Dispozitive de tip maimuţă montate pe mașinile de TAXI

aparat tip maimuta TAXI 2 Dispozitive de tip maimuţă montate pe mașinile de TAXI

Dispozitive de tip maimuţă montate pe TAXI-uri

Inventivitatea romanului pare-se ca nu are limite, in special atunci cand este vorba de “prostii”, in speta discutam aici de furtul din buzunarul clientului …

Ultima “gaselniţă” a taximetriștilor: dispozitivul de tip maimuţă montat pe TAXI, conceput bineinţeles pentru a pacali clienţii.

Mai exact, este vorba de un dispozitiv prin care taximetristul poate modifica contorul aparatului de taxat, de obicei modificand suma afisata pe aparatul de taxat al masinii de TAXI, astfel incat suma afișata pe aparatul de taxat sa fie mai mare decat cea reala.

Exista mai multe modalitati de montare a acestor dispozitive, am vazut un un caz in care “comanda” acestui dispozitiv era “construita” dintr-un buletin de identitate plasticat care actiona un mic buton prin care taximetristul putea sa trimita “impulsuri” catre aparatul de taxat. Respectivul dispozitiv de tip “maimuţă” era plasat langa pedalele masinii iar taximetristul apasa cu piciorul acel dispozitiv.

In alte situatii, actionarea dispotitivului de tip “maimuţă” era actionat din buzunar, printr-o telecomanda sau aveau un buton special pentru acest lucru, montat pe schimbatorul de viteze al masinii …

Asa ca, mare atentie cand circulati cu TAXI-ul, sa nu va lasati pacaliti la “nota de plata” …

aparat tip maimuta TAXI Dispozitive de tip maimuţă montate pe mașinile de TAXI

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , duminică, 22 mai 2011 in categoria Auto / Moto. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

3 comentarii la subiectul “Dispozitive de tip maimuţă montate pe mașinile de TAXI”

  1. Bucur

    bine ati venit in Romania mai ales clientii straini :))

  2. pclaudiu

    Explicatie: -- Am vazut si eu la un coleg si am vrut sa vad despre ce e vorba ! :))

  3. raduci

    :)) tare frate … daca stai sa te gandesti putin, eu cred ca toti comerciantii de pe piata romana detin cate un astfel de dispozitiv :D . Taximetristii de ce sa nu vada despre ce este vorba ? :))

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro