EnergySaver – O nouă țeapă, cu pretinse dispozitive de economisire a energiei electrice!

EnergySaver dispozitiv economisire energie electrica TEAPA EnergySaver  O nouă țeapă, cu pretinse dispozitive de economisire a energiei electrice!

Atenție mare! O nouă țeapă “circulă” pe internet! Este vorba de EnergySaver, un dispozitiv despre care se pretinde că ar economisi energie electrică.
Ei bine, nu este nimic altceva decât o nouă țeapă pusă la cale de niște indivizi care în urma înșelăciunilor cu aceste dispozitive, fac bani frumoși pe spatele fraierilor care pun botul la poveștile lor mincinoase!

În urmă cu nu foarte mult timp, am scris pe acest blog despre o țeapă identică! La vremea respectivă, era vorba despre “Blogul bunului electrician“. Puteți citi întreaga poveste, aici.
După ce veți citi articolul despre “Bunul electrician“, o să vă dați seama că, aceeași înșelătorie este pusă în practică și în cazul de față, respectiv dispozitivele EnergySaver, despre care, indivizii care au pus la cale escrocheria, pretind că ar economisi energia electrică cu până la 50%!!!

Pe scurt: se pornește cu un articol în care, oamenii sunt speriați cu scumpiri ale energiei electrice, etc. Apoi, li se servește pe tavă, un dispozitiv de economisire a energiei electrice…
Dați click pe poze pentru a mări imaginile:

EnergySaver dispozitiv economisire energie electrica TEAPA 00 EnergySaver  O nouă țeapă, cu pretinse dispozitive de economisire a energiei electrice!
EnergySaver dispozitiv economisire energie electrica TEAPA 01 EnergySaver  O nouă țeapă, cu pretinse dispozitive de economisire a energiei electrice!

Vezi articolul, aici: http://goo.gl/2Inqg4

EnergySaver dispozitiv economisire energie electrica TEAPA 02 EnergySaver  O nouă țeapă, cu pretinse dispozitive de economisire a energiei electrice!

În imaginea de mai jos, vedeți ce scrie, cică… Mihai din Cluj Napoca, Laura din București, Vlad din Oradea, etc …

EnergySaver dispozitiv economisire energie electrica TEAPA 03 RO EnergySaver  O nouă țeapă, cu pretinse dispozitive de economisire a energiei electrice!

Vezi pagina, aici: http://goo.gl/IvXI7z

Ei bine, exact aceleași personaje, brusc au alte nume și scriu în altă limbă!?

EnergySaver dispozitiv economisire energie electrica TEAPA 04 EN EnergySaver  O nouă țeapă, cu pretinse dispozitive de economisire a energiei electrice!

Vezi pagina, aici: http://goo.gl/PoNjyx

Indivizii care au pus la cale înșelătoria, nici măcar nu s-au străduit să-și mascheze oarecum țeapa …

Categorie articol [ Alte subiecte, Comert ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Un comentariu la “EnergySaver – O nouă țeapă, cu pretinse dispozitive de economisire a energiei electrice!”

 • R
  ... a scris la 24 mai 2016, 23:43   [#1]

  e o teapa mai veche, de citiva ani de zile. poate in state se plateste energie reactiva si la consumatorii casnici dar la noi nu. dispozitivul numai provoaca energie capacitiva in retea…

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?