Emag Profitshare

EMAG Profitshare 2.0 Emag Profitshare

Emag Profitshare

În linii mari, Profitshare este un program de afiliere oferit de către cei de la Emag.ro pe www.profitshare.emag.ro iar o mulţime de webmasteri, bloggeri, etc, au utilizat acest program de afiliere. Inclusiv eu am (am avut) un cont de afiliat pe profitshare.emag.ro … Am spus în paranteze că “am avut”, deoarece tocmai am migrat pe noua platforma Profitshare 2.0.

Ei bine, Emag-ul a anunţat că profitshare.emag.ro se închide începând cu data de 30 iunie 2013 !!! Toate conturile active ale utilizatorilor de pe profitshare.emag.ro vor fi mutate pe www.profitshare.ro, inclusiv datele personale ale afiliaţilor, scripturile generate din profitshare.emag.ro, etc …
Pe noul site Profitshare.ro (care a trecut de versiunea BETA şi a ajuns la versiunea 2.0), aveţi acces acum la mai multe siteuri web care oferă câştiguri din afiliere, siteuri care oferă comisioane mai mari decât Emag-ul, ca exemplu unul dintre ele oferă chiar 15% din valoarea fără TVA a unei tranzacţii încheiate.

EMAG Profitshare 2.0 Emag Profitshare

Cei care doresc să migreze de pe profitshare.emag.ro pe Profitshare.ro, o pot face direct din contul de afiliat de pe profitshare.emag.ro … În partea dreapta-sus trebuie să vă apară un buton de culoare verde, cu Profitshare 2.0. Daţi click pe acel buton şi urmaţi instrucţiunile …

Va trebuie să descărcaţi două fişiere (un contract şi o declaraţie fiscală), pe care va trebui să le tipăriţi la imprimantă, să le semnaţi, apoi să le scanaţi şi să le încărcaţi pe site.
După aceea, va trebui să confirmaţi faptul că siteul/siteurile adăugate în contul vostru de afiliat de pe Profitshare.ro, sunt ale voastre. Pentru asta, va trebui să generaţi câte un fişier pentru fiecare site în parte. Generarea acestor fişiere se face direct din contul vostru de afiliat de pe Profitshare.ro

Odată fişierele generate pentru fiecare site în parte, va trebui să descărcaţi fiecare fişier în parte şi să-l încărcaţi prin FTP, în folderul rădăcină (root) al siteului vostru. După încărcarea acestui fişier, va trebui să daţi click pe butonul de verificare a siteului vostru. Abia după toate aceste operaţii, siteul vostru (sau siteurile voastre, dacă aveţi mai multe) va deveni activ pe Profitshare.ro.

Aştept comentarii pe marginea acestui subiect … sunt curios ce părere aveţi despre noul Profitshare 2.0


Categorie articol [ Diverse, Diverse, Stiri IT ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Un comentariu la “Emag Profitshare”

  • ... a scris la 14 iulie 2013, 18:39   [#1]

    In afara faptului ca vor sa se extinda, nu vad multe modificari. Ma bucur ca or sa apara si magazine din alte nise si sper sa fie o concurenta acerba intre profitshare si 2parale.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?