Eros Ramazzotti vine la Bucuresti

Concert Eros Ramazzotti la Bucuresti

eros ramazzotti ali e radici Eros Ramazzotti vine la Bucuresti

Eros Ramazzotti vine la Bucuresti. Concertul va avea loc pe data de 10 iulie 2010 pe stadionul “Arcul de Triumf” din Bucuresti si face parte din turneul de promovare “ALI E RADICI World Tour 2009-2010“.

Biletele pentru concert vor putea fi gasite incepand cu data de 10 martie 2010.

Eros Ramazzotti a avut un mare succes international, dupa lansarea in anul 1993 a albumului “Tutte Storie”, album care s-a vandut in peste 6 milioane de exemplare in lumea intreaga. Cele mai indragite piese ale lui Eros Ramazzotti, au fost “Cose della Vita”, ”Piu che puoi”, “Terra promessa”, “Adesso Tu”, “Una storia importante”. A avut si multe duete cu alti cantareti celebri, cum ar fi Joe Cocker, Luciano Pavarotti şi Laura Pausini, Carlos Santana, Tina Turner, Anastacia.

Este si unul dintre cantaretii mei preferati, Eros Ramazzotti are “acel ceva” aparte la stilul de interpretare a melodiilor peste care vine si farmecul limbii italiene in interpretarea pieselor muzicale, care da parca o alta culoare muzicii …

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , luni, 3 mai 2010 in categoria Muzica. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite