Echipament de iarnă, special, pentru mașini

Echipament iarna pentru masini autoturisme Echipament de iarnă, special, pentru mașini

Echipament de iarnă, special, pentru mașini

Lumea evoluează în jurul nostru, iar o seamă de oameni cu idei cauta soluții pentru diversele probleme ce apar în viața de zi cu zi a oamenilor. Una dintre soluții și care mi se pare extrem de interesantă este și echipamentul special pentru iarnă, destinat autoturismelor.

Echipamentul în cauză poate fi montat rapid și ușor. Este vorba despre un fel de “sistem cu șenile”, sistem care este pus în mișcare chiar de către rotile mașinii. Dacă e să ne exprimăm ceva mai “vesel”, sunt un fel de “bocanci de iarnă” pentru mașini …
Iar testele efectuate cu diverse autoturisme – ba chiar și cu o autoutilitară! – demonstrează că “sistemul cu șenile” este chiar eficient. Păi, cum să nu fie eficient, când îți transformi mașina într-un fel de tanc?

Sunt curios cât costă două perechi de astfel de “sisteme cu șenile”? Pen’ că, deeeh … mașina are patru picioare, nu? yahoo laughloud Echipament de iarnă, special, pentru mașini

Priviți:


Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , luni, 9 ianuarie 2017 in categoria Stiri Auto. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Un comentariu la subiectul “Echipament de iarnă, special, pentru mașini”

RSS

Trackbacks

  1. Roboplow, robot-plug pentru curățat zăpadă

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite