Emfaza și tupeul, îngroapă… adevărul!

Colonel Craciun Paraschiv Brigada Speciala a Jandarmeriei Romane Emfaza și tupeul, îngroapă... adevărul!

Întrebat de ziarișți cum justifică violența extremă a jandarmilor de la mitingul de protest al diasporei, șeful Brigăzii Speciale a Jandarmeriei Române, colonelul Crăciun Paraschiv, cunoscut ca “barbatul în alb” (cel care, atunci pe 10 august, a fost “dirijorul” și factotumul întregului masacru, a răspuns scurt, cu tupeu și emfază: “Brigada Specială a acționat conform legii, în litera și spiritul legii“!

Ce să-ți spun (!?) dar îl întreb, la rându-mi: care lege, dle. colonel?! Aia, a PSD-ului sau alea ale d-lui Dragnea și ministrului de Interne?! Dacă nu, să știți totuși că într-un stat de drept, cu o democrație adevărată (și respectată) orice altă lege nu vă dă un asemenea drept! Adică dreptul de a masacra pur și simplu o masă de oameni liberi și pașnici care, tocmai în virtutea legilor țării, protestează împotriva nedreptăților și a tuturor abuzurilor ce se petrec, mai peste tot, în România de azi!

Dar să continuăm cu… destăinuirile: “La garduri, două-trei rânduri de cetățeni care erau foarte pașnici manifestau, scandau. Dar undeva, în spatele lor – și vă rog luați imagini – o să constatați că sunt o grămadă (și când spun o grămadă, vorbesc de mai multe sute) de oameni care incitau la violență și provocau acte de violență (n.n. – oare cine erau aceștia?!). Au început prima oară la Antipa, după aceea au început dinspre Calea Victoriei, dinspre Titulescu, de pe Lascăr Catargiu și Iancu de Hunedoara, a început un atac masiv al manifestanților asupra forțelor de ordine. Dacă erau numai într-o zona, cum a fost în 2017, de am reușit să izolăm zona respectivă (…), se putea, dar aceștia se mișcau încontinuu și erau pe toată zona pieței, mai puțin spre Antipa, care era mai linitita“, a explicat, cu aceeași emfază, Cătălin Paraschiv. La ieșirea de la audierile de la Parchetul Militar (care cam trenează și bat pasul pe loc!), neînfricatul colonel (ce probabil, zic eu, spera ca în urma… bravurilor sale să fie… răsplătit cu măcar un grad mai sus!) și-a continuat, cu același tupeu, “explicațiile” și justificările “legale”, întrebând mirat: “Eu am avut purtare abuzivă?! Da, rămâne să vedem care este părerea procurorilor. Va mulțumesc!” și a plecat… A plecat cum a și venit, cu convingerea “șefului suprem”, L. Dragnea, afirmată nu odată precum că… “instituțiile statului (n.n. deci inclusiv, jandarmeria) n-au greșit cu nimic, atunci când au intervenit în forță, în Piața Victoriei, în ziua și noaptea de 10 august, având suficiente elemente“.

Mai să fie! Șțiți dvs. vorba aia, din popor: “nici usturoi n-a mâncat și nici gură nu-i miroase“! Cam așa-i și cu scornelile și “motivațiile” aduse acum de “mâncătorii de usturoi” (ca să nu spun de… altceva!), care vai, săracii de ei, n-au nici o vină! N-au fost nicicând și nici nu sunt violenți! Jandarmii îndrumați de Paraschiv au fost… mielușei! Cei din Piață? S-au bătut singuri, eventual poate așa, și cu ciomagul lui Daia, făcut cadou (!?) comisarului european! De gazat și de udat cu tunurile de apă? Nici vorba, e o invenție a… protestatarilor! Și iată așa, cu emfază și tupe se îngroapă (maschează) adevărul! Adevărul mult așteptat, dar mereu tot amânat pan’ ce-o fi și… îngropat!

Între timp, violențele de la mitingul din Piața Victoriei, de pe 10 august a.c., devin subiect de dezbatere în Parlamentul European. Iar “explicațiile” jandarmilor, demontate de experți. Hari Bucur Marcu: “Preferă să se arate incompetenți decât să recunoască intervenția ilegală“, dar și de taximetristul turiștilor israelieni bătuți de jandarmi: “Nu ne-au dat nicio explicație. Ne-au oprit și am luat bătaie!”

Iată însă și mesajul Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei : “Niciun om cu inimă din această țară nu poate fi bucuros să vadă cum ne facem rău nouă însine“! În vreme ce PSD-ul a transmis un comunicat intitulat “Iohannis Dezbinatorul“! Bravo, fraților, ați găsit “adevărata”… explicație!

Autor: Marc Ciubotaru – (Guest Post)

(www.știri.tvr.ro/explicațiile-omului-în-alb…)


Categorie articol [ Guest Post, Social, Vocea poporului ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?