BatchPhoto – Alternativa la Adobe Photoshop

BatchPhoto alternativa Adobe Photoshop BatchPhoto   Alternativa la Adobe Photoshop

BatchPhoto – Alternativa la Adobe Photoshop

În urmă cu ceva vreme am făcut cunoştinţă şi eu cu BatchPhoto, un program pentru editare foto (poze). În urma unei discuţii cu Cosmin Unguru, creatorul acestui program de editare imagini, am primit programul BatchPhoto Enterprise 4.3, l-am instalat şi i-am activat licenţa. Drept urmare, am să spun câteva cuvinte despre acest program de editare imagini…

BatchPhoto, cum vă spuneam, este creeat de un programator român (cu nume de ungur yahoo laughloud BatchPhoto   Alternativa la Adobe Photoshop), Cosmin Unguru, şi poate fi luat în considerare ca alternativă la (probabil) cel mai cunoscut program de editare imagini, Adobe Photoshop. Folosesc Photoshop de ani de zile, astfel că pot să emit anumite păreri şi să fac o comparaţie între Photoshop şi BatchPhoto.

Profesioniştii probabil vor prefera să utilizeze în continuare Photoshop în primul rând din obişnuinţă, însă BatchPhoto vine cu un set de funcţionalităţi mult mai uşor de înţeles pentru marea masă a utilizatorilor care au nevoie de un program pentru editare imagini.

În linii mari, BatchPhoto foloseşte nişte funcţii numite “filtre”, iar fiecare “filtru” este ilustrat de o iconiţă sugestivă. Iar “filtre” găsim cu duiumul în BatchPhoto, frumos organizate şi structurate astfel încât utilizatorul să aibă acces rapid la acestea. Drept urmare, puteţi face cu BatchPhoto cam orice faceţi cu Photoshop, doar că mai “pe înţelesul tuturor” – după cum probabil (unii dintre voi) bine ştiţi, Photoshop este un program de editare extrem de complex şi, pentru mulţi, probabil mai greu de “înţeles” dacă nu deţineţi cunoştinţe solide în domeniu.

BatchPhoto editare grafica poze imagini 01 BatchPhoto   Alternativa la Adobe Photoshop
BatchPhoto editare grafica poze imagini 02 BatchPhoto   Alternativa la Adobe Photoshop
BatchPhoto editare grafica poze imagini 03 BatchPhoto   Alternativa la Adobe Photoshop
BatchPhoto editare grafica poze imagini 04 BatchPhoto   Alternativa la Adobe Photoshop
BatchPhoto editare grafica poze imagini 05 BatchPhoto   Alternativa la Adobe Photoshop

Editarea unui pachet de poze este o altă funcţie disponibilă în BatchPhoto şi care poate fi extrem de utilă atunci când, de exemplu, dorim să edităm poze multe şi dorim să aplicăm aceleaşi modificări tuturor pozelor. Până şi în acest mod, BatchPhoto permite să utilizăm câte “filtre” dorim şi cum dorim, după care aplicăm modificările/setările întregului pachet de poze. De exemplu, dacă ai de editat pozele dintr-un concediu, astfel încât peste ani şi ani să ştii unde au fost făcute acele poze, ori dacă ai de editat pozele de la o nuntă ori vreun alt eveniment, BatchPhoto este un aliat de nădejde.

Vă invit să urmăriţi o scurtă prezentare video a programului de editare BatchPhoto:


De asemenea, dacă doriţi să încercaţi programul o puteţi face dacă vizitaţi pagina oficială www.batchphoto.com

Succes!

Categorie articol [ Advertoriale, Software ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?