Download OpenSSL DLLs for Total Commander

Total Commander SSL DLL Download OpenSSL DLLs for Total Commander

OpenSSL DLLs for Total Commander

Utilizatorii programului Total Commander care folosesc clientul FTP al acestui program pentru a se conecta la diverse servere si care doresc o conexiuna FTP sigura, o pot face folosind protocolul SSL (Secure Sockets Layer).

SSL (Secure Sockets Layer) este un protocol web dezvoltat de compania Netscape, care permite transmiterea fara riscuri a unor documente private pe internet. Pentru criptarea datelor, SSL foloseste un sistem criptografic cu doua chei, o cheie publica cunoscuta de catre oricine si o cheie secreta privata cunoscuta numai de catre destinatarul mesajului.

Cei care vor incerca sa se conecteze prin clientul FTP al aplicatiei Total Commander, utilizand certificatul de siguranta SSL, vor primi de obicei un mesaj de eroare, astfel:

OpenSSL library not found!
To use SSL connections, please download the OpenSSL DLLs from the Internet and put them in the Total Commander directory!

Adica, pe romaneste spus, pentru a putea efectua conexiuni FTP utilizand certificatul SSL, aveti nevoie de doua fisiere .dll, pe care le puteti descarca de aici:

Download OpenSSL DLLs for Total Commander (Link1)

… sau de aici:

Download OpenSSL DLLs for Total Commander (Link2)

Arhiva contine doua fisiere .dll, respectiv libeay32.dll si libssl32.dll … Copiati aceste doua fisiere, in folderul unde este instalat Total Commanderul, de obicei acesta este C:/totalcmd/

Acum veti putea face conexiuni FTP sigure. Trebuie insa sa verificati daca hostul vostru permite conexiuni SSL, deoarece sunt foarte multe hosturi care nu permit conectarile FTP prin SSL. Succes!

Total Commander SSL DLL Download OpenSSL DLLs for Total Commander

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , marți, 15 martie 2011 in categoria Software. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

3 comentarii la subiectul “Download OpenSSL DLLs for Total Commander”

  1. bibabum

    foloseam si eu total commander insa mergea foarte greu pe ftp

  2. VASY-

    @ bibabum: Probabil e din cauza furnizorului de internet. Si eu foloseam mai demult Total Commander si mergea mai bine decat celelalte programe de genu asta ….

  3. Dan

    Clientul FTP de la Total Commander este ok, viteza depinde de serverul la care te conectezi.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro