După 20 de ani

Dupa 20 de ani După 20 de ani

După 20 de ani

Au trecut mai bine de 20 de ani de la Revoluția din 1989 și România încă se află pe un drum necunoscut … Silviu Brucan spunea că, românii au nevoie de 20 de ani pentru a înțelege democrația. Din păcate, au trecut mai bine de 20 de ani și românii tot n-au înțeles … dovadă este și faptul că, în fruntea țării, i-au ales tot pe foștii comuniști.

Pentru cei mai tineri care n-au prins Revoluția ori erau prea tineri pentru a înțelege ce s-a întâmplat în 1989 și pentru cei cu memoria puțin mai … “scurtă”, iată un material/documentar care prezintă în mare, evenimentele din România de după ‘89 … Sper că, măcar tinerii de acum să înțeleagă mai multe și să facă pe viitor “alegerea corectă” atunci când trimit în fruntea țării pe cineva …

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , joi, 16 august 2012 in categoria Istorie, Politica. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

7 comentarii la subiectul “După 20 de ani”

 1. Diutza

  Pai daca nu avem de unde alege e si normal ca aceleasi persoane o sa ajunga la conducerea tarii.

 2. Francisc

  Destul de bun reportajul. Lipsește totuși un eveniment foarte important: 13-15 iunie 1990.

 3. doru

  Lung, dar bun.

 4. Alfi

  cum adica nu avem de unde alege ??? AVEM si vor mai aparea pe parcurs, practic acuma a fost un referendum si nu am ales de fapt pe nimeni, CACARAU (zis Antonescu Crin) din fruntea statului, s-a autointitulat ca si regele tiganilor de’altfel, iar jegosii din USL in frunte cu PONTA, intr-adevar au organizat o lovitura de stat in toata regula… sa le fie de cap!
  in orice caz din videoclipul de mai sus, mi-a placut faza in care ,,BELITU’,, de ADRIAN NASTASE, ii incuraja pe simpatizantii lui ca vor castiga… si in final (spre bucuria mea) a castigat, insa DOAR O PERECHE DE CATUSE, nimic altceva!
  BRAVO BASE, mai ,,ascunde,, vreo 3-4 janghinosi din USL si PSD, si va fi MUUUUUUUULT mai bine.

 5. crazy

  avem de unde alege dar poporul roman a ramas incapabil sa isi aleaga conducatorii.si aleg in continuare aceeasi comunisti condusi din umbra de ion iliescu

 6. Bucur

  foarte bun reportajul si de urmarit

 7. Laurentiu

  Dat fiind faptul ca de la revolutie n-am mai avut un lider cu adevarat autoritar si pus pe treaba, deja nu ma mai mira decaderea asta.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro