Donald Trump a dat liber la poluare

donald trump Donald Trump a dat liber la poluare

Donald Trump a dat liber la poluare!

Statele Unite ale Americii (USA) sunt cel mai mare poluator de pe planetă! Începând de la industria americană şi terminând cu arhicunoscutele maşini (autovehicule de orice fel) americate, cu motoare ce au capacitatea cilindrică cam de vreo 3~5 ori mai mare decât capacitatea cilindrică a unei maşini europene. În acelaşi timp, proporţia de “zone verzi” care produc oxigen în raport cu zonele unde nu există păduri, este mai mare în cu totul altă parte pe planetă decât în USA.

Cu alte cuvinte, există state care “produc” un aer curat, sănătos, şi există state care poluează acelaşi aer! UŞA este pe primul loc la… poluare. Şi totuşi, americanii sunt cei care au dat liber la poluare prin vocea lui Donald Trump care a anunţat retragerea din “Acordul pentru protejarea climei” de la Paris, acord a cărui menire este să reducă efectele emisiilor de gaze în atmosfera terestră. “Acordul pentru protejarea climei” de la Paris, a fost semnat de fostul preşedinte american Barack Obama şi de alţi 194 de preşedinţi de stat!

Decizia luată de către Donald Trump şi susţinătorii săi, spune multe despre caracterul şi gândirea acestui personaj. Decizia este în conformitate cu principiul “Noua să ne fie bine, acum! De viitor şi de ceilalţi, ne doare-n cot, nu ne pasă“.

USA, prin retragerea din “Acordul pentru protejarea climei” vor pune accentul pe protecţia locurilor de muncă din industriile poluante americane, în detrimentul măsurilor de combatere a schimbărilor climatice. Asta ne mai spune ceva: Donald Trump vrea să dea bine în ochii americanilor, vrea să fie pe placul lor pentru ca americanii să-i mai asigure un mandat, iar asta fără să-i pese de consecinţe! Pur şi simplu, nu-i pasă de consecinţe! Lui să-i fie bine, să mai prindă un mandat! Iar americanii de rând (o bună parte dintre ei), în prostia lor, gândesc şi acţionează la fel ca românii care obişnuiesc să merga la manifestările publice organizate de PSD pentru a-şi primi pomana de mici şi bere, spectacole, găleţi electorale şi ulei şi zahăr, pentru ca mai apoi să voteze PSD-ul.
Şi, cică, americanii se ţin a fi mai deştepţi şi mai cu moţ decât românii… O laie! Sunt exact la fel.

rXLrM9Z Donald Trump a dat liber la poluare

Categorie articol [ Politica ]
Tagged with: [ , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “Donald Trump a dat liber la poluare”

  • ciubotaru marc
    ... a scris la 3 iunie 2017, 11:57   [#1]

    Asta-i politica, dle Dan! Mizerii, poluare si murdarii, la propriu dar, mai ales, la figurat, intalnim (din pacate) mai peste tot! Acest secol in care traim (atat cat traim!) ne-a oferit si ne va oferi din plin si alte asemenea, sa le zic, surprize mai mult sau mai putin placute. Principalul lucru e sa stim cum sa le trecem (la index) sau, dupa caz si interpretare, sa le savuram. In ce-i priveste pe americani, da, cum spuneti (si cum sunt!), sunt mai “cu mot”! Nu trebuie uitat insa ca-n totdeauna, pestele cel mare, inghite pe cel mic!…

  • ... a scris la 6 iunie 2017, 11:21   [#2]

    Pe locul 2 la poluare se situează ţara noastră !!!
    Acest fapt, aparent paradoxal, se datorează tocmai pe formula de calcul care determină gradul de poluare pentru fiecare ţară în parte. Această formulă, practic un set complet de formule complexe şi extrem de complicate, ţine cont deci de mai mulţi parametrii de dezvoltare ai unei ţări, fiind stabiliţi anumiţi coeficienţi pentru fiecare activitate poluantă specifică în parte. Ori tocmai acest fapt, pentru ţara noastră există un coeficient care depăşeşte orice valoare, astfel că doar pe baza acestui coeficient suntem propulsaţi pînă la aproape cel mai înalt nivel ! O să mă întrebaţi despre ce factor este vorba, dar fără ca să intru în detalii care depăşesc oricum cadrul acestui commentariu, pot să spun doar că acest “misterios” factor, numit chiar şi coeficientul X, sau factorul X (fără a avea totuşi nici o legătură cu spectacolul de media-show) , acest factor se referă la… offf, vă rog să nu mă lăsaţi să continui, de bună samă vi’ţi da sama despre ce este vorba…

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?