Download Windows 8 (Developer Preview)

windows 8 Download Windows 8 (Developer Preview)

Download Windows 8

Scriam intr-un articol mai vechi, despre faptul Windows 8 booteaza foarte repede … Vazusem o “cucoana” pe internet, care ne prezenta laptopul din dotare, pe care avea instalat un sistem de operare Windows 8 si facea o demonstratie la cum porneste un calculator cu sistem de operare Windows 8:

http://dan-blog.ro/windows-8-booteaza-foarte-repede.html

Curiozitatea fiind un fenomen foarte des intalnit la oameni, gandul ca un sistem de operare ar putea porni in doar cateva secunde (fara alte “trucuri” de genul: placi de baza cu “Instant Boot”, etc…) nu prea mi-a dat pace, drept urmare am purces la instalarea unui Windows 8 disponibil in acest moment in versiune pre-beta.
Am instalat Windows 8 Developer Preview in Virtual Box … De pornit, porneste intr-adevar repede, dar nu chiar atat de repede cum se “lauda” cucoana mai sus amintita. Oricum, porneste mult mai repede decat Windows 7.

Nu stiu cu o sa arate versiunea finala a sistemului de operare Windows 8, cert este ca ce-am vazut pana acum … nu-mi place deloc. Prin felul in care sunt facute meniurile, am senzatia ca navighez pe un telefon mobil ori pe o tableta PC, nu pe un sistem de operare Windows …

Daca vreti sa testati Windows 8 (Developer Preview), puteti descarca kitul de instalare de aici: http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/apps/br229516

Have fun …

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , luni, 7 noiembrie 2011 in categoria Software. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

2 comentarii la subiectul “Download Windows 8 (Developer Preview)”

  1. Alexandru

    Din ce am citit, Windows 8 a fost gandit mai mult pentru mobilitate, si aici ma gandesc la tablete. As prefera Windows 8 decat Android, pe o tableta PC…

  2. mihai

    bineinteles ca nu ati place.. ca e windows 8 .. noi toate generatiile de windows care iese de aici inainte vrem sa semene cu xp-ul ca de .. sau involuntar ne asteptam sa semene cu acesta.. dar uite ca baieti de la microsoft sau gandit la altceva..

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro