Efectele educatiei postdecembriste

stupid man Efectele educatiei postdecembriste

Efectele educației postdecembriste

Indiferent cât de mulți îl urăsc pe Băsescu la această oră, a avut dreptate atunci când a spus că “Școala românească scoate tâmpiți” … N-aș vrea să generalizez, însă sunt convins că în mare parte, lucrurile așa stau.

Nu “plâng” după era lui ‘nea Nicu, am fost întotdeauna și sunt de părere că regimul comunist a fost unul dintre cele mai rele lucruri care au existat de-a lungul vremii în țărișoara noastră, însă în același timp sunt de părere că pe vremea comunismului se făcea școală mult mai bună decât acum, profesorii erau mai puțin coruptibili, elevii (tinerii în general) erau mult mai respectuoși, exista un deosebit respect pentru profesori și existau mult mai multe valori morale decât acum.

Efectele educației postdecembriste sunt evidente, astfel am ajuns ca la peste 20 de ani după Revoluția din 1989, cuvântul “beizadea” să fie tot mai des rostit … O mare parte din vină o poartă bineînțeles și părinții, care din prostie, incultură, neștiință ori pur și simplu din lipsă de timp sau chef, au subapreciat importanța educației copiilor … Pe vremuri, se vorbea despre “cei șapte ani de acasă” făcându-se referire la educația primită “în familie” … Expresia a dispărut cu desăvârșire la puțin timp după 1989 …

Chiar dacă este o filmare mai veche, vă invit să urmăriți filmulețul de mai jos până la capăt și să trageți conluzii …

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , miercuri, 16 noiembrie 2011 in categoria Educatie si Cultura. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Un comentariu la subiectul “Efectele educatiei postdecembriste”

  1. pclaudiu

    Efectele tolerantei prostiei :))

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite