Dragnea si asasinatul

Guvern PSD ALDE Dragnea Dancila Tariceanu Dragnea si asasinatul

Dl. Dragnea a găsit o alta… găselnița!

Invitat, din nou, (probabil cu… abonament) la postul (”de serviciu” și de mare folos!) Antena 3, a informat recent poporul (după… tărășenia aia, cu încercarea de asasinat!) că “… adunătura, din 10 august “a fost subvenționată de străinătate, chiar de U.E., iar protestatarii din Piață, plătiți cu bani grei! Zic, nu mai grei ca salariile dumnealor, ale celor de la putere! S-a vrut de fapt, mai spunea dl. Liviu D., chiar o lovitură de stat!? Să dea jos guvernul și să instaleze pe acolo, adică pe la Palatul Executivului, reprezentanții cei mai înfocați ai “statului paralel”!?
Asemenea scorneli au mai fost făcute public și pe la alte posturi de televiziune, cât și prin presa scrisă!

Ce scorneli, ce minciuni sfruntate, ce “motivații” fanteziste, ireale! Ba chiar, trăsnite! Știți dv. vorba cea, cu înecatul care-ncearcă, la disperare, să se salveze agățându-se chiar și de un pai! Așa-i și în acest caz, realmente ridicol și penibil după aprecierile ‘mnealui. Acuze și dezinformări crase, făcute fără însă a se gândi, în prealabil, la ce ecouri dezavantajoase pentru România vor avea și au toate acestea în mediile internaționale! Cum vede și ce spune acum străinătatea despre țara în care-și au locul, în afara corupției și hoției, a minciunii și nesiguranței, “formațiile paramilitare”(?!!) și alte năstrușnice găselnițe despre care declara mereu, pe unde vrea și poate “unicul conducător”!?

Despre acest lucru se întrebau și se refereu, inclusiv ieri, mulți comentatori și invitați de la “Realitatea TV” cât și de la alte posturi de televiziune, precum, cred, și milioanele de români (între care și semnatarul acestor rânduri) cinstiți și onești, stresați și mereu îngândurați de tot ce ni s-a întâmplat și ni se întâmplă de la venirea la putere a PSD-ului!

P.S. – Despre tergiversările și… liniștea, probabil programate, privitoare la dosarele violențelor fără egal din acea fatidică zi (și noapte) de 10 august, nu mai spun nimic. Aștep (și nu numai eu) s-o spună alții, mai competenți în materie, dacă desigur, cazul cu pricina încă nu s-a diluat de tot, de atâtea amânări, precum celebrele și… arhaicele “Dosare ale Revoluției” din Decembrie 1989!? …
Mai știi?!, poate (că în timp) vor deveni… piese de muzeu!

Autor: Marc Ciubotaru – (Guest Post)


Categorie articol [ Guest Post, Politica, Vocea poporului ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

6 comentarii la “Dragnea si asasinatul”

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 10 septembrie 2018, 17:44   [#1]

  Dragnea poate fi „asasinat” într-un mod absolut democratic, nea Marc: nu mai votăm partidul pe care (cică!) îl „reprezintă”.

  Paradoxul e că „democrația” în care trăim se învârte ca titirezul în jurul sultanului Liviu, înconjurat de eunuci precum Călin Constantin Anton. Ăla de și-a făcut partid la scară doar pentru a rămâne în cărțile puterii. Individul ce a condus România pe vremea când economia duduia…

  Aș tasta mai multe, dar cred că e cazul să mă opresc. Nu e vina mea că „majoritarii” se impun. Asta e „democrația”…

 • marc ciubotaru
  ... a scris la 10 septembrie 2018, 20:25   [#2]

  “Democratia-i” un fel a spune! Pe la noi, cam totul este alandala! Dar apropo: am o rugăminte la tine. Lasă, te rog, apelativele cu “dle” sau “nea” și spune-mi așa cum o faceai pana acum: Marcel, da? O seara buna (și cu bere, desigur)!…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 10 septembrie 2018, 21:11   [#3]

  Dacă-mi dai voie să te iau la „per tu”, o fac, Marcele. Trec peste faptul că am fost educat să le spun „dumneata” persoanelor mai în vârstă.

  Seara e faină, berea e pe masă și abia aștept meciul dintre românii noștri și „partizanii” sârbi. Poate că-i batem în seara asta. Ar fi o minune și eu cred încă mai cred în minuni…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 11 septembrie 2018, 0:00   [#4]

  În regulă, Marcele! E-aproape miezul nopții, meciul cu Serbia s-a terminat nedecis, eu mi-am băut berile și tot poporul e mulțumit.

  Mâine o luăm de la capăt…

 • marc ciubotaru
  ... a scris la 11 septembrie 2018, 15:19   [#5]

  Eu am și luat-o!Mă refer în special la un articol publicat în urma cu o zi și care acum îl iau…de la capăt! De ce,o sa afli citindu-l. Referitor la meciului de aseară cu vecinii sârbi, pot sa-ți spun ca nu prea mi-a plăcut jocul alor noștri! Suntem mult prea departe de ceea ce ar trebui sa fim!Dar cum si-n alte domenii treaba-i cam la fel, practic,noi n-avem ce face…Asa ca,pana una,alta,vezi ce faci cu …berea!Sa știi ca nu sunt rău sau ironic.E doar o gluma.Atât mi-a mai rămas!

Trackbacks

 1. Revenire la… indecizie!

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?