Electrica Furnizare S.A. sunt nişte incompetenţi

electrica furnizare Electrica Furnizare S.A. sunt nişte incompetenţi

Electrica Furnizare S.A. sunt nişte incompetenţi

Categoric, cei de la Electrica Furnizare S.A. sunt nişte incompetenţi !!! O spun clar şi răspicat, atât vreme cât, după ani de zile (cel puţin vreo 3 sau 4 ani) n-au reuşit să rezolve odată pentru totdeauna, problema căderilor frecvente de curent dintr-o anumită zonă a oraşului, respectiv noua zonă industrială, acolo unde are sediul atât societatea noastră cât şi multe alte societăţi.

Nu este nicidecum o zonă de fabrici (acestea au dispărut demult din peisajul autohton), în schimb aşa numita “zonă industrială” este plină de depozite si diverse reprezentanţe, ca de exemplu Chevrolet/Honda, Volkswagen/Robot, Mercedes/ATP Exodus, STO, METRO, etc. E drept că în zona respectivă exista mai multe “linii” (electrice, evident), şi de exemplu vecinii noştri cei mai apropiaţi sunt “pe altă linie” şi nu au atâtea probleme cu curentul electric. Mai cade şi la ei, dar mult mai rar decât la noi …

Am făcut nenumărate sesizări la cei de la Electrica Furnizare S.A., şi tot degeaba, problema cu penele de curent electric continuă şi în ziua de azi. Nu mai ştiu ce e de făcut … Există oare vreo modalitate juridică de a-i trage la răspundere? Măcar cu nişte “penalizări” dacă nu altfel !?

electrica furnizare Electrica Furnizare S.A. sunt nişte incompetenţi

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , vineri, 15 august 2014 in categoria Alte subiecte, Vocea poporului. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

4 comentarii la subiectul “Electrica Furnizare S.A. sunt nişte incompetenţi”

 1. Yamasha

  E monopol. Greu de crezut ca se poate rezolva in vreun fel. Poate in instanta sa demonstrezi ca ai avut pagube. Dar in cati ani s-ar rezolva procesul!?!

 2. Florin

  Incompetenti la fel ca in alte institutii ale statului (cu mici exceptii).

 3. mihaidor

  Au fost profesionisti in domeniul acesta dar au fost decimati odata cu preluarea SC Electrica de firme mari ca CEZ sau EON iar metoda de management se numea parca “unbundling” metoda ce a dus la concedieri masive. Unele s-au facut chiar pe criterii politice, de regula de culoare portocalie si au numit politic un sef cat un munte de prost de nu era respecat nici de electricieni cu 10 clase si nu stia nici organizarea muncii. Danutz daca ai o societate comerciala te faci om din vanzarea de UPS-uri catre societati si institutii de stat….Eu am incercat sa reclam fiindca, dobitocii au schimbat fazele la curentul trifazat 380V si ne-au ars la institutie niste pompe de recirculare ce costau f. mult ( acestea sunt facute sa reziste la temperaturi f.inalte si de aceea costa mult) si desi i-am prins cu “mata-n sac” nu am reusit sa ne recuperam prejudiciul creat de incompetenta lor. Dupa aceste alegeri politice poate se va schimba ceva. Am uitat….am reusit odata sa fac o petitite la ei bazata pe Legea energiei 123/2012…i-am batut cu armele lor. Incearca asta sau ajutat de un prieten jurist si trimite pe e-mail fiindca acesta am vazut ca functiooneaza bine la ei. Succes!

 4. Seinean

  Eu nu cunosc competenta lor profesionala, atata pot adauga ca in toate institutiile monopol sunt numiti sefi pe criterii politice si nu de performanta… Si in plus, cei de la Electrica ne fura la facturi mai ceva decat EON-ul … Prin inventiile cu certificate verzi …

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite