Donald Trump, candidat la președenția USA

donald trump Donald Trump, candidat la președenția USA

Dacă iese ăsta președinte, ne-am cam “dat foc la valiză”. Este absolut impropriu ca în 2016 să nu alegi în fruntea celui mai puternic stat din lume (din punct de vedere militar, economic, etc), o persoană responsabilă, calculată și cu stăpânire de sine! Donald Trump îmi lăsa impresia unui păcălici guraliv, dispus să spună absolut orice își doresc americanii să audă, iar asta doar pentru a câștiga alegerile. Ca persoană ce candidezi la președenția celui mai puternic stat din lume, trebuie să ai o anumită verticalitate, o anumită decență și extrem de multă responsabilitate!
Și nu este cazul lui Donald Trump.

În colțul din răsărit, avem deja un președinte dezaxat ce conduce o țară extrem de puternică din punct de vedere militar (a doua din lume, după Statele Unite ale Americii): se numește Vladimir Putin și se află în fruntea Rusiei, jucându-se iresponsabil cu butoanele nucleare. Mai rămâne ca în partea aialaltă de lume să avem un alt dezaxact care și ăla să se joace cu butoanele nucleare și ne-am rezolvat, vom trăi liniștiți, cu un sentiment de extremă ușurare și siguranță …

Dacă Donald Trump câștigă alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii, nu mă aștept la nimic bun pentru noi, ăștialalți, muritorii de rând ai planetei. Iar pentru români, nici atât …

Vladimir Putin Donald Trump, candidat la președenția USA

Categorie articol [ Politica ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Donald Trump, candidat la președenția USA”

 • Severus
  ... a scris la 4 martie 2016, 7:36   [#1]

  Noroc ca le suntem aliati …
  Trump are o moaca de luat scatoalce, foarte enervant, guraliv ca un pitigoi, campion la aroganta, deci sper sa-l bata H. Clinton la prezidentiale.

 • ... a scris la 4 martie 2016, 9:19   [#2]

  Trump probabil nici nu știe unde este situată România pe hartă …

 • ... a scris la 4 martie 2016, 12:55   [#3]

  dar negrisorul nu candideaza? la aia e doar 4 ani un mandat?
  cretinii de rusi au schimbat si au mandat de 6 ani, deci scarnavaia de putin (sau, ma rog, sosia pusa in locul lui) tot va fi presedinte.

  insa orice ar iesi presedinte, pentru noi tot rau va fi. pentra ca tot sluga la americani se va baga (din oficiu), presedintele nostru drag care ne-a dat tara inapoi.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?