Electoratul lui Victor Ponta & PSD

electoratul lui victor ponta psd Electoratul lui Victor Ponta & PSD

Electoratul lui Victor Ponta & PSD

M-am întrebat de multe ori, oare de ce sunt atât de mari şi multe diferenţele de gândire dintre locuitorii din Ardeal şi cei din Oltenia, Muntenia, Moldova? De ce sunt oamenii atât de diferiţi între ei? Doar sunt români, toţi … nu? Vorbesc aceeaşi limbă, locuiesc în aceeaşi ţară !?

Nu ştiu dacă la această întrebare o să găsesc un răspuns care să convină ambelor părţi, respectiv ardeleni versus locuitorii din Oltenia, Muntenia şi Moldova. Cert este un singur lucru: diferenţele acestea există şi sunt vizibile, extrem de vizibile.

Iar una dintre aceste diferenţe se poate vedea la vot. După cum bine ştiţi, în primul tur al alegerilor prezidenţiale din acest an, ardelenii au votat majoritar pentru Klaus Iohannis în timp ce românii din Oltenia, Muntenia, Moldova şi Dobrogea au votat majoritar cu Victor Ponta & PSD.

Iar un exemplu despre gândirea profundă a electoratului care l-a votat pe Victor Ponta, puteţi să-l vedeţi în filmuleţul de mai jos. Interviul a fost realizat în localitatea Lieşti, judeţul Galaţi.
Doamna din imagine, se roagă la Dumnezeu ca Victor Ponta “să iasă preşedinte”! Acesta este efectul manipulării opiniei publice prin intermediul posturilor de televiziune Antena 3 şi România TV, împreună cu religia şi lipsa educaţiei.

Categorie articol [ Politica, Vocea poporului ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

6 comentarii la “Electoratul lui Victor Ponta & PSD”

 • ... a scris la 10 noiembrie 2014, 22:59   [#1]

  :)) eu nu am cuvinte, cum am mai zis si in alt post, Ponta e mai mafiot decat Basescu.

 • Catalin
  ... a scris la 10 noiembrie 2014, 23:37   [#2]

  Din pacate astfel de oameni au drept de vot. Nu ma refer la faptul ca voteaza Ponta, este democratie si votezi ce consideri dar cand se duc la vot oameni indoctrinati care habar nu au pe ce lume traiesc, atunci e grav. Din pacate, in Romania sunt multi oameni de acest fel si ne cam trag in jos pe banii nostri.

 • craciun
  ... a scris la 11 noiembrie 2014, 7:17   [#3]

  Fratilor nu e gluma cu astfel de “oameni” multi sigur ca vor rade la vizionarea acestui filmului dar e de plans… aceste persoane nu au mintea la purtator ci se ghideaza in viata dupa instincte… sunt intr-o inertie continua.
  Cine a zis dezbina si conduce n-a fost prost…
  Pt mine este clar ca s-a dorit saracirea romanilor si deasemenea distrugerea invatamantul pt a controla mult mai usor turma. Biserica are si ea lucrarile ei…
  Eu ma tem ca nu scapam mult timp de cancerul asta PSD.

 • gic
  ... a scris la 14 noiembrie 2014, 15:13   [#4]

  Eu nu fac politica…dar dintre doua rele as prefera pe cea mai putin rea :Iohannis!

 • Severus
  ... a scris la 25 noiembrie 2014, 11:21   [#5]

  Am aflat si eu cine a furat banii lui Ceausescu, si cine o sa ne vanda la nemti, etc… Si s-a rugat degeaba la Dumnezeu sa iasa Ponta ca nu a ascultat-o, si la fel nu i-a ascultat pe multi Popi care la fel s-au rugat degeaba.
  Sunt ortodox, dar nu amestec religia cu politica, poate avea Iohannis ce religie vrea, nu ma intereseaza, important e sa faca treaba.

  Dar unii stim ca cei din PSD au separat oamenii pe criterii religioase, au vrut sa invrajbeasca dar nu le-a iesit ! Mai suntem si cei cu capul pe umeri care vad adevarul printre multele minciuni spuse la televizor.

  Si iata ca greselile s-au inmultit si au pierdut … paharul s-a umplut si s-a varsat.

 • ionut
  ... a scris la 5 februarie 2015, 6:47   [#6]

  Educati-i voi ardelenii pulii mele .Asta e mostenirea comunista si rezultatul saraciei in care au crescut acesti oamenii fara prea multe posibilitati.Imi place foarte mult pe blogul asta ca v-ati adunat tot felul de comentatori buni de criticat …Nimanui nu-i convine sa aibe semianalfabeti…dar asta e tara si mostenirile ,parinti care au fost saraci,au trimis copii la munka abia daca faceau 4 clase si alea cu greu dar voi astia superiori le stiti doar pe ale voastre astia care butonati smartphonuri si va ganditi la ce film ,teatru ,pizza merg in asta seara.E mult de discutat pe acest subiect dar sunteti prea bididi ca sa stiti istoria adevarata nu numai ce scrie in carti.Mie scarba si de voi la fel cum mie scarba de politicieni care ii folosesc .

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?