Doar vorbe

Declaratie Carmen Dan PSD Ministru interne jandarmi protest diaspora 2018 Doar vorbe

Umblă o vorbă prin târg…

Cică de Crăciunul ăsta ne luăm încă o dată „rația” de libertate! „Sursele” domnului Zachmann spun că amnistia și grațierea marilor borfași ai națiunii va fi „legiferată” printr-o ordonanță de urgență „moșită” de Carmen Dan, ministrul internelor.

Nu știu în ce măsură „sursele” domnului Sebastian sunt credibile, dar cred că nu trebuie să ne mirăm dacă lucrurile se vor întâmpla.

În 1989 ne-am „luat rația de libertate”. Am plătit-o cu viețile unor inocenți. După trei decenii „tainul” libertății e la mâna unor indivizi precum Dragnea sau Iordache.

Avem de ales (am avut de-atâtea ori): ori merg ei acolo unde le e locul și noi ne vedem de viitor, ori rămânem prizonierii vorbelor mincinoase ale acestor tovarăși…

Autor: Francisc Bouda – (Guest Post)

Iordache Dragnea Grindeanu PSD 2017 Doar vorbe

Categorie articol [ Guest Post, Social, Vocea poporului ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Un comentariu la “Doar vorbe”

  • Francisc întâiul
    ... a scris la 5 decembrie 2018, 18:26   [#1]

    Judecând după felul în care a decurs „dezbaterea” de azi din Camera Deputaților, lucrurile se limpezesc. „Regulamentul” stabilit de tovarăși e noua biblie. Și unii și alții se bat în piept cu respectarea Constituției în timp ce România se duce de râpă. Și ce dacă?

    Noi (adică ei) suntem reprezentanții poporului și avem voie să facem orice, că de-aia am fost aleși! Nu e deloc important că un individ din „popor” nu-l are la inimă pe tovarășul Dragnea. Avem o majoritate și, prin urmare, dreptul de a face cum vrem…

    Credeți-mă sau nu, „partidul” ăsta social-democrat e cea mai rea soluție la problemele prezentului. Indivizi precum Dragnea sau Iordache, ajutați de lachei ca Rădulescu și ăla chelu’ (i-am uitat numele), ne determină destinele. Oare chiar asta ne dorim?

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?