  Da, mi-ar place sa vad o finala Germania-Islanda, desi stiu ca e imposibil…

 • ciubotaru marc
  ... a scris la 3 iulie 2016, 12:34   [#3]

  Cred ca nici nu este cazul sa ne comparam noi,romanii, cu echipe care joaca fotbal adevarat!Parerile si aprecierele mele despre fotbalul practicat in Romania (daca va reamintiti),au fost(si nu odata!)expuse in mai multe articole aparute pe acest blog.N-are rost sa le repet.Referindu-ma insa la jocurile disputate pana acum la Euro 2016,trebuie sa o spun ca,din punctul meu de vedere,calitativ si spectacular,fotbalul este mai scazut ca-n precedentele editii!Actualele sisteme si scheme de joc cat si asezare-n teren a fotbalistilor,au dus excesiv,dupa cum s-a vazut,mai mult la o lupta pe plan fizic.Dovada ,intre altele,numarul mic al golurilor inscrise,nu?In fine,ar mai fi mult mai multe de spus…Le aman insa, pentru o alta ocazie!A,sa nu uit…pronosticul!Daca eliminam orice eventuala surpriza,parerea mea este ca finalistele ar trebui sa fie Germania si Franta.Deci, cum a pronosticat si Francisc!Cine o sa castige?Vom vedea….:peace:

 • ... a scris la 4 iulie 2016, 10:06   [#4]

  Germania va castiga EURO 2016! Franta a speriat multa lume dupa 5-2-ul cu Islanda, dar haideti sa nu confundam marfa cu ambalajul..

 • ciubotaru marc
  ... a scris la 4 iulie 2016, 11:07   [#5]

  Iata ca pronosticul,a fost infirmat!Si ca sa ma mai contrazica,s-au marcat aseara(Franta-Islanda) nu mai putin de…7 golui!:((

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?