eMag cumpără Fashion Days

eMag eMag cumpără Fashion Days

eMag cumpără Fashion Days

eMag cred că nu mai are nevoie de nici o prezentare, este probabil cel mai cunoscut magazin online din România. Au fost investiţi foarte mulţi bani în dezvoltarea şi promovarea proiectului numit eMag iar rezultatele au fost pe măsură. În acest moment, eMag este mare, foarte mare … şi probabil pe principiul “peştele mai mare, înghite peştele mai mic“, eMag a demarat procedurile pentru cumpărarea retailerului online Fashion Days.

Aşa cum de altfel sugerează şi numele eMag (care cel mai probabil se vrea a fi prescurtarea de la “eMagazin”), intuiesc că doreşte să devină cel mai mare magazin online din România în sensul că, proprietarii eMag doresc ca tot ce înseamnă cumpărături online în România, să se întâmple pe eMag. Pornind de la vânzări de calculatoare şi componente, eMag şi-a diversificat extrem de mult oferta de produse pentru a acapara cât mai mulţi clienţi, astfel că trecând de bariera produselor IT, a început să vândă începând de la roviniete, până la maşini (autoturisme)!

De această dată, eMag vrea să-şi mărească plaja de oferte, adăugând la portofoliul lor şi produsele din zona “fashion”. Trebuie să recunosc faptul că, nu demult am cumpărat şi eu nişte produse pentru îngrijire personală – o altă categorie de produse apărută în ultima vreme pe eMag. Eram în “pană de inspiraţie” şi trebuia să fac un cadou, aşa că am ales (printre altele) o Apă de Toaletă Versace Bright Crystal (la 30ml, pentru femei) şi un Parfum Calvin Klein Euphoria Gold (la 100ml, tot pentru femei).
De ce am comandat de pe eMag? Simplu: era cel mai bun preţ la momentul respectiv şi eram în criză de timp, iar de la eMag ştiam că, “azi comand – mâine primesc”.

Zona de Fashion văd că a apărut deja pe site-ul emag şi pot fi comandate produse …

eMag fashion eMag cumpără Fashion Days

Categorie articol [ Comert ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “eMag cumpără Fashion Days”

  • ... a scris la 8 mai 2015, 12:42   [#1]

    Emag se extinde intr-un ritm foarte rapid. In Romania in acest moment nu au concurenta. Altex in opinia mea a pierdut extrem de mult teren fata de Emag. Nu as fi mirat daca in cativa ani Emag va ajunge sa domine comertul online in estul Europei.

  • ... a scris la 3 aprilie 2016, 11:34   [#2]

    eMag a inceput practicarea preturilor foarte mari, cu 10-20% mai mari decat la Altex.

  • ... a scris la 14 iulie 2017, 16:28   [#3]

    De cand Fasion Days a fost preluat de eMag se vede diferenta (in bine): produsele sunt pe stoc, preturile f ok, atunci cand au campanii cu cupon FashionDays reduceri suplimentare de 30%, livrare imediata, etc. Inainte sa fie luat sub umbrela eMag dura livrarea si 3 saptamani pentru ca nu au produsele pe stoc

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?