Dribling Fotbal

dribling fotbal minge Dribling Fotbal

Dribling Fotbal

Nu sunt “specialist” în fotbal și nici vreun fan înfocat al vreunei echipe de fotbal, însă mă uit la meciuri atunci când joacă echipa națională a României. Numai că, în ultimii ani, România nu mai are “fotbal”, în acest domeniu există doar un “business” din care niște “șmecheri” fac bani prin diverse mijloace, fără să le pese de fapt de sportul numit “fotbal”. Din acest motiv, nu mai avem fotbal, iar pentru românii obișnuiți nu mai există “satisfacția”, mândria (dacă vreți) a faptului că, avem și noi, românii, câțiva jucători sau o echipă “valoroasă” în România.

Soluții ar exista, zic eu, ca un “nepriceput” în ale fotbalului. Problema este că, deciziile sunt luate de “rechinii” din fotbal, iar aceștia judecă lucrurile strict prin prisma câștigului financiar imediat. Dacă “le iese” și lor “ceva”, atunci e în regulă, altfel … neinteresant pentru ei.

Și am dat întâmplător peste un … “moșulică”, despre care habar nu am cine este, însă unul ca acesta ar merita angajat să-i învețe pe tinerii fotbaliști români, cu ce se mănâncă fotbalul.
Iar ca acesta, sunt convins că mai există … și nu puțini!


Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , miercuri, 21 octombrie 2015 in categoria Fotbal. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

4 comentarii la subiectul “Dribling Fotbal”

 1. Severus

  Nu e mos, are masca pe fata si peruca, ca sa para mos, am mai vazut asemenea faze pe internet, la baschet si alte sporturi. Tipul e freestyler cu mingea, dar ramai masca ce face. Daca am avea 2-3 din astia la nationala, am fi invincibili :)

 2. Dan

  N-am stat să mă uit atent, însă tipul e bun de tot (cred) ….

 3. ciubotaru marc

  Ati intuit perfect cam cum e cu footbalul (si nu numai, zic eu) la noi! De comentat, tot… comentam, dar dincolo de aceste vorbe scrise (sau spuse) raman, din pacate, afcerile oneroase! Cine oare le va putea stopa, eradica?!… Si cand?!

 4. JoinT

  Eu stau in poarta, nu trece nimic. :))

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale