Dinastia PSD – documentar

PSD Partidul Social Democrat SIGLA Logo Dinastia PSD  documentar

Dinastia PSD

Hoinărind pierdut pe cărările internetului am dat peste acest documentar: Dinastia PSD. Pe care, vă invit și pe dumneavoastră, cititori ai acestui blog, să-l urmăriți…

Și de ce vă invit să-l urmăriți? Pentru că mulți dintre dumneavoastră, probabil, ați “trăit” momentele din 1989 și de asemenea ați avut “ocazia” să mai “prindeți” puțin atât din perioada regimului comunist de dinainte de 1989 cât și evenimentele din și de după 1989.

Eu mă număr printre cei care au “trăit” regimul comunist (deși eram foarte tânăr în acea vreme), am “trăit” Revoluția din 1989 și de asemenea am avut șansa să parcurg o lungă perioadă de timp până în anul de grație 2017…

În urmă cu 30~35 de ani priveam și înțelegeam viața într-un anume fel. Apoi a venit Revoluția…

Anii de după Revoluție i-am trăit și i-am înțeles fiecare dintre noi după mintea și experiența de viață de până atunci. Probabil (cel mai probabil!), mulți dintre noi am greșit! Mulți dintre noi am înțeles greșit evenimentele de atunci și mulți dintre noi am luat decizii greșite la acea vreme. Motiv pentru care vă invit să urmăriți documentarul “Dinastia PSD” pentru aducerea aminte a evenimentelor trăite de români în acea vreme, dar și pentru a le judeca prin prisma experienței acumulate până acum și cu mintea de acum!


Categorie articol [ Documentare, Politica ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

6 comentarii la “Dinastia PSD – documentar”

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 28 octombrie 2017, 17:39   [#1]

  Încerc să adopt un ton șugubăț, deși fierbe mânia în mine. Urmărind documentarul, mi-am întărit convingerea că acești indivizi nu realizează cât de mare e răul pe care l-au făcut României. Vorbesc, plini de sine, despre trecutul lor fraudulos crezând că au „salvat” țara și au adus-o „pe cele mai înalte culmi ale progresului și civilizației”.

  În ce mă privește, am fost, sunt și voi fi întotdeauna „suporterul” acestor mincinoși. Nu, nu e o glumă: mama voastră de șnapani, tovarăși!

  Mă opresc aici, fiindcă altfel ar urma o listă interminabilă de cuvinte de „laudă” și roboțelul lui Dan mi-ar bloca comentariul…

 • ... a scris la 28 octombrie 2017, 18:20   [#2]

  Păcat că documentarul acesta nu este și nu va fi văzut de către cei care ar trebui să-l vadă. Iar cei care ar trebui să-l vadă și să judece acum, cu mintea lor de acum, tot nu l-ar înțelege. Deloc!
  Sunt români -- mulți, foarte mulți -- care încă trăiesc cu convingerea că au ales bine.

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 28 octombrie 2017, 19:13   [#3]

  Și eu sunt unul dintre românii ce cred că au ales bine (răul mai mic, vreau să zic). Atâta doar că alegerea mea nu a fost niciodată PSD.

  De ce crezi că alegătorii PSD ar trebui să vadă și să judece acest documentar, nene Dan, când electoratul PSD e alcătuit în proporție de 70% de niște slujbași ai statului ce-și apără cu orice mijloace privilegiile obținute?

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 29 octombrie 2017, 1:00   [#4]

  Iarăși am dat-o pe bere! N-am somn deloc în cea mai lungă noapte din an, dar încă sper că românii vor asculta și vor ține seamă de versurile imnului național. Deșteptați-vă odată, dragii mei contemporani!

 • ... a scris la 29 octombrie 2017, 11:22   [#5]

  Românii sunt într-un somn de moarte veşnică, ‘geaba zice imnul vorbe cu tâlc, românii nu se vor deştepta niciodată…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 29 octombrie 2017, 12:37   [#6]

  Am scris mai sus un îndemn zadarnic. Cum să te „deștepți” din „somnul cel de moarte”, nene Dan, când prostia e starea noastră naturală?

  Că de-aia l-am ales pe Iliescu …

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?