Ecranul glossy pe telefon, o porcarie

 Ecranul glossy pe telefon, o porcarie

N-am înţeles niciodată de ce producătorii de telefoane mobile se încăpăţânează să pună displayuri “glosyy” (sau “glare”) pe telefoanele mobile!? Efectiv, nu le suport! Doar că, nu prea am ce face, nu am de unde alege ! Toţi producătorii pun rahaturile astea de display-uri pe telefoanele mobile.

O foarte mare parte din timp, folosesc telefonul mobil afară, în lumină naturală. Şi cum telefoanele mobile “moderne” (în speţă smartphone-urile) sunt renumite pentru autonomia extrem de scăzută, evident că încerc să economisesc bateria telefonului, iar cum principalul consumator al telefonului este ecranul, este la fel de evident că setez luminozitatea display-ului la o valoare cât mai mică. Ori, în aceste condiţii, nu mai vezi nimic pe telefon !!!

De ce naiba nu fac şi telefoane cu ecran mat (anti-glare) ??? Aş fi primul client care ar cumpăra aşa ceva!

phone display reflect Ecranul glossy pe telefon, o porcarie

Categorie articol [ Telefoane mobile ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Ecranul glossy pe telefon, o porcarie”

  • ... a scris la 15 august 2014, 18:54   [#1]

    De ce sa faca un produs bun? Ca sa ajunga la maturitate si sa nu aiba ce vinde?! Mai bine scot cate o chichita care mai apoi sa poata fi ambalata si vanduta ca mai apoi sa apara iar o chichita si inca una…

  • ... a scris la 15 august 2014, 20:44   [#2]

    Nici la laptopuri nu suport display-urile glossy … Până acum, la toate laptopurile pe care le-am cumpărat am avut grijă să fie cu ecran anti-glare.

  • ... a scris la 4 mai 2015, 8:41   [#3]

    Asa se intampla cand designul devine mai interesant decat utilitatea. Daca la televizoare sau laptopuri se pot gasi solutii de umbrire, la telefoane e pur si simplu aberant.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?