Dragnea îi va reclama pe românii care critică PSD-ul!?

LIVIU DRAGNEA Dragnea îi va reclama pe românii care critică PSD ul!?

Dragnea anunță că îi va reclama la serviciu pe românii care critică PSD, ca să fie dați afară

Băăăi fraţilor … deci, dacă ştirea asta este adevărată, atunci e noaptea minţii!!!
Citez de pe curentul.info:

Eu sunt un om responsabil. Toate deciziile pe care le-am luat astă vară, de când am fost ales președinte interimar, dovedesc că astăzi au fost decizii bune, nu greșite. Au fost colegi care la un moment dat au avut o atitudine mai războinică, pe mine mă interesează în primul rând stabilitatea acestei țări. Am văzut, de exemplu, un lucrător la o bancă care își dădea cu părerea că dacă PSD câștigă alegerile, România intră în instabilitate. Îi spun că bate câmpii, asta este expresia, și o să sesizăm și conducerea acestei multinaționale.

Sursa: curentul.info

Dragnea, pentru inepţiile debitate mai sus, există un singur răspuns:


Categorie articol [ Politica ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Dragnea îi va reclama pe românii care critică PSD-ul!?”

 • ... a scris la 7 iunie 2016, 20:40   [#1]

  Jigodiile din PSD, acești mafioți ce trebuie scoși în afara legii, vor să ne bage pumnul în gură pentru a nu mai aminti de jaful practicat de penalii din PSD vreme de 26 de ani. Ai amintit de criminalul Ion Iliescu, mai precis de Mineriada din iunie 1990, ești amendat deoarece, conform legii bolșevice a PSD+PUNR+ALDE=MAFIA, este discriminare. Ai spus că un țigan a furat/ucis/violat în Italia/Franța/Spania, este discriminare și poți fi amendat. Ai scris pe Facebook ceva legat de hoțiile PSD-istilor, reale și palpabile, ești pasibil de amendă, conform majorității celor aleși în 2012, anul în care Lovitura de stat a reușit parțial, cea mai bună dovadă fiind imaginea de rahat a PSD+PNL=USL (Uniunea Sovietico-Liberală) în Occident, iar de aici și până la marginalizarea României este doar un pas, făcut deja de Olanda, Germania și alte țări care pun România la colț ori de câte ori au ocazia.

  Cine este condamnatul penal cu suspendare Liviu Dragnea

  Cariera politico-infractională a lui Liviu Dragnea a început cu funcția de prefect al județului Teleorman, pe vremea când era membru PD (Partidul Democrat), condus la acea vreme de kominternistul evreu Petre Roman, una din mâinile stângi (la început) ale KGB-istului Ion Iliescu. În calitate de prefect al județului Teleorman, Dragnea fură de stinge, pănă-i lasă pe olteni în curu’ gol. Evident, oltenii și azi votează PSD-ul placându-le dezbrăcați (mai ales la creier). Odată cu venirea părintelui DNA-ului, Traian Băsescu, la conducerea PD-ului, Liviu Dragnea trece la PSD, bănuind încă de pe atunci că DNA-ul va fi pe urmele jafurilor comise de acest ticălos. Ca PSD-ist, ocupă tot felul de funcții ministeriale, din cauza moldovenilor și oltenilor ce au nudul din creier extrem de pronunțat. Mai fură și niște bani europeni, iar în 2012, alaturi de gașca penală pompos numită USL, încearcă marea cu degetul, adică scoaterea României de de pe axa Londra – Washington și trecerea pe axa Siberia – Kabul – Teleorman. Pentru aceasta pune lumea interlopă să fure voturi pentru USL, doar că cele 1,5 milioane de voturi furate nu ajung pentru demiterea lui Traian Băsescu.

 • Radu
  ... a scris la 8 iunie 2016, 15:41   [#2]

  Membrii PSD (98%)= hoti, curvari, inculti, nu au nicio meserie, obraznici si lasi.;)

 • Mihai Traian
  ... a scris la 8 iunie 2016, 21:08   [#3]

  Domnule Radu, mai corect era sa spuneti: Lenesi, lasi, hoti si tradatori.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?