Din realizărili mărețe ale edililor noștri…

fkVFD22 Din realizărili mărețe ale edililor noștri...

Mărețele realizări ale unor edili puternic susținuți prin media de o parte din televiziunile din România…

Sunt convins că la următoarele alegeri românii vor vota aceeași candidați. Ca să fie bine în continuare și să avem cât mai multe realizări.


Categorie articol [ Politica, Vocea poporului ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

11 comentarii la “Din realizărili mărețe ale edililor noștri…”

 • marc
  ... a scris la 24 aprilie 2019, 17:12   [#1]

  Mai de fiecare data, sper că-ți amintești, am spus si eu cam acelasi lucru! Oricat ne-am stradui noi sa scriem despre “realizarili” (sic!) “patri(h)otilor”, oricat spun si altii pe aceeasi tema, totu-i vax! Vax populi! PROSTIMEA domina Romania! De sus in jos sau invers. Asta desigur, nu inseamna ca gata, ne predam. Sau suntem victime sigure ale unei “batalii” ce cam dureaza de ani buni! Inca mai avem ceva sanse de victorie. Nu este permis s-o mai ratam. Deci, haideti la acest prim “examen de maturitate” de la finele lui Mai si apoi, vom mai vedea…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 25 aprilie 2019, 17:04   [#2]

  Măreții ăștia de edili ai noștri (pune tu ghilimele unde crezi că s-ar potrivi, nene Dan!) potcovesc într-o veselie talpa puricelui (oare cine sunt purecii?) cu nouăș’nouă de ocale de vorbe mincinoase la fiecare scrutin electoral.

  Am ajuns să trăim vremuri de nepovestit nepoților, să trăim o eră în care păduchii mișună peste tot și nu mai e loc de ei…

  Fără tăgadă, despăducherea e necesară. Suntem, oare, pregătiți să o facem?

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 25 aprilie 2019, 17:44   [#3]

  La ce „șanse de victorie” mai speri, prietene Marc, dacă în 30 de ani (de „democrație”, nu-i așa?) nu am învățat cum se câștigă și o tot dăm în bară?

  Unora le place de Dragnea și companionii, asta-i situația! Au știut tovarășii să gestioneze treaba. ‘Geaba ne iluzionăm că trăim într-o societate „democratică” când totul e controlat.

  Sincer să fiu, nu știu de ce mai sper ca pe 26 mai cetățenii români să dea o palmă peste gura (voiam să scriu botul, dar nu e de bun simț) mincinoșilor ăstora… Dar sper la fel ca tine, Marcele!

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 25 aprilie 2019, 18:11   [#4]

  Naiba știe din ce aluat sunt plămădit, da’ fără vreo două beri ideile mele (oare mai am și așa ceva?) nu dospesc. Abia acum am băgat de seamă că ai făcut un dezacord (gramatical), Dane: candidații nu sunt aceeași, ci aceiași.

  Scuză-mă pentru observație…

 • marc
  ... a scris la 25 aprilie 2019, 18:29   [#5]

  Se-ntampla,Francisc!Nimeni nu-i perfect iar greselile(unele de ne bagat in seama)orice om le mai scapa,nu?Sau m-am bagat ca… musca-n lapte?!Mai ales ca tot cu M incepe!…..

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 25 aprilie 2019, 19:04   [#6]

  Nimeni nu e perfect, Marc, dar toți cred că sunt, inclusiv eu!… Mă duc să-mi refac rezervele de bere în așteptarea meciului de Cupă dintre Viitorul și Craiova.

  Nu te-ai băgat deloc ca musca-n lapte, Marc. Din contră…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 25 aprilie 2019, 21:48   [#7]

  Lupta a fost câștigată pe merit de echipa „regelui”. Eu am fost suporterul echipei craiovene…

 • marc
  ... a scris la 26 aprilie 2019, 12:18   [#8]

  Eu am fost pe…invers!Practic n-am avut nici-o preferinta,dar nu-mi plac laudarosii!La un moment dat,cred ca-ti reamintesti,oltenii spusera ca vor realiza SIGUR(?!)eventul:cupa si campionatul!Acum insa sunt exact pe invers!Tot un event,nu?.Dar pe pierdere.Asa se cam intampla,in general,si-n alte domenii ale vietii.Asa vor pati si pesedistii,cu sau fara …event,insa(o sa vezi),,,cupa” lor ,plina de otrava,le va fi atribuita de votul ce-l vor primi de la romanii care mai si judica normal,fara interese obscure si patima.O Sa ne ajute Bunul Dumnezeu!

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 26 aprilie 2019, 13:17   [#9]

  Tare mult îmi doresc să ai gura aurită, Marcele, și PSD să înghită cucuta pe care o cultivă de atâtea decenii. Mi-e teamă însă că nu vom mai apuca acele vremuri…

  Evenimentele de pe scena politică din ultimii doi ani arată clar direcția „democratică” spre care se îndreaptă țara. Dacă nu ne ajutăm singuri, nici măcar bunul Dumnezeu nu ne mai poate ajuta!

  În 1989 (după „rebeliunea” regizată și pusă în scenă chiar de cei care ne conduc și în prezent) găsisem răspunsul la întrebarea cum de a fost posibil comunismul: pentru că ne-a fost băgat pe gât. Astăzi, după trei decenii, nu găsesc nici cu lumânarea un răspuns plauzibil la întrebarea: de ce acceptăm să fim bătaia de joc a acelorași tovarăși?

  Singura soluție e încă-o „revoluție”. Revoluția făcută prin vot! Condiția e, desigur, să ne dorim schimbarea. Dacă ne place mlaștina în care ne scufundăm încet și sigur atunci nu mai am nimic de spus. Poate doar lozinca:

  TRĂIASCĂ ȘI ÎNFLOREASCĂ SCUMPA NOASTRĂ PATRIE ÎN FRUNTE CU SECRETARUL EI GENERAL, TOVARĂȘUL NICOLAE CEAUȘESCU (pardon) DRAGNEA!

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 26 aprilie 2019, 13:38   [#10]

  P.S.: La câtă ignoranță și naivitate e în România nici nu e de mirare ca PSD să facă încă o dată dubla, Marcele. Adică să câștige și alegerile pentru Parlamentul European din mai și cele pentru Parlamentul României de la anul. Cele prezidențiale din toamnă nu mai sunt o miză pentru ei fiindcă au reușit să-l scoată pe președinte din decor…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 26 aprilie 2019, 13:59   [#11]

  Știu că vorba lungă e sărăcia omului, dar nu pot să mă abțin. Berea îmi dă ghes…

  Se zice că Măria sa Dragnea îi întreabă pe supuși:
  - unde sunteți voi, postacii mei?
  Și postacii îi răspund într-un glas:
  - pe „ADEVĂRUL”, Măria ta!

  Eu sunt un postac involuat. Comentac adică…

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »