Este incredibil ce fac cei de la USL !!!

jos guvernul ponta Este incredibil ce fac cei de la USL !!!

Este incredibil ce fac cei de la USL !!!

Deci fraţilor, nu pot să cred că poate fi adevărat ce se întâmplă în România în ultima perioadă. Guvernul USL în frunte cu Victor Ponta, dau dovadă pe zi ce trece de un tupeu ordinar de neimaginat, sfidând efectiv un popor întreg.

De asemenea, nu-mi vine să cred că încă mai există mulţi romani pentru care, majorarea pensiei ori a salariului bugetarilor cu 30 sau 50 de lei este mai importantă decât toate aceste scumpiri în lanţ care se vor produce datorită felului în care USL-ul a decis să guverneze această ţară ! De fapt, asta a făcut întotdeauna PSD-ul: înainte de alegeri a mărit pensiile amărâţilor şi salariile bugetarilor cu câţiva zeci de lei, după care a dat liber la inflaţie … iar românii, în “marea lor înţelepciune” au considerat că … este ok aşa.

Începând cu ianuarie 2014, vom avea printre cele mai mari preţuri din Europa la benzinării! Litrul de carburat va ajunge probabil de la 5.2~5.5, la vreo 6.5 sau poate chiar 7 RON/litru !

Iată ce spun cei de la Economica.net:

Accizele la carburanţi vor creşte, de la 1 ianuarie 2014, din două cauze.
Prima: Guvernul a decis suplimentarea accizei cu 7 eurocenţi pe litru de benzină sau motorină urmând ca din aceşti bani să fie finanţate proiectele de construcţie de autostrăzi.
A doua: Pus în faţa unui curs valutar mai prietenos pentru contribuabili, dar mai dezavantajos pentru buget, Executivul a decis schimbarea modului de calcul al accizelor: la 1 ianuarie, acestea vor creşte şi cu valoarea medie anuală a inflaţiei din septembrie 2013.

Parcă pentru a răsuci şi mai mult cuţitul în rana, USL-ul şi Victor Ponta au decis să modifice Codul Penal, astfel încât oamenii se vor trezi că au “scăpat” pe străzi o mulţime de infractori eliberaţi din puşcarii în baza modificărilor aduse Codului Penal de către cei de la USL. Mai mult decât atât, tot USL-ul a decis că parlamentarii nu mai sunt funcţionari publici, drept urmare ei nu mai pot fi condamnaţi pentru luare de mită, nu mai pot fi anchetaţi de către DNA sau alte instituţii anticorupţie ale acestui stat !!! Este absolut strigător la cer, ce fac ăştia de la USL!

De exemplu Președintele României, senatorii și deputații, avocații, notarii, executorii judecătorești, nu vor mai putea fi cercetați și sancționați pentru infracțiuni de corupție şi infracțiuni asimilate celor de corupție cum ar fi luarea de mită și abuzul în serviciu.
De asemenea, inculpaţii trimişi în judecată, în calităţile sus menţionate, ar putea să fie achitaţi, iar cei aflaţi în executarea pedepselor privative de libertate ar putea fi puşi în libertate.
Pe rolul instanţelor de judecată se află în curs de judecare sau în executarea pedepselor un număr de 28 de parlamentari, în cauze instrumentate de DNA.

Oricât de mult l-aţi urâ pe Băsescu pentru faptul că în urmă cu câţiva ani de zile a susţinut tăierea cu 25% a salariilor bugetarilor, se pare că este singurul dintre cei aflaţi în fruntea ţării, care reuşeşte să gândească mai “sănătos” şi se pare că este ultima redută din România împotriva încercării politicienilor de a-şi creea legi cu dedicaţie, care să le asigure imunitate absolută … Aşa dar, deviza USL-ului se pare că este: LIBER LA CORUPŢIE, LIBER LA MITĂ !
Eu vă recomand să vă faceţi timp şi să urmăriţi declaraţia preşedintelui !!!

Categorie articol [ Legislaţie, Politica ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

11 comentarii la “Este incredibil ce fac cei de la USL !!!”

 • JoinT
  ... a scris la 11 decembrie 2013, 14:35   [#1]

  De ce crezi ca am rabufnit aseara? Vedeam la TV ce se intampla si nu-mi venea sa cred.
  Am cautat in fiecare seara sa trimit SMS-uri prin emisiunile retardatului de Gadea, dar n-am gasit numar. Daca stie cineva de asa ceva, il rog sa ma ajute.

 • ... a scris la 11 decembrie 2013, 14:47   [#2]

  Salut, Dan!
  Suntem pe părți diferite ale baricadei dar asta nu înseamnă că mă uit urât spre tine! :) Avem dreptul la opinii, nu?
  Înteleg că ești fan Băse, nu-i treaba mea, eu îl urăsc de moarte! De aceea am votat USL, NU pentru că am crezut vreo iotă din ce au spus! Acum 5 ani am votat cu ceilalți pentru că eram scârbit de abuzurile PSD!
  Așadar, nimic nou!
  Ceea ce nu înțeleg din postarea ta este cum de îl poți da exemplu pe Băse! Ca să fie clar, ȘI EU l-am votat pe Băse, crezând tot ce a spus, că va găsi teroriștii, că va stârpi corupția, că legea va fi lege, bla-bla… De aceea sunt ofticat pe el, a mințit mai mult și mai tare decât toți!
  Și mai am o întrebare: Băse e președinte numai pentru PDL-iști? Că el face opoziție! Ori așa ceva este incredibilș din partea unui președinte! El este AL TUTUROR, nu mai are culoare!
  Gata, mi-am terminat “dreptul la replică”! :) :)

 • ... a scris la 12 decembrie 2013, 17:10   [#3]

  @ Vasile Dumitru: -- Da, dreptul la opinie este liber pe acest site web … Ma bucur ca mai exista totusi si cativa USL-isti care sa nu fi cazut in latura fanatismului, deoarece pana acum doar de USL-isti de-a dreptul fanatici, am avut parte.

  Nu sunt nici pe departe nici fan “Base”, nici “basist” sau mai cum s-a obisnuit sa li se spuna celor care, nu vad DOAR partile negative ale lui Basescu. Am fost chiar un destul de inversunat critic al lui Basescu, de pe vremea cand era inca ministru la Transporturi, practic nu-l suportam… Cand insa vad ce fac astia de la USL, scuza-ma, dar Basescu pare a fi singurul cu coloana vertebrala dintre idiotii care ne conduc azi si care incearca sa-si faca legi pentru ei.

  Oare Comisia Europeana, o multime de alte institutii din tarile europene si toate statele dezvoltate din lume, sunt “duse cu pluta” ??? Gen Statele Unite ala Americii, Germania, Marea Britanie, Franta, etc ??? Pentru ca, TOATE au condamnat vehement, modificarile la Codul Penal pe care USL-ul a incercat sa le treaca “cu susta” prin Parlament !?!?!

 • ... a scris la 13 decembrie 2013, 11:49   [#4]

  Am comentat pe google+ dar acum o fac și aici!
  Nu am ce să fac, trebuie să îți dau dreptate pentru că… așa este!

 • Severus
  ... a scris la 15 decembrie 2013, 11:42   [#5]

  Da, avem parte de o haită de lupi uslişti, de care acum e mai greu sa scapam, mai ales ca au prins asa tare gustul puterii. Ăștia sunt anti popor, au mai fost si altii dar au picat ca muştele daca e sa ne uitam inapoi in trecutul istoric al României. Basescu a fost obligat sa scada salariile pt. o perioada de timp, pentru a evita un colaps financiar, dar iata ce fac cei care au momit populatia ţării cu promisiuni deşarte. Ponta mai avea un pic si era doctor academician in toate, ca si Ceaușescu… Am stiut ca va fi din ce in ce mai rau de la inceput cand au dat la o parte Avocatul Poporului. Nu stiu daca se va schimba ceva in bine pana la urmatoarele alegeri parlamentare…

 • ... a scris la 18 decembrie 2013, 19:30   [#6]

  Asta pentru ca li se permite prea multe companiilor petroliere. De ce nu suporta ele aceasta taxa? Caci cu siguranta nu duc ei lipsa de bani.

 • alergatorul
  ... a scris la 18 ianuarie 2014, 16:53   [#7]

  Dane,
  “…romanii in marea lor intelepciune…”,isi merita guvernul.

 • Francisc
  ... a scris la 20 ianuarie 2014, 14:04   [#8]

  Iartă-mă Dane, dar nu mă pot abține să nu postez câteva rânduri scrise acum vreo doi ani, în perioada când ”poporul român” a ieșit în stradă și a determinat căderea guvernului Boc. Vorba alergătorului de mai sus: în marea noastră înțelepciune îl merităm pe Ponta…

  Ianuarie 2012, a treia săptămână după anul nou…

  Începe să mă doară degetul mare de la mâna dreaptă după cât am ”butonat” telecomanda TV-ului, în speranța că voi nimeri peste un program care să-mi satisfacă dorințele. Evident că, în tot acest timp, am băut bere. Altcum, nu mă durea degetul…
  Ce am văzut în tot acest timp?: imagini și comentarii”docte” despre ”marea manifestație” a poporului român ce are loc în ”toate orașele” din România… Prin urmare, nu îmi pot refuza dreptul de a-mi da (și eu) cu părerea…
  Deci, primo: de la televiziuni suntem ”informați” că în iubita noastră țară ”poporul a ieșit în stradă” și că ”România trebuie ocupată”. Îmi trece prin gând o idee rostită de nu mai știu cine: România e o țară frumoasă, păcat că-i locuită… Păi, bine măi domnilor din media ce vă câștigați pita cea de toate zilele mințindu-ne cu nerușinare, câți români sunt în stradă strigându-și ofurile? Câteva sute, maximum câteva mii în fiece oraș din țară…
  Secundo: eu credeam că trăiesc într-o Românie democratică și, după câte știu eu despre democrație, majoritatea este cea care își impune regulile minorității…. Aritmetica pe care am învățat-o la școală îmi spune că de la câteva sute (sau mii) până la 20 de milioane e cale lungă… Mai lungă decât „ mii de ani [...] luminii să ne-ajungă”. (Asta a spus-o Eminescu).
  Terţo: nu am fost, nu sunt şi sper că nici nu o să fiu vreodată „suporterul” oricărei puteri care ne vrea întotdeauna (nu-i aşa?) binele pe care noi, în prostia noastră, nu îl merităm. Prefer să rămân partizanul adevărului pe care îl caut de când mama a făcut greşeala să mă aducă pe lume. Nu vreau să îi jignesc pe români (unii ar scrie „pe românii de bine”), nu-mi-e simpatic acest preşedinte cu nume parcă predestinat (Băsescu – adică o beşină care nici măcar nu mai miroase… Ba da, miroase doar a minciună, corupţie şi furt, vezi dosarul „flota României – e păcatul meu că am crezut în el) dar care ştie să cadă întotdeauna , ca o pisică, în picioare, ci vreau doar să le reamintesc conaţionalilor mei că „ştampila” vorbeşte. Nu peste mult timp, vom fi chemaţi la urne pentru a gira cu votul nostru minciuna pe care suntem obligaţi să o înghiţim de vreo douăzecişiceva de ani. Eu zic că a sosit vremea să ne trezim din coşmarul care transformă „somnul” nostru în chin! Haideţi să facem în aşa fel încât interesele noastre să devină „literă de evanghelie” pentru toţi politicienii care mai au curajul să iasă în faţă! Haideţi să facem în aşa fel încât lucrurile să reintre pe făgaşul normal: nu noi în slujba lor, ci ei în slujba noastră!
  Aşa să ne-ajute Dumnezeu!
  Quatrissimo: durerea de la degetul mare a trecut ca prin minune!…

 • Francisc
  ... a scris la 20 ianuarie 2014, 14:10   [#9]

  Și dacă tot m-am apucat să-mi dezgrop ”nostalgiile”, mai postez câteva rânduri scrise în aceeași perioadă:

  Oleacă de politică, cum ar spune moldovenii…
  ”Inspirat” de contradicția de aseară cu fiul meu cel mic, Václav, care susținea categoric faptul că a fost de vreo trei ori la vot, eu contrazicându-l desigur, la fel de categoric, cu argumentul imbatabil că ultimele alegeri din Românica au fost prezidențialele din 2008, anul fatal în care l-am reales pe Băse, el având atunci doar 17 ani (fiul meu, nu Băsescu!), mă apuc să scriu câteva rânduri despre ”pulitica” noastră cea de toate zilele.
  Carevasăzică, marele ”allatoyah” Sorin Frunzăverde a găsit de cuviință să schimbe vaporul căpitanului Băse cu barca plină de minciuni electorale a matelotului Antonescu și a spălătorului de punți murdare Ponta, trăgând după el ”toată floarea cea vestită a întregului apus”. Adică toată mafia bănățeană, și nu numai, pe care a păstorit-o cu brio în ultimii enșpe ani. Până aici, totul e , cum spun americanii, O.K. Fiecare face ce vrea cu viața lui. Dar, în momentul în care ești o persoană publică, aflată într-o funcție obținută în urmă cu vreo patru ani prin prostirea alegătorului de rând, lucrurile nu mai sunt așa de simple. Om fi noi, aplicanții periodici de ștampile, niște proști, dar nici chiar așa…
  Nu știu alții cum sunt, dar eu , când mă gândesc la votul pe care l-am dat acum patru ani, îmi aduc aminte de Creangă și mâțele lui, ce crăpau jucându-se cu sfoara cu motocei la capăt, și -- în mod inevitabil -- mă enervez… Pfui drace, ce prost putui să fiu!…
  Citesc sondajele făcute de tot felul de ”experți” în domeniu și mă crucesc. Apoi, subit, îmi aduc aminte de o frază rostită (se spune) de marele Einstein : ”universul și prostia sunt nemărginite, dar în privința universului mă îndoiesc”. Și încerc să mă împac cu gândul că noi, românii, suntem condamnați la prostie. Fiindcă într-o căsnicie, dacă soțul se culcă în patul secretarei și își mai și arogă un titlu de glorie pentru asta, totul e terminat. Culmea e că niciunuia dintre noi nu ne plac curvele, dar continuăm să mergem la ele. Am putea, totuși, să mai schimbăm curva!
  Dar asta e deja, politică… Oleacă de politică, cum ar spune moldovenii…
  -04 aprilie 2012-

 • Francisc
  ... a scris la 20 ianuarie 2014, 14:18   [#10]

  În încheiere, ca să pricepi de ce prefer berea în cantități industrial…

  Ponta, prim –ministru…
  No, iaca, am trăit s-o văd și pe asta: băiatul cu nume de glumă ( îi mai lipsește o literă în nume: a) e pe cale să devină prim-ministru. Adică persoana care va conduce destinele românilor până la toamnă. Și încă patru toamne după alegeri. Încerc să înțeleg, dar e peste puterile mele. Jocul ăsta „democratic” e mult peste ceea ce mi-am putut imagina. Refuz să cred că românii pot fi atât de „încuiați” încât să aplaude la scenă deschisă și prostia și nesimțirea…
  Mă surprinde detașarea cu care tinerii zilei de azi privesc la viața politică. Găsesc și o explicație: sunt tineri și nu le pasă. Încă nu au aflat , în trufia lor, că tinerețea nu e o calitate. La fel cum nici bătrânețea nu e… Singura calitate este adevărul cel atât de greu de descoperit… Trecerea fiecăruia dintre noi prin viață e atât de minusculă și neglijabilă încât e păcat să ne gândim la importanța noastră…
  E clar, sunt câteva beri în plus…
  Dar nici chiar așa: Ponta prim-ministru?… Ce naiba, a murit mama copiilor deștepți?… Hai să trăim până la toamnă ,ca să ne lămurim că suntem într-adevăr orfani….
  No, iaca, ce negativ pot gândi…

 • Francisc
  ... a scris la 20 ianuarie 2014, 14:20   [#11]

  Am uitat un e… Berea e de vină…

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?