Download .Dav FREE Player

download dav player free Download .Dav FREE Player

Download .Dav FREE Player

Vizualizarea fişierelor .dav este un lucru nu foarte simplu de realizat, iar asta pentru că majoritatea playerelor video cu care sunteţi obişnuiţi, nu sunt capabile să ruleze fişiere cu extensia .dav

Situaţiile în care veţi întâlni probleme de acest gen sunt foarte puţine, în practică doar un număr foarte mic de persoane vor avea nevoie de un astfel de player. Cel mai probabil veţi întâmpina acest gen de probleme de exemplu atunci când descărcaţi fişiere de pe unităţile de stocare ale unor sisteme de supraveghere video. O mare parte dintre aceste echipamente, generează fişiere .Dav, pe care dacă ulterior le descărcaţi pe calculatorul vostru, veţi constata că nu le puteţi deschide cu nici un program uzual.

De asemenea, nu veţi găsi nici playere capabile să ruleze fişiere .dav, cel puţin până în acest moment nu există multe programe cu care să puteţi vizualiza acest tip de fişiere. Eu am să vă pun la dispoziţie un program extrem de simplu, mai precis este vorba de un player pentru fişiere .Dav

Am făcut şi un scurt filmuleţ demonstrativ pe care vă invit să-l urmăriţi:

Programul pentru vizualizarea fişierelor .dav poate fi descărcat de aici: Download DAV Player

Parola pentru dezarhivare, este: dan-blog.ro

L.E. (update 2020) – Fisierul vechi de la linkul de mai sus a fost inlocuit cu un nou program (alt program), curat, scanat si nu are virusi.

download dav player free Download .Dav FREE Player

Categorie articol [ Software ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

12 comentarii la “Download .Dav FREE Player”

 • ... a scris la 8 mai 2014, 9:18   [#1]

  Util acest articol si mi-aduc aminte de anii cand trebuia “musai’ sa instalezi Ace mega Codec sau KLIte. Era vremea filmelor Pentru mine un player foarte puternic pe video ramane KMPlayer 2.9.3.1200, nu variante noi si in limba romana. La fel pe audio avem AIM din care numai doua variante din sute au modul record si converter. Steinberg Player era unul foarte rar si complex. VLC -ul folosit si de cunoscatori dar si de amatori.
  Nu stiam de aceasta extensie “dav” dar banuiesc ca acest acronim se poate traduce Digital-audio-video, poate. Pentru acronimul DVD inca nu e sigura traducerea in Digital Versatil Disk ori Video, pentru litera V. Iar pentru cele doua litere “XP” de la Windows nu mi-a raspuns nimeni exact…bineinteles ca am aflat, eu, da , ei , nu….
  Multumim ptr articolele tale de actualitate!

 • ... a scris la 8 mai 2014, 10:01   [#2]

  A trebuit să găsesc o soluţie cât mai uşoară pentru cei mai puţin avizaţi în domeniu, iar asta în urma unor întâmplări “interesante”, motiv pentru care am considerat că articolul va fi de un real ajutor celor care se vor lovi de aceste probleme.
  În apropierea unui sediu al companiei noastre, a avut loc o vandalizare/spargere, iar proprietarul maşinii ne-a rugat să-i furnizăm imaginile de pe camerele noastre de supraveghere.
  Eu pot vizualiza fişierele, însă cu un soft special care necesită setări foarte precise şi în acelaşi timp complicate, drept urmare a ieşit din calcul varianta aceasta.
  Ar mai fi fost varianta să convertesc fişierele .DAV în .AVI sau .MP4, însă şi asta a ieşit din calcul deoarece era vorba de foarte multe fişiere (peste 200 de fişiere), iar după cum probabil majoritatea dintre voi ştiţi deja, conversia fişierelor AV durează … iar “time is money”.
  Drept urmare, cel mai simplu era să descarc direct fişierele .DAV şi să găsesc o metodă SIMPLĂ, UŞOARĂ şi GRATUITĂ pentru vizualizarea fişierelor .DAV, o metodă accesibilă chiar unui utilizator obişnuit, neavizat.
  Ori, ştiţi foarte bine, când vrei SIMPLU/UŞOR/GRATIS, … e mai greu de găsit soluţii :)

 • stefan
  ... a scris la 15 septembrie 2014, 22:21   [#3]
 • ... a scris la 10 octombrie 2014, 11:23   [#4]

  Salut, programul este de tip malware si nu il recomand, cei care vor sa vizualizeze filmarile de pe camerile de supraveghere sa selecteze filmarea dorita din meniu principal apoi export pe un stick, deobicei cand dai export iti copie si progrmaul cu care poti vizualiza acea filmare. Am testat peste 50 de sisteme de supraveghere si toate iti copiza si programul respectiv la exporatrea filmarii.

 • ... a scris la 11 februarie 2015, 9:03   [#5]

  Virus or unwanted program ‘TR/ADH.A.1058 [trojan]‘ detected in file.
  deci nu va recomand sa-l dati jos

 • axelluny
  ... a scris la 11 februarie 2015, 10:36   [#6]

  Pentru Mihaidor, îmi pare rău că de-abia acum am descoperit blogul Lui Dan deoarece îți răspundeam eu. AIMP toate versiunile pot descărca muzică de pe posturile de radio în funcție de interfața adoptată. Cea mai super ar fi A-Cube GS.acs2. Pentru conversie adăugat Lame encoder și ai în orice versiune toate facilitățile (descărcate de pe situl lui aimp). XP provine din cuvântul Experiență, iar în experiența dobândită de mine extensia .dav n-am întâlnit-o încâ. Am rezerve asupra ei.

 • Remy
  ... a scris la 17 martie 2018, 19:21   [#7]

  OK!!! Succes !!!

 • ionut
  ... a scris la 28 martie 2018, 22:12   [#8]

  Are un virus de tip trojan intr-un fisier cu extensa dll(avcodec.dll).

 • Daniel
  ... a scris la 21 mai 2020, 10:08   [#9]

  Salut, postarea lui Iulian este cea mai adevarata, la obiect si folositoare. Confirm cele spuse de el, atunci cand se face backup-ul fisierelor cu extensia .dav se copiaza si un executabil.exe care permite vizualizarea acestor fisiere. Simplu, fara atatea discutii.

 • cristian
  ... a scris la 30 iunie 2020, 13:15   [#10]

  camerele mai noi, IP, POE, folosesc fisierele cu terminatie .dav.
  Cine are tangenta cu asa ceva stie despre ce se vorbeste. Fara alte comentarii care nu ne ajuta cu NIMIC.

 • soricidepeste
  ... a scris la 30 septembrie 2020, 15:11   [#11]

  Fantastic! Multumiri pentru soft, m-a scos din belele !

 • mihai
  ... a scris la 24 ianuarie 2022, 9:38   [#12]

  Salut,
  Programul descarcat este SmartPlay si nu reusesc sa vizualizez fisierele .dav. Stii de unde pot descarca dav player?

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?