Digi Mobil RDS, şi-a păcălit clienţii?

telefonie rcs rds digi mobil Digi Mobil RDS, şi a păcălit clienţii?

Digi Mobil RDS, şi-a păcălit clienţii?

Întrebarea este dacă, cei de la RDS şi-au păcălit (sau înşelat) clienţii? Pot fi oare sancţionaţi în vreun fel pentru faptul că, au încheiat contracte de telefonie mobilă cu clienţii, iar acum schimbă regulile? Pentru că, aşa pare …

În momentul în care am încheiat contractul de telefonie mobilă cu RDS, pentru abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat, nu mi s-a spus şi n-am văzut nicăieri specificat faptul că, nu am voie să “stau conectat” pe roaming-ul naţional mai mult de “x” minute sau “x” ore, dacă sunt în aceeaşi locaţie ! Ori acum, cei de la RDS au postat un anunţ pe siteul oficial RDS, care spune că în situaţiile în care te afli în aria de acoperire a reţelei Digi Mobil şi tu stai conectat pe reţeaua 2G în roaming, îţi va fi restricţionat accesul la roamingul naţional !? WTF ?

De ce nu mi-au spus asta în momentul în care am încheiat contractul?
În altă ordine de idei, tot înainte de a încheia contractul cu RDS pentru abonamentul de telefonie mobilă, aveau afişat pe site (şi mi s-a spus şi de la punctul de lucru unde am semnat contractul) că abonaţii Digi Mobil vor avea acces la internet şi prin reţeaua 2G, începând cu data de 1 iulie 2014 !!! Azi suntem în data de 2 iulie 2014 şi nici vorbă de acces la internet prin reţeaua 2G..

Iată şi comunicatul RDS (afişat pe siteul oficial RCS&RDS): http://rcs-rds.ro/digimobil_acoperire_extinsa/4

Reteaua Digi Mobil este o retea construita si operata exclusiv in tehnologie 3G in benzile de frecventa 900 Mhz si 2100 Mhz, astfel incat terminalele folosite de catre clientii RSC & RDS trebuie sa fie terminale compatibile 3G in aceste benzi de frecvente. RCS & RDS comercializeaza sau pune la dispozitia clientilor sai terminale corespunzatoare, in conditiile afisate pe web-site-ul propriu si in punctele de vanzare, astfel incat acestia sa utilizeze serviciul cu un terminal compatibil cu benzile de frecvente operate de catre RCS & RDS.
Pentru terminalele de tip 2G sau alte tipuri de tehnologie, precum si cele care opereaza in alte benzi de frecventa, RCS & RDS nu asigura functionarea serviciului si a retelei Digi Mobil, chiar daca este posibil ca, in anumite conditii, acestea sa functioneze in cadrul acordurilor de roaming national si international.

Serviciul de roaming national este un serviciu complementar, destinat utilizarii serviciilor de telefonie si date mobile in afara ariei de acoperire a retelei Digi Mobil, potrivit nevoilor obisnuite de comunicare si valorilor medii ale consumurilor de servicii de comunicatii electronice.
In cazul utilizarii serviciilor de telefonie si date mobile prin selectarea si mentinerea telefonului mobil in reteaua de roaming national si/sau utilizarii exclusive a serviciului de roaming national intr-un singur punct geografic fix, desi serviciile achizitionate sunt prin natura lor servicii mobile de comunicatii electronice si/sau utilizarii exclusive a unei retele mobile de roaming national chiar si atunci cand abonatul se afla in aria de acoperire a retelei Digi Mobil si daca prin aceasta se inregistreaza un consum superior valorilor medii ale consumurilor de servicii de comunicatii electronice, setarile tehnice ale retelei pot conduce automat la restrictionarea serviciului de roaming national.

Am făcut şi un printscreen:

Comunicat RDS Digi Mobil 3G Digi Mobil RDS, şi a păcălit clienţii?

Categorie articol [ Abonamente si servicii ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

199 comentarii la “Digi Mobil RDS, şi-a păcălit clienţii?”

 • ... a scris la 2 iulie 2014, 18:14   [#1]

  Dar de ce ai vrea sa stai pe Vodafone? La mine e selectat pe automat. In oras sunt rare cazurile in care am nevoie de Vodafone… de fapt, nu-mi amintesc sa fi patit asta. La tara sau la munte… au fost cazuri.
  La maica mea pe telefon nu exista DIGI sau automat, asa ca am selectat automat Vodafone. Practic ii este restrictionat accesul la retea daca mut pe RDS. Vom vedea ce se va intampla pana la final.

 • ... a scris la 2 iulie 2014, 19:18   [#2]

  La mine e setată reţeaua pe automat, însă nu ştiu de ce, nu se comută automat de pe reţeaua Digi Mobil (3G) pe Digi Mobil.R (2G) atunci când ies din oraş şi nu mai am semnal pe Digi Mobil (3G). Iar căutarea reţelei durează destul de mult, ca să nu mai spun că n-am chef să stau tot timpul cu ochii pe telefon ca pe butelie, să văd dacă mai am semnal sau nu … Drept urmare, setarea reţelei pe 2G te scuteşte de rahaturile astea …

 • ... a scris la 3 iulie 2014, 13:26   [#3]

  hopa, probleme in paradis? unde ne indemnai mai deunazi sa migram cu totii catre rds? :)

  eu am avut retea tot timpul la telefon, sa pot vorbi. am mers bucuresti -- hd si indarat si n-am avut probleme. doar pe partrea de date existau zone unde nu aveam net (in munti, in zone de care n-a auzit nici dracu, in vai)

 • ... a scris la 3 iulie 2014, 14:54   [#4]

  Yeeep, probleme-n “paradis”. Începem să vedem şi partea urâtă a lucrurilor, la Digi Mobil …

 • leu
  ... a scris la 8 iulie 2014, 13:14   [#5]

  Verificati cei care ati vorbit in spania, si in austria si in ungaria sa vedeti ce retea de incredere, cum modifica tarifele peste noapte fara sa anunte pe nimeni.
  Si care sunt retelele principale? care vor ei? si in luna Mai o retea este principala si in luna Iulie nu mai este principala!! Si faci cost daca vorbesti!

 • stefan
  ... a scris la 9 iulie 2014, 9:29   [#6]

  Ce ziceti de asta: am si eu un abonament nelimitat de voce si internet, la RDS, si in data de 07.07.2014 m-am trezit ca mi-au suspendat abonamentul. Am sunat prima data la ei la relatii cu clientii, nu stia nimeni nimic, apoi nervos m-am dus la OPC, dupa care am fost la sediul central din Brasov unde mi s-a spus ca am facut “terminare de minute”, cica este o frauda si le-am atacat reteaua. Cum se poate asa ceva frate sa ai abonament nelimitat si sa ti se suspende abonamentul ca vorbesti prea mult. Nu mai zic ca nici nu m-au anuntat inainte sa imi suspende abonamentul. Mi l-au inchis pur si simplu. Mda se pare ca prea frumos era sa fie abonament nelimitat la 5euro. Asta-i Romania.

 • ... a scris la 9 iulie 2014, 9:57   [#7]

  Si ce ti-au spus cei de la OPC ?

 • stefan
  ... a scris la 9 iulie 2014, 10:06   [#8]

  Pai nu mi-au zis nimic momentan, a ramas ca o sa verifice situatia, dar tare cred ca nu o sa faca nimica. Sincer imi pare rau ca mi-am facut abonament la ei, mai bine ramaneam pe cartela, aveam orange pentru voce si digi pentru net si nu aveam nici o treaba. Acum ar fi o faza tare sa am si abonamentul suspendat si sa platesc si facturile ca si cand nu ar fi nimic suspendat, cred ca chiar o iau razna si ma duc sa le dărâm birourile pe acolo. PACALEALA MAXIMA FRATE

 • stefan
  ... a scris la 9 iulie 2014, 10:52   [#9]

  In fine ce parere ai? Ca altii imi zic ca aberez, ca nu se poate asa ceva.

 • ... a scris la 9 iulie 2014, 11:21   [#10]

  Păi şi eu spun că, ar trebui “să nu se poată” aşa ceva !? Ori e “nelimitat”, ori nu e “nelimitat” !? Dacă ţi-au suspendat abonamentul pe motiv că ai vorbit prea mult, înseamnă că NU este abonament nelimitat. În acest caz, ar trebui să specifice CLAR: ai 10.000 de minute naţionale şi internaţionale, dacă depăşeşti, PA…. sau plăteşti. Iar asta nu mai înseamnă nelimitat.
  E devarat ca nici eu n-am citit contractul (actul adiţional), ar trebui verificat în contract dacă nu cumva este vreo “clauză” din aceea, scrisă cu litere mici, care să le permită să facă asta !?

 • stefan
  ... a scris la 9 iulie 2014, 11:31   [#11]

  O sa ma mai uit inca odata pe contract dar nu cred ca era asa ceva specificat. Eu cred ca totul s-a intamplat ca si in cazul tau cu roamingul national. Am fost plecat saptamana trecuta in Salaj, comuna Chechis unde nu aveam semnal decat pe orange, pe digi aveam semnal full dar nu puteam vorbi, imi zicea ca nu sunt inregistrat in retea, practic nu am vorbit deloc de pe digi in acea perioada ca nu aveam cum. Dar ca sa-mi zica, ca le-am atacat reteaua si ca am facut frauda……. si in plus in contul meu digi apare ca abonamentul este suspendat pentru neplata dar eu sunt cu facturile la zi. Daca vrei iti pot da printscreen-uri din contul digi. Am mai scris si pe alte sitr-uri si rad de mine, cica fac misto si eu vorbesc cat se poate de serios. Poate poti si tu sa te interesezi cand platesti factura daca exista termenul de “terminare de minute”. Aia de la rds mi-a zis sa caut termenul pe net ca o sa vad ce inseamna dar nu am gasit nimic.

 • stefan
  ... a scris la 9 iulie 2014, 11:39   [#12]

  mda cu contractul am o problema, ca mi-am facut upgrade de pe telefon la digi nelimitat.

 • Severus
  ... a scris la 9 iulie 2014, 12:56   [#13]

  Salut.Curioasa treaba ai patit.Cere factura detaliata.
  Eu tocmai am primit factura, si pe verso apare cat internet[MB], cate minute am vorbit, in ce retele si cati euro costa.

  Tu nu ne-ai dat informatii in legatura cu cat ai vorbit pe telefon si unde. Asa ca sa ne facem si noi o idee.

  Poate sunt hackeri care profita de inceputurile si vulnerabilitatile retelei. Tu nici nu i-ai intrebat ce inseamna toate astea? Frauda, atac la retea, etc?

  Sau e doar o eroare din partea RDS… si in cazul asta rusine sa le fie.

  Mai da-ne detalii pe parcurs.

 • ... a scris la 9 iulie 2014, 12:59   [#14]

  Câte minute ai vorbit şi în ce reţele ai sunat? Ai sunat în România, ori pe numere din străinătate? Când ai sunat, erai conectat pe reţeaua Digi Mobil ori erai conectat în roamnig naţional pe Digi Mobil R ?

 • stefan
  ... a scris la 9 iulie 2014, 18:55   [#15]

  De 2 ori am vorbit in Anglia dar foarte putin si inainte am intrat pe site si am verificat daca se taxeaza acel numar si imi aparea 0 euro. Pe factura iar mi-a venit pe zero, in rest am vorbit doar in reteaua nationala, pe desfasurator nu apare nimoc in neregula. In reteaua nationala am vorbit foarte mult dar de aia mi-am luat nelimitat nu? Si nu am cost suplimentar decat vreo 20 centi de la sms-uri. Am verificat daca am roamingul national activat la *111# si era dezactivat. Cum le-am atacat reteaua nici eu nu stiu. Hai mai ziceam daca imi oprea internetul ca s-au trimis spam-uri sau ce stiu eu ce, ca am mai patito ca mi-a oprit netul pana am devirusat calculatorul, mai ziceam, dar faptul ca pur si simplu vorbesti la telefon si le ataci reteaua e aberatie maxima. Nici macar nu stiu sa minta calumea.

 • stefan
  ... a scris la 9 iulie 2014, 18:58   [#16]

  Severus i-am intrebat ce inseamna toate astea si cum le-am atacat reteaua si raspunsul a fost “cautati pe internet ce inseamna terminare de minute”. Deci cu faza asta chiar m-au enervat la culme.

 • ... a scris la 9 iulie 2014, 19:24   [#17]

  Eu îţi sugerez următoarele:
  -- caută cu atenţie în contract şi vezi dacă scrie ceva de limitări;
  -- pe urmă, fii insistent cu OPC-ul, este singura modalitate să-i pui cu botul pe labe -- reclamaţii peste reclamaţii la OPC (ANPC) !

 • stefan
  ... a scris la 9 iulie 2014, 19:53   [#18]

  Am pus aici niste print screen-uri http://i851.photob...0_zps006c3d7c.png

 • stefan
  ... a scris la 9 iulie 2014, 19:55   [#19]

  In care contract ca am activat direct de pe telefon si pe site nu am gasit termeni si conditii la acest abonament?

 • Severus
  ... a scris la 10 iulie 2014, 9:39   [#20]

  Dovezi ai? Trimite mail si asteapta raspuns. Paseaza mai departe dovada la OPC.
  Eu nu cred ca se poate asa ceva, ar fi bine sa inregistrezi convorbirea cu operatorul.

  Esti sigur ca ai abonamentul Optim Nelimitat?

 • stefan
  ... a scris la 10 iulie 2014, 12:06   [#21]

  Da am abonamentul nelimitat scrie si in print screen-uri si mi-a mai venit un raspuns de la rds pe mail:

  Stimate abonat,
  Plata efectuata de dumneavoastra a fost actualizata in baza de date RCS-RDS.
  Legat de serviciul dumneavaostra de telefonie, dorim sa va informam ca ati fost depistat in sistemele de alarma antifrauda pentru un numar foarte mare de minute vorbite intr-un interval foarte scurt de pe un singur numar de telefon. Serviciul este suspendat pentru neplata, acesta nu se vor reconecta.
  Va stam la dispozitie pentru a va oferi orice informatie legata de factura RCS-RDS, la telefon 031.400.44.01 sau pe adresa de email: dovezi.plata@rcs-rds.ro.
  Pentru orice sesizare referitoare la functionalitatea serviciilor (Internet, Digi Tel, Digi Cablu) ne puteti contacta la numarul 031.400.4401,de asemenea pentru Informatii comerciale ne puteti apela la numarul: 031.400.4414.
  Cu stima,
  Echipa RCS-RDS!

  CE SA MAI INTELEG ALTCEVA DIN RASPUNSUL ASTA, CA ESTE NELIMITAT SI IN ACELASI TIMP LIMITAT. NU PREA MI-AR PAREA RAU DACA AR LASA ABONAMENTUL DECONECTAT SI NU MI-AR VENI IN CONTINUARE FACTURILE, IN CAZUL IN CARE IMI BAGA FACTURI PE SERVICIILE ACESTEA O SA-I DAU IN JUDECATA. CAM ASTA INSEAMNA IN ROMANIA ABONAMENT NELIMITAT.

 • Bogdan
  ... a scris la 11 iulie 2014, 12:09   [#22]

  Haideti sa incerc sa va lamuresc.
  “Terminarea de minute” este un tip de frauda pentru ca, facuta fara acordul operatorului in reteaua caruia se termina minutele (evident cu negociere privind volumul etc), il priveaza pe acesta de niste venituri pe care le-ar inregistra.
  Sa ma explic:
  - In orice convorbire, exista o retea de initiere, o retea de tranzit si o retea de terminare a apelului.
  - Daca dai telefon din Digi in Digi (sau din orice retea in aceeasi retea), cele 3 retele sunt una si aceeasi, astfel ca nu genereaza costuri (directe, nu vorbim de amortizare de investitii etc)
  - Daca dai telefon din Digi in Orange, Digi e reteaua de initiere si Orange e reteaua de terminare. Aici nu exista retea de tranzit.
  - Daca dai telefon din strainatate pe Digi, reteaua de acolo va fi de initiere, operatorul de satelit de exemplu va fi reteaua de tranzit si Digi va fi reteaua de terminare.
  - Reteaua de terminare va cere un asa numit “tarif de terminare” pentru fiecare unitate de timp, in general minutul, de la reteaua de initiere, si reprezinta tariful cerut pentru acceptarea apelului.
  - Deci in cazul unui apel din strainatate, Digi care e reteaua de terminare va cere sa zicem 3 centi pe minut. Asadar, pentru fiecare apel terminat, va inregistra niste venituri. La fel, pentru fiecare apel efectuat din Digi catre sa zicem Orange, Digi va plati un tarif de terminare apel catre Orange. de la 1 aprilie 2014 este 0.96 eurocenti pe minut
  Si acum sa explic operatiunea de terminare si de ce e considerata frauda:
  Exemplul 1:
  Vrei sa suni din Spania in Romania pe Digi, dar nu la tarife exorbitante, asa ca gasesti un operator alternativ care iti spune ca daca suni la el, cu tarif local, iti conecteaza el apelul la 5 eurocenti pe minut. Deci reteaua initiatoare este sa zicem Vodafone Spania, reteaua de tranzit este operatorul alternativ. Acesta transporta prin VOIP (voice over IP -- adica pe net) convorbirea catre romania unde are acord cu un operator alternativ de la noi care are un SIM Digi cu abonament Optim Nelimitat, prin care conecteaza apelul catre numarul Digi pe care ai vrut sa-l apelezi initial. Practic, conectarea intre numarul de Vodafone Spania si numarul Digi din Romania pe care vrei sa-l apelezi se face de pe un numar Digi de Romania, care e si initiator si terminator, deci RDS nu factureaza la nimeni “tarif de terminare apel” si nu incaseaza niciun ban desi este reteaua de terminare. Daca de pe Vodafone Spania s-ar fi apelat direct numarul Digi din Romania, Digi ar fi facturat 3 eurocenti pe minut tarif de terminare apel, si deci ar fi castigat niste bani. Asta e primul exemplu.
  Exemplul 2: (care pleaca de la situatia primului)
  Sa spunem ca in loc de Digi, vrei sa suni din Vodafone Spania pe Orange Romania. Suni la numar local de Spania de la operatorul alternativ, el plateste 1 eurocent pe minut “tarif de terminare” catre Vodafone Spania, si aparent totul se termina. Dar nu e asa. Operatorul alternativ transporta pe VOIP convorbirea pana in Romania la alt Operator alternativ cu SIM Digi Mobil Optim Nelimitat. Acesta initiaza apelul in reteaua Orange Romania, fara niciun cost suplimentar catre operatorul cu SIM-ul cu abonament nelimitat, si plateste catre Orange Romania 0.96 eurocenti pe minut “tarif de terminare apel”. Si iata cum, Digi, de unde nu ar fi trebuit sa aiba legatura cu convorbirea intre Vodafone Spania si Orange Romania, se gaseste la mijloc, si trebuie sa mai si plateasca tarif de terminare catre Orange Romania. In acest exemplu si Orange Romania e “tepuita” pentru ca daca ar fi terminat apelul international direct de la Vodafone Spania, ar fi avut un tarif de terminare mai mare decat cel national.

  Asadar, Stefan, tu esti practic acuzat de RDS ca ai fi folosit SIM-ul cu abonamentul tau pentru a initia apeluri nationale transportate din alta parte si ca ai fi “tepuit” RDS prin terminare de minute, asa cum am explicat mai sus, tocmai pentru ca cei care fac operatiunea asta nu termina 100 de minute. Ca sa se vada profit de la 1-2-3 centi pe minut, trebuie sa termini cel putin cateva mii de minute. Asa ca daca tu ai vorbit mult national, si a dat o alerta pe undeva, esti suspectat de asta.

  Sper sa ma fi facut destul de clar in tot ce am scris, iar daca nu, sunt deschis la intrebari.

 • stefan
  ... a scris la 11 iulie 2014, 12:55   [#23]

  bine si atunci ce pot face eu? Ma vor conecta inapoi sau nu? Ce se intampla cu contractul, va fi reziliat sau va trebui sa platesc facturi in continuare? Si de ce mi-au deconectat si stck-ul de internet ca de pe ala nu am vorbit si telefonul fix?

 • ... a scris la 11 iulie 2014, 13:07   [#24]

  @Bogdan: -- Foarte bune explicaţiile tehnice pe care le-ai expus, însă eu nu reuşesc să pricep următoarele:
  -- a spus RDS că DON (Digi Mobil Optim Nelimitat), este NELIMITAT? A spus;
  -- odată ce, anumiţi utilizatori care au vorbit “prea mult” s-au trezit cu abonamentele suspendate, mai poate fi numit NELIMITAT?
  -- Face RDS-ul reclama peste tot (inclusiv la TV) că “nimic nu e limitat, doar preţul este limitat la 5 euro/lună” ? Face! Şi-atunci eu, cel care văd reclama, ce să cred? Că totuşi e limitat? Nu! Cred ce spune reclama, adică cred că este abonament nelimitat.
  -- scrie în contract “Digi Mobil Optim NELIMITAT” ? Scrie! Păi şi-atunci de ce este limitat?

  Ce treabă am eu cu “terminare” sau “neterminare” de minute, atât vreme cât eu am cumpărat un ABONAMENT NELIMITAT !? În momentul în care eu vreau să sun pe un anumit număr de telefon, tu ai senzaţia că eu am de unde să ştiu “pe unde merge apelul”, prin ce “rută”?

  ————————

  Un calcul aproximativ:

  30 de zile X 24 de ore = 720 de ore intr-o luna

  720 ore X 60 minute = 43.200 minute intr-o luna (cu aproximatie, daca luna are 30 de zile).

  43.200 minute intr-o luna, asta ar însemna “NELIMITAT” ! Iar dacă RDS au promis nelimitat, atunci asta ar trebui să însemne! Dacă nu pot asigura “NELIMITAT”, atunci să spună CLAR: poţi vorbi în limita a 20.000 de minute ! Ori în limita a 10.000 de minute … ori în limita a 5.000 de minute ! Însă in acest caz, abonamentul nu mai poate fi numit “NELIMITAT”. Corect? Iar în acest caz, înseamnă RECLAMĂ MINCINOASĂ ! Punct.

 • Bogdan
  ... a scris la 11 iulie 2014, 13:11   [#25]

  Practic, nu as sti sa dau o solutie.
  Unde am lucrat, ne-am inteles de la inceput cu operatorul ca vom face terminare de minute si am negociat si semnat contract.
  Teoretic insa, terminarea de minute presupune ca practic tu sa nu fi vorbit minutele alea, ci sa le fi transportat pentru altii. Deci ar fi teoretic usor de demonstrat ca de fapt tu ai vorbit minutele si nu altii, spun teoretic pentru ca ar trebui sa faca ei ancheta sa asculte convorbirile si sa constate acest lucru.
  De conectat inapoi nu cred ca o vor face pana nu vor fi obligati, iar dupa ce se va termina perioada contractuala probabil ca nu vor mai prelungi cu tine. Dar nu vor rezilia, ci te vor pune sa platesti pana la sfarsit. Stiu ca au o clauza prin care te obligi sa nu faci activitati ilegale si daca exista suspiciuni, au dreptul sa-ti suspende toate serviciile la ei si sa-ti emita facturile in continuare pana la sfarsitul perioadei contractuale.
  Eu suspectez, dar e pura speculatie, ca pentru ca ai vorbit mult (eventual in afara retelei si eventual si din roaming national -- vodafone), ai generat costuri prea mari si ai devenit neprofitabil (iti dai seama ca daca dai 500 de minute nationale x 0.96 eurocenti pe minut tarif de terminare, se cam duc cei 5 euro abonament). De asta “te suspecteaza”. Evident ca nu e problema ta asta. Asta era oferta de abonament, pe asta ai luat-o. Stai linistit, si alti operatori de telefonie mobila fac exact la fel daca depasesti 5000 minute, dar nu dau exemple ca nu vreau sa ma puna dupa aia sa demonstrez (eventual in instanta).
  Asa ca, eu in locul tau m-as tine de cei de la OPC sa-mi dea raspuns in scris cu privire la ancheta lor, pentru ca doar asa te poti asigura ca intr-adevar s-au dus sa verifice situatia, si eventual, sa faci o plangere si la ANCOM pentru ca ei se ocupa cu reglementarea in comunicatii si ii pot verifica la sange pe operatorii de telefonie, conform legislatiei in vigoare. Cam astea sunt optiunile.

  Altfel nu stiu ce sfat sa-ti dau.
  Bafta in continuare :(

  @Dan:
  Tu ai dreptate in tot ceea ce spui. Nelimitatul ar trebui sa fie nelimitat. Ce pot eu sa-ti spun este ca in orice companie, marketingul trebuie sa scoata in evidenta cel mai de impact avantaj al produsului lor pentru a putea fi promovat.
  In spate, orice produs, este construit pe baza unui plan de afaceri care ia in calcul valori medii de orice (trafic, tarife, bla bla bla ca nu lucrez in telefonie) inclusiv valori medii de utilizare.
  Deci daca estimarea este ca in general nu se vorbesc mai mult de 1000 minute nationale pe medie de catre utilizatori, planul de afaceri cu tot cu cheltuieli este facut pe acea medie. Daca cineva sare, automat genereaza deviatii si trebuie luat in atentie.
  Este evident ca RDS ar da faliment (divizia de comunicatii mobile) daca toata lumea care are abonamentul DON ar vorbi 43.200 minute pe luna in alte retele. Asa ca nelimitatul este doar cu impact de marketing.

  Nici eu nu sunt de acord cu abureli de genul asta, pentru ca, cam totul este la limita legii, la limita exprimarii. Iar Digi, ca operator, s-a expus la un risc enorm cu pretul mic si minute nelimitate nationale, tocmai prin prisma terminarii de minute.

 • stefan
  ... a scris la 11 iulie 2014, 16:36   [#26]

  O sa incerc si la ANCOM sa vad ce rezolv, de la ANPC nu am primit nici un raspuns momentan.

 • Severus
  ... a scris la 12 iulie 2014, 10:08   [#27]

  Deci practic nu exista nelimitat, asta fiind valabil pentru orice operator de telefonie.
  Bogdan felicitari pentru lamuriri, am ramas afis :)

  Am noroc ca sunt un utilizator obisnuit, si nu am cum sa fac atata trafic de minute vorbite.

 • mihai
  ... a scris la 17 iulie 2014, 19:49   [#28]

  NELIMITATUL ESTE LIMITAT. Iar daca stai o zi doua pe Roaming National adica pe reteaua Vodafone iti este inchis abonamentul iar clientul ramane ca un fraier sa-l plateasca 1 an sau 2 cat a facut abonament.
  RDS aplica o strategie tipic romaneasca, un fel de alba neagra.

 • iuliana
  ... a scris la 17 iulie 2014, 20:51   [#29]

  deci … stefan a initiat apeluri. nu a spus nimic de apeluri primite -- ceea ce ar implica terminare de minute. ar mai exista o posibilitate care ar putea crea situatia mai sus descrisa: sim clonat. care sa fi fost folosit in acelasi timp cu originalul. aici aveti un link despre chestia asta http://forum.compu...-cartela-gsm.html // si mai sunt si alte linkuri de genul asta.
  deci … ar fi cazul sa aflati daca sunteti prim utilizator al numarului … oricum … e urat … bafta

 • stefan
  ... a scris la 17 iulie 2014, 20:53   [#30]

  Problema este ca nu aveam roamingul national activat cand mi-au blocat abonamentu. Roamingul se activeaza la *111# iar la mine statusul era dezactivat. Nu stiau cum sa faca sa-mi blocheze abonamentul pentru ca vb prea mult, nici cost suplimentar nu aveau cum sa-mi bage ca de, doar era nelimitat. Le-am facut reclamatie la ANPC, ANCOM si CNA. La CNA pentru reclama mincinoasa pe care o fac ei.

 • stefan
  ... a scris la 18 iulie 2014, 9:08   [#31]

  Cartela sim clonata? Hmmm nu prea cred, numarul a apartinut tatalui meu pe un abonament mai vechi digi mobil familia si eu am facut doar upgrade, nu avea cine sa faca clona. Am primit si apeluri nu am sunat numai eu. Varianta lui @Bogdan este mai credibila dar atunci ce vina am eu ca abonat ca altcineva le foloseste lor reteaua, este vina lor ca nu este securizata cum trebuie.

 • Bogdan
  ... a scris la 18 iulie 2014, 9:48   [#32]

  @Stefan: Reteaua e securizata, dar orice abonat care doreste poate sa comita frauda.
  Ceea ce e CLAR e ca:
  - ori nu au facut analiza sa vada ca tu ai initiat apelurile si tu ai vorbit minutele si nu le-ai transportat pentru altcineva ceea ce e grav
  - ori au facut analiza, stiu despre e e vorba, dar s-au hotarat sa-ti taie macaroana ca vorbeai prea mult, ceea ce e si mai grav => sunt niste magari imputiti.

  In orice caz, cert e ca tot cei mici si cinstiti sufera, in timp ce fraudele adevarate nu sunt descoperite. :(

 • ... a scris la 18 iulie 2014, 10:05   [#33]

  @stefan: -- Să ne ţii la curent cu stadiul reclamaţiei la ANPC, ANCOM, etc … deoarece tot mai mulţi clienţi noi ai Digi Mobil se plâng de faptul că le-au fost suspendate abonamentele pentru că au vorbit prea mult, de pe … culmea, abonamente “nelimitate” !?

 • stefan
  ... a scris la 18 iulie 2014, 12:39   [#34]

  Da? Mai sunt ca mine? Ma gandeam ca sunt unicat :)

 • stefan
  ... a scris la 18 iulie 2014, 12:40   [#35]

  Oricum au zis ca dureaza cel putin 30 zile investigatiile si la ANPC si la ANCOM

 • Joint
  ... a scris la 18 iulie 2014, 16:44   [#36]

  Si cand ma gandesc ca Luni vroiam sa fac portarea…
  Chiar am luat azi cartela de la Digi sa-mi fac configurarea ei pt ca la ghiseu mi-au spus ca au ceva probleme tehnice. Mi-au mai transmis sa revin Luni pt portare.

 • JoinT
  ... a scris la 23 iulie 2014, 11:31   [#37]

  Nu s-a mai intamplat nimic pe aici? Urmaresc subiectul si nu stiu incotro sa merg. Stau cu cartela neactivata in geanta.

 • stefan
  ... a scris la 23 iulie 2014, 12:04   [#38]

  @JoinT eu zic sa nu te grabesti pentru ca daca vorbesti mult o sa-ti iei o mare teapa. Daca esti utilizator normal atunci nu-ti fa griji dar atunci ce rost mai are abonamentul nelimitat.

 • Bogdan
  ... a scris la 23 iulie 2014, 11:44   [#39]

  Singurul lucru notabil, care nu are de-a face cu topicul este ca din 16.07.2014, RDS a dat drumul la roaming-ul national de date prin vodafone.
  Ca si particularitate, au trafic limitat la 100 MB pe luna in roaming national de date, promotional pana la 30.09.2014. Dupa asta nu se stie ce se va intampla.
  Ce spun utilizatorii este ca la consumarea celor 100 MB vine un sms pe telefon care te avertizeaza ca ai consumat limita si ca nu vei mai putea accesa net-ul in roaming national decat de la data de 1 a lunii urmatoare.
  Sursa informatii:
  http://www.rcs-rds...acoperire_extinsa

  Cam atat despre noutati.
  Ce extrag eu din toate acestea, e ca desi la inceput oferta Digi Mobil Optim (2,3,4,5 “Nelimitat”) parea mai mult decat o revolutie pe piata de telefonie din .ro, usor usor ies la iveala si aspectele omise cu dibacie de echipa de marketing care promoveaza produsele.

 • ... a scris la 23 iulie 2014, 13:01   [#40]

  Încă o dată se confirmă faptul că, RDS şi-a păcălit clienţii prin “omisiune” (intenţionată, cred eu)… Iar asta, deoarece în momentul în care am făcut eu abonamentul, pe siteul oficial RDS era scris “negru pe alb” ca din luna iulie 2014 va fi şi roamning naţional pentru date mobile, FĂRĂ A SPUNE NICI MĂCAR UN CUVINŢEL DESPRE FAPTUL CĂ VOR EXISTA LIMITĂRI la roamning date (respectiv 100 MB/lună), comparativ cu traficul de date de 5 Gb/lună disponibil pentru abonamentul DON !

 • JoinT
  ... a scris la 23 iulie 2014, 18:41   [#41]

  De pe nr de Orange pe care vreau sa-l portez la Digi, vb moderat cel mult si am un abonament prost pt momentul asta. Nu l-am putut modifica pt ca am achizitionat un terminal si s-a prelungit cu 2 ani.

 • stefan
  ... a scris la 23 iulie 2014, 18:47   [#42]

  Daca stii ca vb moderat e ok, sa nu patesti ca mine :) . Cel putin am rezolvat ca imi vine factura fara serviciile blocate, macar nu platesc degeaba.

 • marian
  ... a scris la 29 iulie 2014, 21:11   [#43]

  In cazul vostru lucrurile par sa fie oarecum clare sau cel putin datorate unor nepotriviri tehnice. Pare ca ati fost informati in prealabil sau ca ati optat pentru servicii mai bune din proprie vointa, semnanad contracte.
  Ce te faci insa cand un reprezentant RCS & RDS vine la usa ta, incepe si se milogeste de tine sa semnezi un contract de fidelizare(retentie) pe 2 ani, in schimbul caruia iti ofera in mod gratuit o tableta WI-FI(livrabila in 30 de zile), fara alte costuri suplimentare, iar de a 2-a zi te trezesti suprataxat pentru un alt plan tarifar superior la telefonia mobila si dupa 3 luni si jumatate de sesizari scrise, telefoane, audiente la sediul din Dr. Staicovici, te trezesti cu acte aditionale semnate grosolan(adica nici macar asemanatoare semnatura) in fals si abia dupa 105 zile de la semnarea acelui contract(perioada in care am platit acea suprataxare), care era doar o coala fata/verso si aparitia acelor acte aditionale(5 coli, continand la beneficiar numele meu dar semnatura altcuiva), esti anuntat sa-ti ridici tableta, dar trebuie sa semnezi un alt act aditional prin care te obligi sa respecti intelegerea facuta pe 2 ani, in caz contrar/denuntarea unilaterala a contractului, urmand sa platesti daune materiale?

 • stefan
  ... a scris la 4 august 2014, 9:29   [#44]

  Sa va spun cum s-au solutionat reclamatiile la ANCOM si OPC, am fost sunat azi de o duduie de la RDS Bucuresti care m-a pus sa aleg intre rezilierea contractului pe partea de telefonie fara a plati nici o taxa si nerezilierea contractului dar in cazul asta ramaneau tot blocate. Normal ca am ales rezilierea si voi trece iar pe cartela.

 • rata radu nicu
  ... a scris la 25 august 2014, 10:08   [#45]

  de 2 luni sunt la fel de pacalit din partea rds rcs, cu abonamentul de 2 euro , nu am internet in sulina, dar pe harta este si platesc 36 lei lunar…2 euro sunt 26 ron ?????

 • Alin
  ... a scris la 26 august 2014, 13:50   [#46]

  Reclamă mincinoasa la digi mobil, am făcut comanda de un telefon mobil Samsung S4 și avea preț de 1500,cand a venit telefonul prețul a fost de 1700de lei. Le mulțumesc și de restul să-și i-a lumanari

 • radu simaicum
  ... a scris la 30 august 2014, 1:53   [#47]

  RDS NELIMITAT O MINCIUNA !!! Am patit si eu. Am vorbit din RO in Belgia 11000 min. Rezultatul: taiat abonamente fara macar sa anunte. AM O IDEE GENIALA SA AI ARDEM PE RDS. FACEM ABONAMENTE PE ALTE NUME SI AI INCARCAM PE MINCINOSI PANA INTRA IN FALIMENT. EU ASA FAC. BAFTA.

 • stefan
  ... a scris la 30 august 2014, 9:25   [#48]

  @radu simaicum eu am vb doar in romania si foarte putin in strainatate si mi-au taiat abonamentul :)

 • andrei
  ... a scris la 3 septembrie 2014, 12:17   [#49]

  asta cu terminarea de minute si suspendarile e simpla.. si mi se pare logica.. atata timp cat tu vorbesti 11000 de minute sau cine stie cate dintr-un singur punct.. sa fim seriosi.. mie imi suna a centrala telefonica cu modul gsm.. scrie ceva si acolo in comunicatul acela dat copy paste.. si normal ca nu ati primit explicatii ..nici eu nu as sta sa va lamuresc pe fiecare in parte :))

  asta-i romanu nostru : fudulie cu prostie

  eu vorbesc cam 6000 minute in apeluri initiate de mine, evident in alte retele nationale si mai primesc si aproximativ vreo 2000.. dar..asta in tot bucurestiul.. nu stau pe loc si vorbesc in curs de 12 ore.. sa fim seriosi..si mai mult de atat fac cost suplimentar cu mesajele .. nu mult, 1-2 euro acolo.. e logic ca nu am cum sa fiu suspectat de ceva sa ma suspende ;) :dancing:

 • radu simaicum
  ... a scris la 7 septembrie 2014, 17:08   [#50]

  @andrei,(nici eu nu as sta sa va lamuresc pe fiecare in parte) DAR SA IEI BANI DE LA FIECARE IN PARTE AI STA ??? Cred ca nu cunosti termenul NELIMITAT.pentru mine suna 24/24.Daca Nelimitat pentru RDS inseamna 1000 -- 11000 min ar terebui sa specifice in reclama sau sa te informeze cand faci contractul…apropo optiunea am activato de pe contul meu si nu am semnat nici un contract.Este o mare vrajala.Inainte sa apara NELIMITATUL plateam facturi la telefon de 400 euro.Asta era bine pentru RDS nu ?Fiecare are dreptul sa vorbeasca cat vrea. RDS are o conducere de cacat care nu gandeste cand fac oferte.Aceasta optiune cu NELIMITAT este o mare prostie(nu exista nicaieri in lume asa oferta) dar RDS o face sa isi atraga clienti.Atunci sa isi asume si sa plateasca pentru cei care vorbesc 24/24.Daca erau asa de destepti ar fi oprit optiunea de 5 euro si ar lasa sa vorbeasca clienti pe bani lor nu sa inchida abonamentele.De ce nu m-au sunat sa imi zica ca vorbesc prea multe minute si ca nu le convine .Ca urmare va anulam abonamentul si vorbtiti pe bani dv.Nu era nici o problema pt mine,dar ca mi-au taiat telefonul care al am de 10 ani este o problema.Le doresc ceva de ziua lor si tie @andrei.

 • claudiu
  ... a scris la 12 septembrie 2014, 9:27   [#51]

  Bun…locuiesc intr-o zona unde am semnal doar de roaming national…de 4 zile nu ma mai pot conecta in acest roaming national…am semnal doar in reteaua digi…precizez ca in acel roaming sunam cam 50 min in alte retele si primeam cam tot atatea pe zi.nu mi se pare mult.credeti ca ar putea fi tot o suspendare de genul celei de mai sus?am facut sesizari la ei…termen legal de solutionare 48 ore cu posibilitate de prelungire 30 zile.lol…luna trecuta am intarziat fix 2 zile cu plata rezultat abonament suspendat.r

 • Cristian N. ANTONESCU
  ... a scris la 23 septembrie 2014, 18:14   [#52]

  Acum… 11.000 de minute. 6.000 de minute. Pentru 4-10 EURO/luna. Frate dar chiar vorbiti la telefon. Ma mir ca nu vi s-au prajit creierii. Avem noi vorba aia: si.. si in Rai. Pe firma am avut abonament de 6000 de minute, distribuie la 14 oameni si tot nu se depaseau. Dar abonamentul era de 450 EUR/luna
  Este adevarat, pe de alta parte, ca RCS-RDS trebuie sa aiba in contract cuprinse toate clauzele de suspendare a serviciilor.

 • nico
  ... a scris la 25 septembrie 2014, 15:05   [#53]

  Si eu am patit ca la depasirea a 4200 de minute intr-o luna sa mi se restrictioneze apelurile! Evident sesizari, reclamatii si nimic!
  Am contactat OPC, ANPC si maine am intalnire si cu avocatul, daca altfel nu se poate!
  Nu e posibil ca la un abonament nelimitat sa fiu restrictionata, eu am renuntat la absolut toate celelalte retele si foarte clar ca a crescut numarul de minute, la o adica pentru aia am avut nevoie de abonament NELIMITAT! E treaba fiecaruia cat vorbeste la telefon, ca e o ora pe zi sau ca sunt 24, Nelimitat inseamna fara limita!

 • Calin
  ... a scris la 25 septembrie 2014, 15:14   [#54]

  @nico: sa ne anunti si pe noi ce ai rezolvat deoarece sunt convins ca multa lume este intersata de acest subiect. Problema este ca nici macar nu stim la cate minute sa ne limitam intr-o luna !? Pana acum limitarile incepeau de la 5000~6000 de minute pe luna, acum vad ca incep sa scada pragul pe la 4000. Pai in ritmul asta, in cateva luni de zile o sa ne trezim ca incep sa ne limiteze pe la 500~1000 de minute. Ce naiba de “abonament nelimitat” e asta?

 • nico
  ... a scris la 25 septembrie 2014, 20:08   [#55]

  Sigur Calin, am facut deocamdata inca o reclamatie si la ANCOM, astept raspunsurile. Cert e ca nu doar ca au deconectat Digi Mobil ci si telefonul fix si celalalt RDS (mobil) detinut de mama mea pe acelasi abonament! Am sunat din nou la RDS relatii cu clientii sa mai fac o reclamatie pentru ca nu mi se pare normal sa iti taie chiar orice legatura telefonica si doamna care a raspuns a zis ca “pana la urma poate va dam drumul la convorbiri“. ASA? Nu multumesc!!! Nu suntem milogi, sunt drepturile noastre :)

 • hilochie elena flavia
  ... a scris la 27 septembrie 2014, 4:29   [#56]

  Si eu am patit la fel cu cei de la RDS, am depus reclamatie la OPC, sa vedem ce se rezolva. La 4100 de minute mi s-a restrictionat si tel fix si cele 2 tel mobile… fara posibilitate de reconectare.

 • stefan
  ... a scris la 27 septembrie 2014, 8:14   [#57]

  @hilochie elena flavia, nu faci nimic cu opc-ul, fa reclamatie la ANCOM, si acolo oricum nu rezolvi sa iti dea drumul la abonament dar macar rezolvi sa reziliezi contractul fara plata penalizarii.

 • hilochie elena flavia
  ... a scris la 27 septembrie 2014, 14:24   [#58]

  Pai eu nu am costuri suplimentare, costul este 0.

 • stefan
  ... a scris la 27 septembrie 2014, 14:26   [#59]

  Nu este vorba de cost suplimentar, ziceam de taxa de incetare contract inainte de termen.

 • ... a scris la 27 septembrie 2014, 18:11   [#60]

  Taxa aia de “încetare” e fix-pix, vreo 50 RON dacă bine am înţeles eu …

 • stefan
  ... a scris la 27 septembrie 2014, 18:17   [#61]

  Nu prea cred ca este doar 50 lei, din moment ce ai abonamentul pe 1 an sau pe 2 ani taxa de incetare stiu ca include si abonamentele ramase pana la data incetarii contractului. Asa ma duc si imi fac abonament, mai imi iau si un telefon ca doar acum sunt moca, si dupa 1 luna intrerup contractul si dau 50 lei. Ti se pare ok? Crezi ca atat de prosti sunt astia?

 • stefan
  ... a scris la 27 septembrie 2014, 18:22   [#62]

  Scuze am vrut sa spun ca taxa de incetare include si facturile ramase pana la data incetarii.

 • hilochie elena flavia
  ... a scris la 27 septembrie 2014, 19:34   [#63]

  Contractul cica il vor rezilia unilateral…..asta inseamna ca este vointa lor….vine din partea lor nu din partea mea ca si beneficiar…eu nu vreau rezilierea.si inca o intrebare…..fara raspunsul de la opc pot sa scriu la ancom?

 • nico
  ... a scris la 28 septembrie 2014, 17:21   [#64]

  da poti scrie la ancom dar e bn sa ai o sesizare la opc inainte:)

 • hilochie elena flavia
  ... a scris la 1 octombrie 2014, 6:02   [#65]

  Nico, ai mai rezolvat ceva? Esti din Brasov? Am depus si eu plangere la ANCOM, ieri… avocatul tau ce a spus?

  Ciudat este ca la mine au sunat cei de la RCS-RDS la birou, si raspunzand o alta colega la tel a rugat-o sa confirme daca acolo lucrez… ciudat… bineintele ca nu i-a spus nimic.

  Eu sunt din Brasov, poate luam legatura si vb mai mult, si eu am fost la avocat.

 • ahile
  ... a scris la 1 octombrie 2014, 23:10   [#66]

  Si eu sunt interesat, pt ca inainte de plecarea din Orange ei mi-am oferit nelimitat ca minute nationale si SMS national la 10 euro. Desi alt operatorul mi-a zis: “vezi nene, ca te restrictioneaza RDS-ul la un moment dat daca vorbesti mult…“, eu nu, ca Batman. Sincer as merge inapoi la portocalii… si regret portarea.

 • Andrei
  ... a scris la 1 octombrie 2014, 23:13   [#67]

  Eu cred ca astia de la RDS se bazeaza ca vorbesc putin la telefon, gen persoane de varsta a 2-a… iar cu cei care vorbesc mult, dupa reclamatii la ANCOM le inchid abonamentul, si asa pt ei este o paguba sa vorbesti 6000 de minute de extern.

 • nico
  ... a scris la 3 octombrie 2014, 1:48   [#68]

  @Flavia, avocata mi-a zis sa astept raspunsul de la OPC si ANCOM si apoi facem dosarul pentru tribunal. Este clar ca ei vor incerca sa se ascunda dupa “compania RCS/RDS isi rezerva dreptul sa suspende apelurile in cazul in care beneficiarul fraudeaza sistemul” aflat in contracte, insa noi trebuie sa ne tinem tare pentru ca nu este normal, la un numar de 4000, 5000 minute nici macar de vorbit excesiv nu poate fi vorba, abuzul este total exclus!!!!
  Avocata mea a zis sa nu ma las si asa voi face, pentru ca e dreptul nostru! E nelimitat? DA! Deci e dreptatea noastra :)
  Eu am scris pe cererile de la ANCOM ca doresc sa li se opreasca reclamele mincinoase de la TV in primul rand sa nu mai fie si alti ”fraieri” :)
  Va mai tin la curent, deocamdata eu astept raspunsurile de la cei sesizati …

 • ... a scris la 3 octombrie 2014, 18:39   [#69]

  Da … asa mi-a spus si mie, numai ca… in cazul in care nu vom rezolva cu ajutorul OPC-ului, procesul va fi lung si de durata…, de preferat ar fi sa castigam asa.

 • radu simaicum
  ... a scris la 4 octombrie 2014, 1:18   [#70]

  Rezolvarea dupa 30 zile.Un telefon de la RDS sa merg sa semnez rezilierea contractului.NU SEMNEZ NIMIC.DACA IL GASESC PE CEL CARE A LUAT DECIZIA SA AMI ANCHIDA TELEFONUL AM SA VB. CU FAMILIA LUI….COPII SOTIE SI PE EL UNDE NU AI PLACE…
  Cand plateam sute de euro nu mai era frauda…
  Adia astept sa intalnesc conducerea RDS ca prea se ascunde…
  De ce nu poti vb. cu cei care iau decizi?stau ca viermi in pamant!!!
  TOT AI GASESC SI ATUNCI SA AI VAD…NELIMITAT O SA LE DAU dar in varianta mea.

 • radu simaicum
  ... a scris la 4 octombrie 2014, 1:23   [#71]

  Legal nu am cum, dar ilegal pot. Cu Judecatorul nu am cum dar pot fi eu un mic judecator.

 • Felix
  ... a scris la 4 octombrie 2014, 2:52   [#72]

  Mda, ar trebui sa ii dea toti care patesc “deconectari” pt minute prea multe in judecata. Pt simplul fapt ca au un contract unde nu exista limite de minute.
  Darrr, cum cristos poate cineva sa vorbeasca 5000-6000 de minute pe luna???? Adica iti traiesti viata la telefon? Ca sa nu mai vorbim ca expuneri prelungite la radiatiile emise de un telefon pot avea urmari urate? :)

 • hilochie elena flavia
  ... a scris la 4 octombrie 2014, 12:10   [#73]

  Nu iti traiesti viata la tel….dar…daca ai un sot plecat dincolo la munca si doi copii acasa 4000de min pe luna nu mi se pare mult

 • Timar
  ... a scris la 14 octombrie 2014, 10:06   [#74]

  salutari!

  Si eu sunt in acelasi situatie ca si Stefan.
  In 28 august 2014 pe la ora 18 nu reuseam sa sun pe nimeni, nici de pe fix, nici de pe mobil. Stiam ca ceva nu e in regula pentru ca nu l-am putut suna nici pe relatii clienti. Mi s-a comunicat ca sunt deconectat pentru neplata, dar era 28 aug! mai aveam 3 zile pana la termen. din pacate am platit factura, dar sa blocat sistemul lor cand mi-au dat reconectare. A doua zi nu eram inca reconectat, deci am sesizat acest caz si am cerut sa-mi explica cineva. M-au si sunat, ca in contract conform articolului 4, s-a oprit serviciul pentru utilizare in exces. M-a recomandat sa ma prezint la o caserie si sa fac un nou contract in afara de nelimitat, dar oricum trebuie sa-l platesc in continuare cel optim nelimitat.

  In primul rand in articolul 4 nici nu atinge acest subiect, in al doilea rand in articolul 7 este vorba de “a nu se folosi in mod abuziv”.
  Ce inseamna mod abuziv… ?

  Inainte de acest abonament am platit in fiecare luna in jur de 500 RON pentru convorbiri telefonice. Acum folosesc in mod abuziv?
  Cred ca am nevoie de un avocat! Si de o atentie publica.
  Suspendarea serviciilor este un ABUZ, si NU este LEGAL.

 • mircea
  ... a scris la 14 octombrie 2014, 11:11   [#75]

  Am vb. 4100 minute si m-au deconectat. Ce pot sa fac? Nimeni nu mi-a spus ca am vreo limita…
  Problema e ca eu am un copil cu dizabilitati si sotia mea a plecat in Anglia (sa gaseasca terapie ptr. copil si lucreaza acolo) si trebuie sa vb neaparat cu ea…

 • stefan
  ... a scris la 14 octombrie 2014, 13:47   [#76]

  @Timar trebuie sa ne unim cumva impotriva lor, nu stiu cum, sa le facem cumva reclama proasta pe site-uri renumite pentru ca in instanta nu rezolvi nimic si nici cu ANCOM. Stii ce am patit eu acum dupa faza cu restrictionarea pe nelimitat? Atunci mi-au reziliat contractul la nelimitat si mi-au dat drumul la internetul de pe stick si la telefonul fix ca astazi sa-mi suspende iar cele 2 servicii, internetul de pe stick si tel fix, niste nesimtiti ce sa mai zic.

 • stefan
  ... a scris la 14 octombrie 2014, 13:51   [#77]

  Si motivul lor, cand am sunat la relatii clienti, bineinteles acelasi ca este suspendat pentru neplata si ca sa las o sesizare bla bla bla abureli, asta dupa ce am asteptat o gramada sa intru in legatura cu ei

 • mircea
  ... a scris la 14 octombrie 2014, 14:32   [#78]

  Haideti sa facem o manifestatie in fata la magazinul lor de pe Magheru. Eu vin cu copilul si ii pun o pancarta pe care va scrie “Digi nu ma lasa sa vorbesc cu mama”….

 • stefan
  ... a scris la 14 octombrie 2014, 14:38   [#79]

  Eu sunt din Brasov, daca mai este cineva din Brasov putem rezolva si aici.

 • hilochie elena flavia
  ... a scris la 14 octombrie 2014, 16:39   [#80]

  Stefan si eu sunt din bv,tu ai vreun raspuns de la opc?

 • stefan
  ... a scris la 14 octombrie 2014, 16:43   [#81]

  De la OPC nu, doar de la ANCOM cand mi-au reziliat optim nelimitat. Acum am facut iar sesizare la ANCOM pentru stick-ul de internet si tel. fix

 • hilochie elena flavia
  ... a scris la 14 octombrie 2014, 16:43   [#82]

  Are cineva vreun raspuns de la opc sau ancom, pana acum?opc-ul are termen 30 dezile sa raspunda sesizarilor, eu am depus sesizarea la opc in 25 sept, astept raspunsul.sila ancom am fost in bv la sediul lor si am vb, ei raspund mai greu de 30 de zile dar raspund.

 • hilochie elena flavia
  ... a scris la 14 octombrie 2014, 16:44   [#83]

  Poti sa-mi dai nr tau de tel sa te sun?

 • hilochie elena flavia
  ... a scris la 14 octombrie 2014, 16:45   [#84]

  Stefan cum facem sa luam legatura?

 • hilochie elena flavia
  ... a scris la 14 octombrie 2014, 16:48   [#85]

  Si inca ceva stefan, cand ti-au reziliat optim nelimitat, te-au instiintat in scris, cu confirmare de primire, inainte cu 30 de zile de reziliere?asa scrie in contract

 • stefan
  ... a scris la 14 octombrie 2014, 16:57   [#86]

  Nu, nu m-au instiintat, daca vrei da-mi id-ul de facebook si vb acolo

 • hilochie elena flavia
  ... a scris la 14 octombrie 2014, 17:08   [#87]

  Elena flavia hilochie, daca nu ma gasesti da-mi id -ul tau sa te caut eu

 • hilochie elena flavia
  ... a scris la 14 octombrie 2014, 17:17   [#88]

  M-ai gasit?

 • stefan
  ... a scris la 14 octombrie 2014, 17:26   [#89]

  Ti-am scris ceva da vad ca nu raspunzi sau nu te-am gasit bine, id-ul meu este stefan.t107

 • nicoleta
  ... a scris la 18 octombrie 2014, 19:30   [#90]

  Buna:-) , sa va zic cum s-a ”rezolvat” situatia la mine :-) .
  Acum aproximativ o saptamana a primit mama (fiind titulara contractului) un telefon de la o oficianta RDS, care a rugat-o insistent sa isi retraga plangerile facute la OPC, ANCOM, urmand ca astfel sa i se dea drumu la toate serviciile restrictionate. Evident ca mama a refuzat, justificand ca acum este prea tarziu, noi ne-am cerut doar drepturile, nu primim mila nimanui.

  Vazand ca nu are cu cine discuta oficianta a inchis, cu promisiunea ca a doua zi revine cu un telefon. Surpriza, a doua zi dimineata toate serviciile au fost reconectate. Noi refuzam sa mai folosim serviciile si continuam cele incepute, am discutat cu un avocat si nu ne vom lasa. Parerea mea este sa faceti plangerile la ANCOM si OPC cu cat mai multe dovezi, pentru a fi luate in seama, eu am fotografiat ultima chitanta sa se vada ca e achitat la zi, contractul, mesajul cu nr de minute consumat, mesajul in care mi se spunea ca ”abuzez” de nr de minute, inclusiv plangerea scrisa pe care am facut-o la RDS.

  Cineva trebuie sa ii opreasca!!! Intrebarea mea e simpla: De ce acum ni s-a dat drumu’ la toate serviciile??? Nu mai fraudam, nu mai abuzam???

 • Sebi
  ... a scris la 18 octombrie 2014, 21:22   [#91]

  salut, am o intrebare…daca am cost suplimentar si nu platesc la ce sa ma astept ?

 • hilochie elena flavia
  ... a scris la 25 octombrie 2014, 7:08   [#92]

  Nu va lasati pacaliti de catre cei de la RCS-RDS, si mie mi-au reconectat telefoanele in urma unei “sesizari din oficiu”.

 • Adrian
  ... a scris la 29 octombrie 2014, 18:38   [#93]

  Salut,

  Imi pare sincer rau ca aveti probleme de genul… am ajuns aici pt ca si eu vroiam sa fac portarea pe reteaua lor tot datorita abonamentului, insa acum am dubii… mai-mai ca as face contract tocmai ca sa ii ard urat de tot.
  Nu mi-e teama de facut reclamatii sau chiar de dat in judecata, ca ii tarai peste tot prin tara daca vor, insa intrebarea mea e alta: ati citit contractul cu atentie si eventual cerut lamuriri unde nu intelegeati?
  Eu ma pun sa le fac un mic flagrant… sa imi explice acolo unde nu inteleg… toate clauzele… si zic ca pana la sfarsitul zilei nu or sa ma mai vrea ei pe mine ca si client :))
  Care ar fi clauzele dubioase, daca va mai aduceti aminte? (deja am retinut sa ii intreb cum e cu transferul de date in roaming-Vodafone, daca este limitat si daca au vreo regula privind limita unui apel).
  As aprecia mult de tot toate comentariile si sfaturile voastre, si va voi tine la curent cu toata situatia… cine stie.. poate uploadez si inregistrarea video pe Youtube.

 • hilochie elena flavia
  ... a scris la 29 octombrie 2014, 20:22   [#94]

  Eu nu te-as sfatui sa nu iti faci de lucru cu ei, un astfel de proces poate dura mai bine de un an, crede-ma ca m-am interesat, eu inca nu am primit raspunsul de la opc si nici de la ancom, dar cel mai probabil sunt favorabile din mom ce mi-au reconectat toate telefoanele. Cand le voi primi le voi posta aici.

  In contract nu exista decat o clauza care spune ca tu in calitate de beneficiar tb sa folosesti minutele potrivit nevoilor normale de comunicare si ca orice utilizare frauduloasa sau cu ea credinta a serviciilor va da dreptul RCS-RDS sa suspende sau sa intrerupa furnizarea serviciilor.

  Problema lor este ca acest paragraf l-au lasat in coada de peste si nu au fost expiliciti… Care sunt nevoile normale a fiecarui beneficiar? Ca nu suntem toti la fel… O sa gasesti pe net, cred ca pe pagina ANCOM, un specimen de contract al celor de la RCS-RDS, acolo ai mai multe clauze, ce inseamna in viziunea lor frauda, conditiile de reziliere… cert este ca nu au voie sa rezilieze unilateral contractul pana nu te instiinteaza in scris prin posta cu confirmare de primire cu 30 de zile inainte.
  Sunt si eu curioasa cum isi scot camasa !?

 • hilochie elena flavia
  ... a scris la 29 octombrie 2014, 20:28   [#95]

  Si inca ceva… orice informatie in legatura cu minutele pe care ai voie sa le vorbesti pt nu fi considerata frauda… nu o sa ti le ofere nici un operator de call center… sunt atat de setati si indoctrinati ca nu scoti nimic de la ei, eu mi-am notat fiecare nr de sesizare, numele operatorului cu care am vb si l-am pus sa imi citeasca de doua ori ceea ce am solicitat, si le-am mai si amintit ca aceste convorbiri la call center sunt inregistrate si se pastreaza 3 luni, iar OPC-ul are termen sa raspunda max 45 zile, deci nu pot nega ca aceste convorbiri nu le mai au, iar in reclamatiile facute am scris toate aceste lucruri.

 • HORI
  ... a scris la 1 noiembrie 2014, 18:51   [#96]

  ieri la ora 17.50 mi s-a restrictionat digi mobil nelimitat am ajuns la ei inainte de inchidere prima data mi s-a zis ca n-am platit factura pe urma au aflat ca este platita au facut ceva verificari si mi s-a zis ca am vorbit prea mult hm am zis sa ma lamureasca cate minuta pot vorbi raspunsul a fost nelimitat nu mai inteleg nimic am depus o sesizare . Cand am ajuns acasa am observat ca ambele telefoane sant restrictionate si a sotiei cu toate ca ea vorbeste foarte putin si digi stics -ul nu merge . Fara sa fiu anuntat un sms macar. Am anteles din comentarii ca trebuie sa fac reclamatie la OPC,ANCOM.

 • HORI
  ... a scris la 4 noiembrie 2014, 13:01   [#97]

  am primit azi telefon de la ei ca nu se mai poate reconecta numerele motivul am vorbit prea mult si ca am fost avertizat da antr-adevar de cineva cu numar ascuns sa nu mai vorbesc asa de mult de ce? daca-i nelimitat( 4200 minute 2 telefoane ce ar reprezenta can 10% din cei nilimitati adica 5%,5% /numar mobil) si sa ma prezint la ei la sediu ,acolo am fost informat ca mi se rezilieaza contractul unilateral si sa platesc integral cele doua telefoane luate an rate n-am fost de accord am depus anca o sesizare an acest sens si an cursul zilei de azi trec la OPC pentru a depune reclamatie.

 • hilochie elena flavia
  ... a scris la 4 noiembrie 2014, 16:55   [#98]

  Te-au sunat cu numar ascuns cei de la departamentul frauda altcs rds, ca asa suna pe toata lumea, dar nu te lasa, scrie reclamatie la opc, scrie la ancom si ataseaza toate actele, ai sa vezi ca exact dupa 30 de zile iti vor reconecta tel, pt ca in contract mai este o clauza care spune ca “tel.pot fi suspendate pt 30 de zile”,iar cand se vad incoltiti de opc si ancom siscot cu ac clauza si reconecteaza, dar fi tare si nu ceda.mie inca nu mi-a dat opc-ul un raspuns, au prelungit termenul cu inca 15 zile, termen prevazut de lege, pt ca cei de la buc nu au trimis raspunsul, dar se pare ca vor o conciliere, caci mi-a spus cea de la opc, “d-na dar de ce va mai intereseaza raspunsul ca doar v-au reconectat tel”.mult a fost putin a mai ramas, lumi tb sa primesc raspuns pt ca trec si cele 15 zile, supa care il voi posta aici pe blog!!!!!

 • Cipiko
  ... a scris la 6 noiembrie 2014, 20:20   [#99]

  Pfff…si pe mine ma cam batea gandul sa imi iau un abonament mobil..
  Am spicuit cate ceva din problemele voastre si vad ca majoritatea aveti problem cu convorbirile internationale ???? Acm as vrea sa va intreb si eu ..pentru o utilizare sa zic de aprox 1000-2000 de minute pe luna in retele excluziv nationale exista problem? sau problem sunt oricum pentru ca semnalul ar fi unul considerat roaming? precizez ca as utiliza telefonul intr-o zona rurala,deci semnalul clear ar fi imprumutat!!! multumesc!

 • horea
  ... a scris la 24 noiembrie 2014, 16:47   [#100]

  ce prost ii asta, eu am abonament Digi Mobil si pentru ca toata familia mea are Digi Mobil, platim pe membru de familie cate 4 euro si avem tot nelimitat. E super bun!!!

 • Adrian
  ... a scris la 24 noiembrie 2014, 20:39   [#101]

  Horea, nu-i frumos sa vorbesti asa, oricat de destept te crezi!
  Acum sa va relatez care au fost discutiile cu un reprezentant RDS in momentul in care am fost la ei sa imi portez abonamentul.
  Bineinteles ca era coada, si am avut de asteptat vreo 2 ore pana cand sa ajung si eu, si in timpul asta auzeam tot ce discuta si ce “texte” folosesc pentru a atrage clientii. Cine le-a facut strategia de marketing nu a fost prost, pentru ca un “gratuit”, “nelimitat” si “24/7″ atrag multe persoane, insa cand vine vorba de a explica ce inseamna unele clauze/termeni, am fost surprins sa aud si tactici de “ambalare” frumoasa a problemei cat si de “asigurare” ca toate vestile astea rele ca ar fi intrerupt sau reziliat ar fi “povesti”, si “sa nu-si mai bata capul cu prostii din-astea!”.
  Acum, toti suntem oameni si avem intelegere, insa ca si un om cu experienta in vanzari si mai ales relatii cu clientul, sa “ascunzi magarul” chiar asa pe fata nu se face decat la camatarie, pe stilul “ca m-ii dai tu cand poti”. Si poate as fi tacut din gura si continuat sa imi culeg munitie de intrebari pentru cand ajungeam si eu in fata, dar nu am putut sa mai ascult cum un agent frustrat ca nu are cum sa scape de intrebarile unui pensionar (felicitari lui ca s-a tinut tare si stia clar ce intrebari are si ce raspunsuri asteapta) a inceput sa tipe la el ca e senil si nu intelege ce ii spune, asa ca m-am ridicat frumos si am cerut un “supervisor”(ca tot le place sa fie numiti asa) care sa ia atitudine, macar de ochii lumii care inca astepta la coada. Intamplarea face ca am ajuns tot la acel frustrat si de acolo a inceput tirul de intrebari, de “saracul” era bagat in corzi si nu mai stia sa zica decat “nelimitat” si mai-mai ca incepea sa planga cand ii ceream explicatii legate de intreruperi si roaming.
  Una peste alta, 20 de minute am gravitat in jurul aceleiasi intrebari : este nelimitat intradevar nelimitat? si daca nu, cat inseamna asta oare? pana cand a cedat psihic, si a chemat pe acelasi “supervisor” ca el nu mai face fata. Am asteptat calm in scaunel si apoi l-am luat la tunuri si pe respectivul, care intr-un final m-a intrebat daca sunt “sageata” de la Orange sau Cosmote, ca prea “fac figuri”!!!
  Acum, daca eram noi 2 pe strada undeva, sau in fata blocului, va promit ca nu apuca sa mai respire inca o data pana cand ii crapam una peste bot sa il invat ceva bun simt, asa….ca pe vremuri cand te carpeau bunicii/parinti daca scapai vreo injuratura de ti se invartea tot suflul si nu mai stiai pe unde sa iesi mai repede, ….dar respectivul a avut noroc, pentru ca stiam exact ce sa fac, asa ca s-a ales si el cu o plangere privind modul de relationare cu un potential client, iar in termen de 30 de zile astept raspuns de la managerul de vanzari!
  Si mai am si o surpriza, ca doar asa e frumos! Daca nu primesc raspuns sau voi primi raspuns ca ce zic nu este adevarat (s-a mai intamplat) voi atasa si o inregistrare audio, pentru atestarea celor relatate de mine in plangere.
  Asa ca va tin la curent, si stati deoparte de RDS_RCS!

 • stelist -tm
  ... a scris la 26 noiembrie 2014, 20:24   [#102]

  Ma raliez si eu voua, azi am primit SMS ca abonamentul Optim Nelimitat este totusi limitat si daca nu imi convine pot sa renunt la abonament. Nu am sa le fac placerea si ca atare le-am facut o sesizare scrisa. In functie de raspunsul lor la solicitarea mea de a se respecta contractul, le voi face sau nu reclamatie pentru reclama mincinoasa. Eu le-am specificat ca imi arog dreptul de a folosi acest serviciu nelimitat conform cu reclamele si cu bifarile din contract, si am sa vorbesc international peste cele 3000 de minute de care imi pomenesc in SMS.

 • ... a scris la 26 noiembrie 2014, 20:29   [#103]

  @Stelist-TM: Să ne ţii la curent cu evoluţia situaţiei, în cazul tău !

 • Adrian
  ... a scris la 26 noiembrie 2014, 20:47   [#104]

  Salutare!
  Astazi mi-am luat si eu un telefon la oferta si un abonament de 3 euro pe luna.Imi puteti da mai multe informatii despre ce se discuta aici?
  Am citit topicul si nu-mi dau seama ce treaba are Vodafone cu Digi?
  Sper sa nu iau o teapa cu abonamentul asta.
  Mersi anticipat!

 • Nelu
  ... a scris la 27 noiembrie 2014, 15:00   [#105]

  Cei mai mari țepari de pe piață. Am vrut să fug de UPC (alți hoți) și am dat de tata hoților.
  Pe data de 16.10.2014 am fost la RDS și am semnat contract pentru 1 abonament Optim nelimitat, 2 Optim 2, TV și Internet fix. Mi s-a spus că abonamentul de Optim nelimitat este 5 euro.
  Pe data de 16.11.2014, primesc mesaj că am de plata 161 lei pentru telefonia mobilă. La caserie mi sa spus că suma reprezintă valoarea abonamentelor de telefonie mobilă pentru perioada 16.10 -- 31.12.2014, și că abonamentul pentru Optim nelimitat este de 10 euro/lună întrucât nu au venit să mă cableze. Întrucât au calculat astfel factura rezultă că până la data de 31.12.2014 nu au de gând să facă cablarea.
  Am făcut sesizare. Au sunat să îmi spună că vor veni să mă cableze pe data de 22.11.2014 (35 zile de la semnarea contractului). A doua zi au sunat să spună că nu mai pot ajunge și să fiu acasă marți pe data de 25.11.2014. Au venit și au spus că nu este loc în căsuță și că vor veni a doua zi. Nu care cumva să plec de acasă, că ei nu bat drumul de pomană. Am fost acasă a doua zi, i-am așteptat, încă îi mai aștept…, dat între timp am pregătit un par. Așa cum au venit ei să mă cableze, la fel am să le plătesc și eu factura.

 • doinas
  ... a scris la 29 noiembrie 2014, 9:39   [#106]

  ……nelimitat este in reteaua digi si alte retele din romania nicaieri nui specificat ca in roming este nelimitat insa este acea limita de tranzit care exista pt toata lumea si toate companiile de telefonie mobila care foloseste roming adica 3000min!!!! iar daca noua nu ne convine sa vorbesti 3000min in afara cu 5euro suntem penibili mai ales fata de orange vodafon etc car au costuri mult mai mari insa pe piata din romania se simte amenintare digi care este neuta iar vodafon si orange se simt amenintate!!!!!!

 • doinas
  ... a scris la 29 noiembrie 2014, 9:47   [#107]

  iar pt NELU !!!tu ai platit abonamentul de mobil si tot ceai consumat sau ce ai facut tu trafic convorbiri apeluri video etc eu zic sa ceri facturile detaliate si sa vezi nr apelate nu zic nimic toti sunt hoti dar cu cablare pe fibra dureaza pt ca nui asa simplu insa depinde si de coordonatori de zona si nu te factureaza decat dupa ce sa montat acel echipament si sa activat in locatie !!!!bafta si fiti atenti ce cereti ce semnati si ce explicati cereti inainte sa semnati pt ca 80%semneaza si apoi comenteaza!!!!

 • doinas
  ... a scris la 29 noiembrie 2014, 9:53   [#108]

  pt toti cei care merg la OPC asigurativa ca aveti dreptate pt ca hartia dumneavostra ramane in sertarul lor !!!!raman cele in picioare cele care trec de reprezentanti digi upc si opc si acele sunt rezolvate la intelegere intre companii si clienti!!!!prin urmare daca nu te suna de la companii pt intelegere in 30zile de la sesizare nu ai dreptate si ei sunt aparati de contractul semnat de tine!!!!

 • doinas
  ... a scris la 29 noiembrie 2014, 10:00   [#109]

  treaba intre vodafon si digi este de a folosi aceiasi piloni acele schele pe care se monteaza emitatoarele 2G 3G 4G iar pana la finalizare sa se foloseasca una de alta prin acel roming national adica unde nu ai semnal de digi ia semnal din vodafon insa pt uni este o neplacere !!!dar si simplu dezactivezi acel roming activand intodeauna digi depinde si de telefoanele folosite!!!

 • stefan
  ... a scris la 29 noiembrie 2014, 10:44   [#110]

  Daca ar fi limitarea doar pentru international si roaming ar fi bine dar nu este asa, eu am vb doar 20 min international restul am vorbit doar national si tot mi-au inchos abonamentul asa ca tot hotie este.

 • JoinT
  ... a scris la 2 decembrie 2014, 16:32   [#111]

  Hmmm, azi prima surpriza cu Digi. Am primit un mesaj de la nr. scurt 1756 care are subiect rezilierea contractului meu in cazul in care nu-mi achit datoriile fata de Orange. Am ab. Digi din August, iar cand l-am facut am mers cu ultima factura achitata de la Orange. Asta era conditia celor de la RDS. Care datorii????
  I-am sunat pt un mic “chat” dar nu raspunde nimeni. Insist, pt ca tot vin sarbatorile se le pun ceva carne in frigider. In speta, niste porc, carnati, caltabosi, tot ce e cilindric.

 • ... a scris la 2 decembrie 2014, 20:59   [#112]

  Mda, zice-se că, în viaţă e bine să nu ai nevoie de două lucruri: de medici şi de suport telefonic de la Digi Mobil.

 • JoinT
  ... a scris la 4 decembrie 2014, 12:19   [#113]

  Update: Cred ca aia de la RDS au murit. Sun de 3 zile, incontinuu. Am deosebita placere sa ascult muzica care cu marinimie, imi este pusa la dispozitie. O fi muzica pt inmormantare???
  Sunt perseverent. Mai incerc….

 • ... a scris la 4 decembrie 2014, 12:26   [#114]

  Eventual poţi încerca online. Intri în contul tău Digi, la: https://digicare.r...ds.ro/#/ticketing (dacă nu ai cont, îţi creezi unul) şi plasezi un tichet online.

 • Ecaterina
  ... a scris la 5 decembrie 2014, 22:59   [#115]

  ajutor ….este posibil sa renunti la un nr de telefon rds ? specific ca am 3 numere iar unul este la sat si nu are semnal (foarte slab ) , am fost ieri la rds si mi-au spus ca nu pot sa renunt decat peste 1 an ,dar totusi se poate sa renunt la nr daca platesc suna de 250 lei , si nu mi se pare corect ! ce pot sa fac ?

 • stefan
  ... a scris la 6 decembrie 2014, 9:53   [#116]

  @Ecaterina, vorbeste foarte mult de pe acel numar si sigur te vor pune sa renunti la contract :)

 • Ecaterina
  ... a scris la 6 decembrie 2014, 12:56   [#117]

  Mersi Stefan , mersi pt sfat , la asta nu m am gandit ! o zi frumoasa sa ai !

 • andrei
  ... a scris la 13 decembrie 2014, 2:04   [#118]

  Stimate Client, iti multumim pentru alegerea serviciului Digi Mobil Optim Nelimitat. Acest serviciu este destinat satisfacerii nevoilor obisnuite de comunicare. Astfel, inregistrarea pe o cartela SIM a unui consum mai mare de 3000 de minute catre retelele mobile internationale va atrage pentru cartela SIM respectiva suspendarea serviciului, pana la finalul lunii in care s-a inregistrat acest consum. In cazul neacceptarii, puteti renunta la serviciul de telefonie mobila in 30 de zile de la aceasta notificare, fara plata de despagubiri. Va Multumim

  mesaj de la digi mobil, sa-l inchid sau imi ajung 3000, am primit sms-ul asta deaoarece vorbesc de pe cartela digi doar in America si Germania…. si cateodata national :D :d

 • MUNTEAN VASILE
  ... a scris la 16 decembrie 2014, 0:56   [#119]

  Doamna Ecaterina , nu faceti treaba asta cu vorbitul prea mult de pe acel telefon aflat la tara cu semnal f slab, ca riscati sa vi se inchida si celelalte telefoane si oricum, pentru deschiderea serviciilor veti plati cumulat la trei telefoane pe perioada suspendarii lor mai mult decat cei 250 ron taxa reziliere + timp irosit , stiu eu 15 -45 de zile sa zicem luand in calcul rezultatele raspunsului dupa sesizari la OPC si ANCOM. Incercati sa-l dati cuiva de incredere intr-o zona de semnal, sa recuperati banii sau sa introduceti cartela de la RDS recenta , care acceseaza romingul national caci au parteneriatul cu vodafonul .Important este daca telefonul de la tara are frecvecta recenta achizitionata de RDS RESPECTIV DIN APRILIE 2014 , cu valoarea de 900Mhz —3G NETWORK e mai puternic semnalul ca pe 2100Mhz si poate v-am putut ajuta in aceasta privinta. Trebuie vazut cum sta treaba. Pe aceste 2 frecvente lucreaza semnalul TELEFONIEI DIGI MOBIL in 3G . Am vorbit azi la RDS , ca mi-a spus un operator ca in cazul in care abonatul introduce o cartela digi EVIDENT care este doar 3G intr-un telefon mai vechi 2G decodat si seteaza sa activeze romingul vodafon …CULMEA .. _= functioneaza , pentru ca romingul e si pe 2g si pe 3g dupa cum reiese , (poate au luat si dansii o teapa de la vodafon cu asta sau nu-i posibil altfel romingul dpdv tehnologic decat daca e pe ambele variante 2g si 3g )si daca il uiti asa setat manual ( automatul isi revine in max 30 de minute ) pe roming cu telefonul vechi ce are doar 2g in roming cu vodafonul , te vad cei de la digi ca le faci paguba, pentru ca parteneriatul are niste costuri intre dansii si te vor contacta sa-ti spuna sa scoti cartela din acel telefon si s-o treci in altul cu 3G binenteles cu frecventele 900 sau 2100 mhz in care opereaza digi mobil . Asta daca banuiesc iti vine randul sa te vada ca esti in 2g iar daca te-au gasit cam tarziu si i-ai pagubit prin setarea manual cu acel telefon de 2G , te pot deconecta . eu sunt interesat de um abonament nou la digi mobil . Am momentan doua mobile la dansii , abonamente vechi fara pachet internet mobil si le-am spus , ca voi anula aceasta la cerere, dar se pare ca nu-i posibil cica iar in plus voi anula si trimiterea de sms-uri ca am mai avut cu alta companie mobila probleme inventate pe aceasta tema unde am scos nr de mesagerie al casutei si nu pot initia sms-uri iar avantajul la ei este ca iti pot bloca internetul mobil pe cand la digi se pare ca nu au asta. citisem de tipul din Tulcea de mai sus care i-au umflat factura si nu semnal de internet zicea dansul…poi unde-i semnal de mobil e si de net . Apoi va doresc Sarbatoarea Nasterii Domnului s-o petreceti cu bucurie fiecare ! Sanatate tuturor :) . ( rog administratorul sa-mi stearga comentariul ANTERIOR cu nr 119. in care lipseste ,,NU,, faceti .. A PLECAT din gresala atingand tastatura)

 • Alina Somesan
  ... a scris la 17 decembrie 2014, 17:20   [#120]

  Ma bucur ca se discuta pe tema asta de actualitate si ca unii dintre voi impartasesc experientele lor pentru a invata altii din ele.
  Aceeasi parere o aveam si eu, ca si unii de aici, despre operatorii de telefonie de orice fel si internet pana cand am vazut cum sta treaba si in alte tari. Si m-am calmat. Iubitii mei avem un internet foarte bun, avem minute cu miluita si preturi dintre cele mai bune! Va dau dreptate caci asta cu “nelimitat”, “gratuit” e strategie de marketing. Evident! Doar nu credem tot ce ni se spune, caci din experienta mea, nimic nu e gratuit in viata asta. Insa daca nu ne ajung 3000 de minute, o groaza de MB….
  Daca ar fi 180 de minute pe abonament mobil, tot ce se depaseste fiind extrem de scump si 60 de euro pe luna la un internet care merge si nu prea merge si e limitat ce a-ti mai spune? Cei care chiar au asa ceva in tara lor nu se plang! Mai putin vorbit la telefon, radiatii mai putine :)
  Eu una sunt extrem de fericita ca am internet care functioneaza foarte bine, multe programe descarcate gratuit, iar cu programele de apel video pot suna in orice colt al lumii, nu doar ca ma aud ci ma si vad cu persoanele dragi, oricand si oricat. Mai mult de atat nu as putea cere!
  Sa aveti sarbatori frumoase si vorba cuiva din comentariile de mai sus: in viata aveti mare grija ce semnati! Nu va obliga nimeni, este alegerea fiecaruia!

 • Ioan C.
  ... a scris la 18 decembrie 2014, 18:15   [#121]

  Salutare la toata lumea de aici. Am citit din curiozitate ce scrie aici si sincer in principiu nu sunt de acord cu tot ce se spune aici. In primul rand s-a mers la extreme, cat naiba poti vorbi la telefon intr-o luna? E adevarat ca abonamentul Optim Nelimitat este nelimitat, s-au limitat convorbirile internationale la 3.000 de minute pe luna (50 de ore) din cauza unor disperati care merg la extreme si nu inteleg de ce. Daca sunt alti postaci de la alte retele e treaba lor. Eu am un telefon dual SIM cu Digi Mobil si Vodafone si nu am nicio problema cu nicio retea din punct de vedere al serviciilor. Nu mi-am portat numere in reteaua Digi, am numere de la ei. Eu sunt multumit ce ofera la 4 euro si telefoane la preturi foarte bune. Vedeti ce preturi practica concurenta la telefoane si abonamente si apoi vorbiti. Eu am trei abonamente cu 4 euro la Digi si imi convine. Eu sunt un vorbitor normal la telefon nu disperat. Media mea este de aproximativ 2.500 minute peste tot. Am renuntat la Vodafone dupa 12 ani de abonamente (3) din cauza nesimtirii Vodafone si a preturilor practicate. Nu va convine, mergeti fratilor la concurenta. Eu sunt multumit la banii astia ce ofera Digi Mobil. Sa aveti o zi buna.

 • COTYS2008
  ... a scris la 19 decembrie 2014, 12:45   [#122]

  ca de obicei, mai exista si unii “angajati speciali” care in scripte sunt femei de serviciu, portarei, soferi, etc. dar in fapt, zvoneri, raspandaci, aplaudaci si…(de)formatori de opinie (spalatori de creiere, dez-informatori, diversionisti, etc.! unde??? unde nu te astepti: pe strada, la cozile mall-urilor, la mitinguri de protest, la sectiile de vot, in mari trusturi de presa scrisa si media, in mijloacele de transport in comun, pe net, indeosebi pe facebook si bloguri…etc. rostul lor??? de a aduce profituri fabuloase, atat materiale, cat si politice, de a controla starea de spirit a unor anume segmente de populatie, de a castiga, ori de a frauda “curat” campaniile electorale si alegerile, de a castiga piata ori de a scoate din ring concurenti, de a spala imagini sifonate, de a produce confuzie in cercetari privind anume fraude, ori de a spori anumite venituri, de a promova persoane, companii, produse, ori politicieni de doi bani! acestia pot fi numit cu adevarat: “avocatii diavolului”! si-au facut simtita prezenta prtutindeni si in campaniile romanilor contra chevron, rosia montana, ori politicieni si partide cu reputatia manjita! o fac ori de cate ori li se cere, sub forma de persoane cu reactii diverse: fie aparent furibunde, chiar injurioase, fie sub forma de “gigi contra”, ori drept persoane “oneste si de buna credinta”! pot semna oricum: cu pseudonim anagramat, cu nume feminin daca sunt babati si nume masculin, daca sunt barbati! asa stau lucrurile si cu unii care au comenat, comenteaza ori vor comenta pe toate canalele reale ori virtuale, ca fiind foarte incantati de ofertele digi mobil rcs&rds! in realitate, nefacand nimic altceva decat sa confirme ceva cu mult mai mult decat “pacalirea” unei babute din comuna ghionoaia de jos, ori a unui biet carutas din localitatea fara nume -- ceei care sunt simpli, onesti si de o naivitate specifica oamnenilor simpli, de buna-creinta, dar fara o cultura generala si o pregatire tehnica minima! de fapt, aceast fenomen la scara nationala se numeste in termeni juridici, “inselare in forma agravanta in dauna avutului particular”, “reclama mincinoasa in scopul de obtinere de profituri nejustificate si in dauna avutului personal”, “fals in declaratii si fals prin omisiune, in scopul dobandirii de foloase necuvenite si in dauna avutului personal”, “uz de functie pentru abuz in serviciu, pentru dobandirea de foloase necuvente prin inselaciune, in dauna avutului personal” ca si nacalcarea clauzelor care stau la baza constituirii a insasi firma in discutie rcs&rds, precum si a normelor si regimului specifice si obligatorii tuturor operatorilor de telecomunicatii: radio, telefonie fixa si mobila, fax, telex, radio-tv, precum si comunicatii speciale! si inca un amanunt: ar fi bine sa se constituie un grup care sa sesizeze autoritatea internationala care reglementeaza toate aceste norme boligatorii si acorda, ori, in anumite cazuri, anuleaza, adica retrag autorizatiile si spectrul de frecventa alocate, daca s-au incalcat grav aceste norme! cam atat pentru “alina” si “ioan” -- atitudini si nume care nu neaparat reprezinta realitatea! dar asta este adevaratul gheseft: sa nu vinzi in realitate ceea ce promovezi in realitate! asta da gheseft! shalom!

  P.S. si eu fac parte dintre cei inselati

 • COTYS2008
  ... a scris la 19 decembrie 2014, 13:21   [#123]

  am reinoit contractul cu rcs&rds in septembrie, optand pt. pachetul cu 1 gb. pe net, tv full si un “optim nelimitat” pe digi mobil. avand 2 mobile digi, am trimis unul dintre ele, unuia dintre copii, care locuieste la sat, cca. 15 km de botosani, pt. a-i fi de folos pe unde merge, atat in zona, cat si la oras, etc. surpiza totala: acolo nu are acoperire nici pt digi mobil, dar nici pt. roamnig! am crezut ca este de vina telefonul, dar, in botosani ae semnal full in 3g, iar la alti cca. 15 km, intr-alta comuna, unde locuieste fiul cel mic, are de asemenea semnal ( e drept, in roaming). la semnalul meu, rcs&rds mi-au raspuns dupa mai mult de 30 zile-termenul maxim pe lege, cum ca nu-si asma nici o raspundere unde nu exista semnal din motive tehnice: subsoluri, cladiri blindate, paduri, munti, etc. si nici unde nu figureaza localitatea pe harta ariei de acoperire! pe care harta nu figureaza nici o localitate, avand aspect de reclama-publicitate, dar nici intr-un caz de harta tehnica, unde sa se stie concret locatiile unde exista ori nu acoperire si calitatea semnalului! de fapt, se face mare caz si se bate mult toba cu aceasta harta despre care seminte cu o nesimtire totala atunci cand se spune ca se poate consulta atat online, cat si la toate punctele rcs&rds di intreaga tara! deoarece, in constanta cel putin, nu exista nicaieri asa ceva!!! cat despre celebrul parteneriat de roamnig, la intrebarea mea despre operatorul vodafone, au negat total ca ar fi, spunand ca ei se afla la cutite cu vodafone care le este concurent!!! in orice caz, in final, sugerez ca acei avocati care vor reprezenta acest caz, sa creeze un precedent juridic, astfel incat, pe viitor, asemenea acte sa nu mai poata avea loc! este o frauda de proportii ce se afla in plina campanie, dupa aproape un an, cuprinzand probabil cateva milioane de oameni de buna-credinta! frauda care are numeroase capete de acuzare-toate cu circumstante agravante! mai mult, tratarea sesizarilor fie prin intimidare, fie prin dezinformare directa, ori prin omisiune, fie prin santaj este de asemenea o suma de aspecte juridice agravante! aceasta deoarece majoritatea cazurilor sunt tratate cu acel: “vorbesti-nu vorbesti, platesti!” cum este cazul meu, in care, din septembrie platesc abonamentul pt. acel telefon, fara a se putea comunica prin el nici in reteaua 3g rcs&rds, nici prin roaming-culmea-vodafone, care de asemenea are declarata acoperire nationala de 100%, neavand semnal la 15 km, pe varf de deal, la cota mai ridicata de altitudinea mun. botosani! ideea este ca, scriptic, s-au facut investitii enorme pt. o acoperire de 100%. dar unde sunt banii daca in multe localitati din tara nu exista nu doar semnal, ci nici infrastructura pt. care s-a declarat ca s-au facut acele investitii??? alo, vodafne international, se aude acolo ce fac cei de aici??? si daca nu, n-ar striica sa se formeze un grup care sa dea un asemenea semnal si acolo!!! eventual printr-o publicatie precum “the economist”!:(( :-w :-" :d

 • Alina Somesan
  ... a scris la 19 decembrie 2014, 14:50   [#124]

  Alina este numele care reprezinta realitatea din cartea mea de identitate. Cotys2008 mi-e greu sa cred ca reprezinta realitatea din cartea ta de identitate.
  Nu e relevant oricum caci discutia este despre altceva aici.
  Nu am ras deloc la postarea ta si nu pentru ca nu ar fi fost chestii amuzante ci pentru ca e multa ura si frustrare acolo. E pacat. Scapa de ea oricine ai fi tu, femeie sau barbat.
  Ai auzit de atitudini pozitive? Imi pare rau ca “ai fost inselata”, in loc sa acumulezi frustrare e mai sanatos sa rezolvi problema. Eu nu am fost printre cei inselati desi folosesc de multi ani serviciile Digi. Am si eu rude la 28km de oras, bunicuta mea pe care o iubesc enorm si am un respect deosebit pentru oamenii de la tara. Nu utilizeaza nici unul din serviciile Digi pentru ca eu stiu de multi ani caci serviciile astea functioneaza perfect in orase nu si la sat. Nu stiu cum altii nu stiau chestia asta. Spre binele tau nu fi dintre cei care cred ca tot ce zboara se mananca.
  Si nu, nu sunt femeie de servici, portar, etc.la Digi caci unde locuiesc eu acum(departe de Europa) nu exista compania asta, din pacate.
  Insa fiecare are dreptul la opinia sa!
  Atentie celor care sunt multumiti de serviciile sau produsele unei companii(oricare ar fi ea)! Nu fiti “avocatii diavolului” si “spalatori de creiere”! Haide ca am ras putin acum pe final! :))

 • Dany
  ... a scris la 20 decembrie 2014, 17:24   [#125]

  Dragi oameni buni, Abonamentul Digi Mobil Nelimitat, nu este nelimitat ci limitat, adica daca vorbesti mai mult de 3000 de minute cu tari din UE ti se suspenda accesul (oricum in cazul meu nu asta era problema ) si ceea ce este grav si de neimaginat este ca nu ai acoperire in Bucuresti pentru VOCE, da ati citit bine pentru voce ! Semnalul Digi se pierde, iar roamingul national Vodafone este restrictionat !! Daca te plangi, faci sesizari, degeaba, trebuie sa dai 308 lei penalitate/despagubire reziliere anticipata (fara sa fi cumparat telefon subventionat sau altceva, ci doar cartela sim), si culmea pana nu platesti despagubirea iti merge mai departe abonamentul !!!!. Este o metoda de a face bani de la clienti, repede, in felul asta isi asigura veniturile pt. un an in avans. Oferta de 4 euro e o mare teapa, vrei sa faci o economie comparand cu alti operatori, dar de fapt pierzi mai mult, pentru ca este un serviciu de telefonie mobila pe care nu te poti baza. Cand te suna cineva iti va spune ca nu esti in aria de acoperire sau ai telefonul inchis. Daca cititi contractul veti vedea ca Rcs nu isi asuma calitatea semnalului, contractul poate fi reziliat unilateral din orice motiv (adica iti asumi ca ei sa nu-ti dea nimic in schimb) doar cu plata despagubirilor (care nu iti sunt comunicate in scris sau in contract). Am depus notificare de reziliere unilaterala la sediul lor central (unde am argumentat lipsa semnalui si limitarea la 3000 minute), nu a fost luata in considerare, mi-au trimis factura de despagubire 308 lei+ plata abonamentelor pe dec si ianuarie, ca si cum nu s-a intamplat nimic. Adica le platesc si rezilierea, dar si abonamentele in continuare la infinit. Mentionez ca la ghiseu nu ti se accepta cererea de reziliere (pur si simplu nu vor sa o primeasca ) fara plata taxei de reziliere anticipata, care daca intrebi cat este, iti vor spune ca veti fi sunat in alta zi sa vi se comunice telefonic …adica e secret sau cum? am fost contactat telefonic dupa cateva zile si mi s-a spus ca taxa de reziliere anticipata a fost calculata dar nu au vrut sa-mi spuna si cuantumul. Deci mai faci un drum la casierie cu bani pregatiti (nu stii cat) ca sa platesti. Toate aceste neplaceri puteau fi evitate daca incheiam abonamentul la distanta (adica online sau telefonic) puteam sa-l reziliez in 14 zile fara penalitati, din pacate m-am dus personal intr-unul din punctele de prezenta unde am stat la coada 2 h.

 • COTYS2008
  ... a scris la 22 decembrie 2014, 11:50   [#126]

  Stimata Alina Muresan, bunul simt elementar ne obliga sa ne adresam la persoana a ii-a, si nu sa ne tragem de sireturi-eu de pilda, port pantofi cu limba. A te tutui cu toata lumea, denota lipsa unor elemnte minime din lexiconul celor 7 ani de acasa.

  In al doilea rand, comentariul meu se refera la fapte concrete, nicidecum la a-mi revarsa ura ori frustarea (sic.!!!). Sa intelegem ca batjocora la care sunt supusi romanii, la nivel national, de pe pozitii de superioritate a celor de la Chevron, ori Rosia Montana, a celor care-si spun pompos “politicieni”, ori fie si chiar a celor din stafful unor companii precum Vodafone, RCS&RDS, din serviciile publice de taxe si impozite unde inca se mai moare la cozi, ar trebui intampinate cu “actiuni pozitive” ???

  Sa intelegem ca trebuie sa ne guduram atunci cand se incalca grosolan legile organice in picioare-chiar asa strambe cum sunt facute pentru omul de rand si drepte pt. cei care protejand ilegal compania Chevron, au rupt oasele batranilor de la pungesti care-si aparau practic cele cateva prajini de pamant. aceiasi corifei care au scos din tara 142.500.000 de tone de minereu de aur imbogatit cu pepite de aur!

  Atitudinea dumitale seamana izbitor de bine cu aceea abordata de “tarancuta saraca” de la Rosia Montana, din clipurile difuzate de Antena 3, pt. spalarea creierului poporului roman -- taranca atat de saraca, incat avea de fapt, vila in provincie, un mic parc auto, un microbuz Mercedes cu sofer particular care-i ducea si-i aducea odrasla de la scoala, iar deplasarile la Bucuresti pt. acele clipuri penibile prin pasunismul lor, erau rasplatite cu o cazare la Hilton si cca. 30.000 euro/minutul de filmare!

  Frustare? De! Ura ascunsa? Da! Insa acestea se afla in ograda celor care cauta sa deformeze adevarul, ori sa imbrace mizeria cu polieala de aur! adica, in curtea celor ce deformeaza realitatea, chiar mergand impotriva curentului realitatii si adevarului! adevarul este cel infatisat de cei care au postat cu date concrete frauda la nivel national-incepand de la omul simplu, de rand, cu nume real, ori pseudonim, pt. a-si proteja familia de repercusiuni, pana la jurnalisti de investigatii speciale, specialisti in domeniu ori chiar academicieni-ca in cazul “Rosia Montana”, ori Chevron!

  Sarcasmul subtire, cu serviciile speciale de diversiune se tine-acolo unde nu merge cu unele cosmetizari -- fara rost! Caci, a cosmetiza o afacere frauduloasa la nivel deja national, ca aceea a RCS&RDS, este ca o cucoana care pute de transpiratie si se mai da si cu parfum, dupa ce, unghiile pline de mizerie si le-a dat cu oja!
  Si te mai si invita sa vezi oja, sa mirosi parfumul, cu fraze ca: “ai auzit de atitudini pozitive?” cunoaste, la fel era obligat poporul roman sa gandeasca pozitiv si pe vremea holocaustului rosu -- comunismul! Dar si dupa aceea, in plina construire a capitalismului bolsevic, de dupa ‘89!

  Iar cand minti, sa crezi mai intai tu ce spui! “eu nu am fost printre cei inselati desi folosesc de multi ani serviciile Digi.” pentru ca apoi, sa urmeze: “si nu, nu sunt femeie de servici, portar, etc.la digi caci unde locuiesc eu acum(departe de Europa) nu exista compania asta, din pacate.” pai, ce sa mai creada lumea???
  Spui ca folosesti de multi ani serviciile Digi, dar de fapt, te afli de multi ani undeva, departe de Europa, unde, din pacate, nu este femeie de serviciu, dar nici serviciile Digi nu exista!!!

  Sa inteleaga si cei din serviciile speciale de diversiune din cadrul mai si armata, cu se poate crea un “adevar” in contra realitatii!!! Numele meu real??? gheorghe si ioan, vasile, stefan, constantin, mihail, gavriil, mina, florin, cristian, matei, luca, ciprian, doru, stan, marin, marian, petru, pavel, andrei…. ioana, petruta, maria, gherghina, margareta, violeta, cristina, elena, vasilica, cipriana, andreea, constantina… ca pe toti ce de care ma dor toate cele ma leaga: neamul asta romanesc!
  Atitudine pozitiva???… speranta moare ultima -- nadejdea, niciodata!

  Si mai avem o vorba la noi: “nu mor caii cand vor cainii, nici romanii cand vor unii!!!” in rest, adevar spun ca toate cele ale tuturor, ni le vom vedea la dreapta judecata de apoi!
  Oricum, atunci cand vorbesti, nu vorbi cu gura plina, pentru a nu se vedea ce, cat si din mainile cui ai mancat, fiindca asa iti dai de gol si adevaratii stapani, nu doar pe tine! Iar asta nu le va place, cand vor auzi!

 • Silviu din Cta.
  ... a scris la 24 decembrie 2014, 11:59   [#127]

  Am citi acest blog si raman uimit …. nu imi vine sa cred ca sunt persoane care se plang ca cele 3000 de minute nu sunt suficiente pe luna (50 de ore de vb la telefon pe luna adica app. 1.7 ore pe zi). Ca o idee pentru aceste persoane… puteti face pana la 4 abonamente la RDS si asa puteti rezolva aceasta ,,problema”. Sa imi spuneti si mie ce companie de telefonie va ofera 3000 de minute incluse in pretul abonamentului in roaming….?
  Sunt de 3 luni plecat din tara si folosesc un abonament Digi Nelimitat si nu imi vine sa cred ce costuri mici au in roaming cei de la RDS. Cand aveam abonamentul de la Vodafone nu am avut facturi mai mici de 100 de euro pe luna….si acestea trase de par (incercand sa ma limitez doar la convorbiri importante). Factura actuala maxima atinsa la RDS Internet Fiber 500 si 2 abonamente Optim Nelimitat nu a depasit 182 Ron.
  In roaming pe langa faptul ca au aplicatia Digi Oriunde (la care se pot vb. minutele nationale si internationale incluse…. cele 3000 ,,nelimitate”) se pot face si apeluri gsm la pretul de 5 centi min. local sau spre Romania iar pentru apelul primit 2 centi min. cu TVA inclus.
  In concluzie ….este mai rentabil un abonament Digi decat o cartela locala !!!!! (in Italia) iar in caz ca aveti internet wifi devine imbatabila oferta.
  Vreau sa nu se considere o reclama pentru Digi am avut destule probleme cu ei in trecut…. si foarte multe certuri…. legate de internetul lor super ,,rapid” (acum vreo 10 ani)…. dar in momentul de fata tarife mai mici in telefonie nu gasiti. O alta problema in tara este acoperirea care lasa de dorit….. este enervant sa te duci la cumparaturi la Mall si sa realizezi ca nu ai semnal…..

 • Ioan
  ... a scris la 1 ianuarie 2015, 16:51   [#128]

  Am citit din ce este relatat mai sus si intr-adevar, nelimitatul este nelimitat. Nu exista limita daca e optiune nelimitat. Pentru cei carora le-a fost suspendat serviciul pe motiv de frauda, RCS-RDS trebuie sa demosntreze frauda, este ca si cum ai baga in puscarie un criminal nedovedit… prin asta se incalca dreptul si nu se respecta un contract intre cele doua parti contractuale. INSA… totusi,… nu va satisfac 3000 minute??? Sunt chiar curios daca mai si traiti in realitate. Sa stau cu telefonul la ureche de tampit si sa vb minute interminabile, imi pare chiar o idiotenie… Sau pana si sex-ul tot prin telefon il faceti si va place ca preludiul sa fie cat mai lung, 1-2 sau 3 ore… :d

 • incubus
  ... a scris la 27 ianuarie 2015, 13:50   [#129]

  Chiar azi s-a realizat portarea de la Cosmote pentru Digi Optim Nelimitat. Am fost abonat si vodafone de pe vremea cand se numeau conex si comote si romtelecom. Toti au hibele si furtisagurile lor. Mai ales disparutul Romtelecom.De ce am ales digi mobil? Pentru ca am de la ei internet de care sunt foarte multumit ca viteza si telefonie fixa cu 1 euro abonament fata de 10 euro fara tva de la romtelecom. Chestia cu acoperirea digi mobil m-a cam speriat dar voi vedea. Iar cu depasirea minutelor nu-mi fac griji. Imi ajung: nu sunt genul sa o “arda” la telefon, iar cand o fac rar depasesc 200min. Fata de alti operatori de internet sunt cei mai ok. Romtelecon si UPC cei mai jalnici. Acum voi vedea ce va fi cu abonamentul asta portat de la Telekom. Deocamdata functioneaza/:)

 • Dany
  ... a scris la 2 februarie 2015, 18:20   [#130]

  Bravo Cotys2008,
  Adevar ai grait. Campania RCS cu abonamentul nelimitat suna a finantare de campanie electorala, pentru atragerea rapida de fonduri. Acest produs a fost lansat in primavara/vara 2014, iar multi fraieri au pus botul si au cumparat (inclusiv eu). Prea a fost mediatizat acest abonament mincinos si CNA-ul nu a facut nimic. Suntem inca o tara fanariota, iar daca astepti sa te protejeze ANPC-ul sau alte autoritati ale statului s-ar putea sa ai mult de asteptat. Principiul cel mai sanatos pe care l-am redescoperit din experienta cu RCS RDS (cu costuri ce-i drept, dar este si o parte buna in “training-ul” asta fortat pe care mi l-am administrat singur si de buna voie pt. ca am crezut reclama de la TV ) este: nu te duce la pomul laudat, sau, nu merge cu turma ca e clar ca e something fishy.

 • COTYS2008
  ... a scris la 5 februarie 2015, 15:21   [#131]

  Exista unele probleme generate de anumite persoane, ca si unele persoane cu probleme!!! Limbajul trivial, injurios, insidios, intra in incidenta Codului de Procedura Penala, atat ca injurii, cat si ca agresare sexuala verbala -- exceptie facand cazurile patologice! Cunosc prin natura uneia dintre profesiile mele, o serie de cazuri dintre care, l-as aminti doar pe cel al unui om simplu, aflat in Bucuresti pentru a merge la niste investigatii medicale. S-a angajat in traversarea unei strazi in mod corect, la marcajul pietonal, dar cineva aflat la conducerea unui Audi Q7 a fost foarte aproape de a-l lovi -- cu toate ca pietonul se afla aproape de mijlocul strazii. Conducatorul auto a oprit bruc, apostrofandu-l si proferand injurii la adresa mamei. Din sens contrar, treceau alti pietoni -- toti complet i m p a s i b i l i, cu o singura exceptie. Barbatul a intervenit incercand sa aplaneze conflictul-mai cu seama ca pietonul injurat nu a ripostat decat incercand sa-l calmeze pe cel furios-care de fapt, se deplasase cu o viteza mult peste normele admise! Conducatorul auto a inceput sa-l injure si pe cel care luase aparea pietonului repectiv. Totul s-a sfarsit fara violenta fizica. A fost retinut numarul de inmatriculare de catre cetateanul care s-a oferit a-l ajuta pe bietul pieton. Persoana respectiva era unul dintre cei mai mari avocati din Romania, cu un doctorat in Stiinte juridice luat-nu ca Ponta-la Sorbona. Finalul? A fost intentat proces juridic, in care l-a reprezentat gratuit pe acel pieton, proces in urma caruia vinovatul nu a ramas doar fara carnetul de conducere, dar, prin comportamentul afisat-probat de specialisti in psihologie comportamentala-s-a demonstrat ca sufera de tulburare de comportament-diagnostic total incompatibil cu carnetul de conducere. Despagubirile l-au costat nu mai putn de 500.000 Euro. Sulimentar, s-au solicitati si s-au obtinut efectuarea de investigatii asupra modalitatiii obtinerii de rezultate pozitive din partea medicului de specialitate, pentru efectuarea Scolii de Soferi. Acest caz nu este si singurul -- cu privire la proferarea de injurii, de vorbe ori gesturi obscene, etc. ASADAR, ATENTIE MARE, CHIAR SI CELOR CARE SE ASCUND DUPA NUME-APARENT REALE- PE MEDIILE VIRTUALE-INCLUSIV GRUPURI DE STIRI! STIM CA NU ESTE CHIAR GREU SA IDENTIFICI PE CINEVA INTR-O ASEMENEA SITUATIE! UN LIMBAJ MINIM DECENT ESTE ABSOLUT FIRESC, ATAT VREME CAT PRETINZI ACELASI COMPORTAMENT! CHIAR DACA, CINEVA TE-A JIGNIT, CONSIDERA CA APLICAREA LEGII ESTE CEA MAI DURA MASURA, DE CARE FUGE FIECARE CAT POATE, PANA AJUNGE TOT…ACOLO! TENTATIVA DE TRAFIC DE INFLUENTA PRACTICATA ADESESA IN ASEMENEA CAZURI, PENTRU A SCAPA CURAT DIN ASTFEL DE SITUATII, ADUCE PRIN CIRCUMSTANTELE SALE AGRAVANTE, UN ALT DOSAR, CU MULT MAI GREU! EXACT CE A PATIT, INCERCAND SA FACA ASET LUCRU, ACEL PROPRIETAR DE MASINA DE LUX MARCA AUDI Q7!
  A JUCAT LA UN FEL DE RULETA RUSEASCA SI…A PIERDUT!!! AVIZ AMATORILOR DE LIMBAJ INJURIOS, INDECENT, ORI CU CONTINUT AGRESIV, SEXUAL, ORI DE ALT ORDIN, DE PE ACEST FORUM!!!
  IN PRIVINTA TEMEI ACESTOR DISCUTII. ACCESAND ASTAZI PAGINA A.N.P.C. AM AVUT SURPRIZA SA GASESC CAZUL UNEI FIRME CARE LA INCEPUTUL ACESTUI AN A FOST INCHISA DEFINITIV DE CATRE ANPC.
  CAM ASTA SE PATE INTAMPLA CU ORICE FIRMA, INDIFERENT DE GABARIT, CHIAR DACA ARE PRESTARI DE SERVICII CU MARI INSTITUTII ALE STATULUI! PUTETI ACCESA PAGINA, LA ADRESA: http://www.anpc.ro/
  CONSIDER CA, RECLAMELE MINCINOASE, INCASAREA DE FOLOASE DIN PRODUSE/PRESTARI DE SERVICII INEXISTENTE, DAR MAI ALES, RAPORTAREA DE INVESTITII FICTIVE IN INFRASTRUCTURI INEXISTENTE LA NIVEL NATIONAL-CA SI COMPANIA “VODAFONE”, ASOCIATA IN ROAMING NATIONAL, AU ADUS PREJUDICII LA NIVEL NATIONAL NU DOAR LA NIVELUL ABONATILOR DIN INTREAGA TARA, DAR SI MNISTERULUI DE FINANTE PRIN RAPORTARI FICTIVE CU PRIVIRE LA INVESTITII FARA ACOPERIRE IN TEREN: ATATII DE RADIO-RELEE, ANTENE, ETC, INEXISTENTE ACOLO UNDE AR FI TREBUIT SA EXISTE-FENOMEN CARUIA I SE DATOREAZA SI LIPSA DE SEMNALE DIN MULTE PARTI ALE TARII!

 • Alex
  ... a scris la 13 februarie 2015, 15:38   [#132]

  Nelimitat inseamna ca nu exista o limita impusa. Nu inseamna ca este vorba de o resursa infinita. Este normal ca un operator care ofera un serviciu pe care nu il limiteaza sa introduca in cazuri deosebite anumite limite, cazuri deosebite fiind acelea care pot afecta intr-o anumita masura functionarea in bune conditii a serviciilor pe care le ofera.

  Ca nota informativa, toti operatorii care anunta abonamente sau optiuni “nelimitate” impun limite in cazul unui volum atat de mare de voce care poate sa le aduca pierderi peste un anumit nivel acceptat de ei: Orange are o limita de 5.500 de minute iar Vodafone o limita de 4.000 de minute, limite care nu sunt anuntate nici in descrierile abonamentelor si nu sunt mentionate nici cand optezi pentru un astfel de abonament.

  Aceste discutii referitoare la “nelimitat” au fost si in Statele Unite si in Europa in tarile in care s-au introdus prima oara servicii “nelimitate”. Au fost reclamatii, discutii, procese… insa lucrurile nu s-au schimbat: si la ei “nelimitatul” este limitat. De ce nu s-au introdus sanctiuni? Fiindca tine de logica simpla sa intelegi ca serviciul iti este oferit fara o limita anume. Dar daca prin folosirea lui aduci pierderi peste o anumita limita unei firme, aceea se va proteja fata de acest lucru.

  Pentru cei care “nelimitatul” acesta nu este ok fiindca nu da o limita exacta maxima de minute care pot fi folosite, exista abonamentele cu limita de minute: acolo stii exact cat poti sa vorbesti si unde ai depasit volumul acoperit de plata abonamentului.

  P.S. Sunt abonat la nelimitatul de la Orange ;)

 • incubus
  ... a scris la 13 februarie 2015, 18:46   [#133]

  Ceea ce a spus @Alex la nr.132 este cat se poate de CORECT. Sunt abonat nou la RDS nelimitat si pana acum sunt multumit.

 • valentina
  ... a scris la 13 februarie 2015, 18:54   [#134]

  Am facut si eu ab la digi mobil “nelimitat” dupa ce un reprezentant a venit acasa sa ne reinnoiasca contractul la net si cablu.Daca este nelimitat de ce am cost suplimentar de aproape 1 euro?de unde?Am vb max 500 min in orange si pana in 50 nat.Trafic de net cca 400 mb.Aaa si pt reinnoirea contractului ar fii trebuit sa primesc o tableta cadou care nu a aparut nici dupa aproape 3 sapt.Am fost azi la sediu sa intreb si mii s-a spus ca nu este nici-o tableta inregistrata ca o sa trimita un e-mail sa intrebe mai departe si sa revin peste o sapt.

 • Campean Letitia
  ... a scris la 15 februarie 2015, 13:54   [#135]

  Buna ziua am facut si eu 2 abonamente la digi in valoare de 14 euro, mii s-a spus k am semnal si am portat si nr de vodafone problema e k semnal nu am deloc pe tel si nu stiu daca imi mai voi recupera nr avute de la vodafone.DIGI sunt f. minicinoasi am luat o teapa de zile festive acum o sa merg si la opc.

 • Radu
  ... a scris la 17 februarie 2015, 16:13   [#136]

  Dincolo de Roșia Montană, Chevron, Dumnezeu sau alte obiective de interes național îmbogățite cu pepite, eu am “nelimitat” de prin aprilie 2014 (acum februarie 2015).
  Inițial am avut cel mai mare abonament de net și cel mai mic de tv disponibile în 2010. Când a expirat contractul m-au tot sunat ăia să fac altul și le-am explicat că nu fac alt contract pentru că nu îmi plac set-top boxurile, drept pentru care rămân pe analogic și că aștept momentul în care o să am posibilitatea să folosesc un media cypher card în tv. M-au lăsat în pace. Acum se poate folosi cardul, însă eu nu mi-am prelungit abonamentul și merge de la lună la lună. Trebuie să menționez că la un moment dat nu mi-a mers netul și am făcut crize de nervi la telefon cu suportul tehnic -- era ultra important să meargă, mă costa mulți bani pana de net -- iar în maxim 20 minute au sunat la ușă. Numai că rezolvasem deja, dezactivasem IP v4. Netul mobil e la tata, care locuiește la vreo 6.5 km de Tg-Jiu. Nu sunt probleme semnificative.
  În ceea ce privește nelimitatul, la prima factură am fost și eu nedumerit de costul suplimentar -- circa 30 bani. Erau sms-uri. În contract scrie că nu am, dar eu nu citisem.Am făcut abonamentul imediat după ce au semnat acordul de roaming național cu Vodafone, altfel nu îl semnam. E adevărat că mai multe locuri trece pe roaming -- în parcări subterane, unele locuri din mall-uri, etc -- dar asta nu mă deranjează foarte tare. Nu mi-a picat bine să aflu că netul în roaming e limitat la 100 mb pentru că s-a întâmplat ca de Revelion să fiu într-o stațiune montană fără semnal și să îl consum pe tot. Însă oricât de aiurea ar fi fost, trebuie să recunosc că la Vodafone aveam 200 mb toată luna. Iar acum nu mă mai interesează dacă sunt pe date sau pe wifi, mă uit la tv, fac update-uri, instalez aplicații. Între timp am plecat din țară și am văzut ce înseamnă serviciile telecom într-o piață matură: un abonament oarecum similar la Deutsche Telekom costă €100, iar acoperirea e jalnică: în clădirile mai solide ai semnal date E, cu 2-3 liniuțe calitate. Și nu vorbesc de unele clădiri, ci de toate mall-urile, clădirile de birouri, șamd. Iar DT e compania cu cea mai puternică rețea din Germania. În paralel mi-a venit și factura pe ianuarie 2015 la Digi.Mobil: 1:49 ore vorbit în roaming, €2.50; 5 mb în roaming, €0.32; 7 sms, €0.21… E adevărat că am fost foarte iritat de cele 3000 minute internaționale, iritat din principiu pentru că nelimitat ar trebui să fie nelimitat, dar să fim serioși… Cred că rar am vorbit 3000 minute în total într-o lună de când am eu mobil, ce să mai zic de internațional… Între timp le-am luat Digi.Mobil și părinților mei și aștept să văd cum va fi cu eliminarea roamingului, după care vreau să prelungesc abonamentul cu 2 ani. Și dacă între timp îi cumpără Vodafone sau altcineva și modifică contractul, o să spun că eu nu vreau nici să reziliez și nici să accept noile condiții, ci să derulez contractul așa cum l-am semnat. Voi spune în instanță dacă e nevoie.
  Ca și concluzie, după aproape un an de “nelimitat” am mai portar două numere. Și ar trebui să fim recunoscători că avem o piață telecom atât de competitivă, când se va maturiza o sâ ne gândim visători la tarifele și tehnologia de ultimă generație de acum…

 • Nelu
  ... a scris la 19 februarie 2015, 9:23   [#137]

  Sunt din Tg. Jiu si in urma cu 10 zile am facut un abonament Optim Nelimitat de 5 euro in ciuda unor comentarii deloc optimiste.
  Concluzii:
  -- 1. semnalul in Tg. Jiu este foarte bun si serviciul telefonic functioneaza foarte bine;
  -- 2. serviciul de date este de asemenea, foarte bun cu viteza mai mult decat satisfacatoare si fara opriri.
  -- 3. am verificat serviciul telefonic din 10 in 10 minute spre Tg. Carbunesti si serviciul a functionat perfect. Am vorbit cu rudele in Italia gratuit iar calitatea semnalului a fost exceptionala. Nu am avut probleme cu serviciul de telefonie cand am apelat alte numere din alte retele.

  Drept urmare, pentru acesti bani, nu am ce sa reprosez firmei RCS-RDS. Deja am inchis 2 abonamente Telekom si am luat aboamente Digi si urmeaza sa ma portez cu numerele in Digi pentru alte doua numere.

  Avand in vedere ca din 365 zile 335 stam cu totii in Tg. Jiu si doar 20 de zile plecam in vacanta sau cu diferite probleme prin tara, consider ca abonamentul acesta este EXCEPTIONAL !

 • Severus
  ... a scris la 19 februarie 2015, 14:15   [#138]

  Nelu, si daca iesi inafara orasului, te conectezi pe Vodafone si tot ai semnal.

  Am 4 abonamente digi optim nelimitat , din vara trecuta, si nu imi pare rau ca am renuntat la Orange! 80% multumit de semnal, in timp ce la Orange eram 90% multumit, dar plateam foarte multi bani pentru ce primeam.

  Deci pentru mine RDS e cea mai tare companie. Le dau cu drag banii ce li se cuvin, pentru ca merita, ei n-au sarit sa ma jecmaneasca, ca altii :)

 • o.stefan
  ... a scris la 28 februarie 2015, 8:57   [#139]

  Folosesc de vreo 6 ani serviciile Digi Mobil. De vreo 4 ani sunt pe abonament ca imi e mai simplu cu plata lui. Ce pot spune e ca in locatiile pe unde umblu frecvent, in apropierea Bucurestiului, am semnal, net care merge bine, si minute cat imi trebuie. Un optim 5 imi e de ajuns. Deci sunt unul din cei multumiti pentru care Digi Mobil ramane alternativa la nesimtirea altor companii… Utilizez netul mobil cam peste limita de 4gb, si cu cateva trucuri pe tel Android, merge bine si dupa ce ramane la 128kbps. De ex. Streaming radio online pe Winamp pe posturi cu 64kbps bitrate, Youtube prin aplicatia Viral pro, cu rezolutia setata la cea mai mica se misca fara intreruperi, navigare cu Dolphin browser si Dolphin jetpack activ si ad blocker activ pt a impiedica reclamele din pagini sa se incarce. Solutii exista. Doar sa vrei. Asa luna asta am sarit cu 903mb peste traficul de 4gb limita. Bineanteles ca la revenirea vitezei poti face din nou ce vrei pe net, e clar.

 • Camelia
  ... a scris la 22 martie 2015, 20:07   [#140]

  Buna seara . Stiti cumva cum aflu cati Gb de trafic mai am pe tableta ?
  Multumesc .

 • ... a scris la 23 martie 2015, 11:17   [#141]

  @Camelia, pentru abonament Digi Mobil, trimiţi un SMS gol (fără text) la numărul 700 şi vei primi un mesaj cu consumul tău de trafic.

 • Camelia
  ... a scris la 23 martie 2015, 11:25   [#142]

  De pe tableta trimit ? Si ma taxeaza pentru mesaj ?
  Multumesc pentru timpul acordat.

 • Cata
  ... a scris la 23 martie 2015, 18:25   [#143]

  Eu am fost contactat (a sunat la usa) de un agent de vanzari care vazand ca sunt client UPC mi-a propus sa trec pe RCS-RDS ca are o oferta foarte buna. In prima faza i-am spus ca sunt multumit de serviciile UPC si ca nu ma intereseaza oferta, dar a insistat si am zis sa-l ascult. Mi-a oferit internet de 500 Mb televiziune HD, CI+ card, telefonie fixa nelimitat in retea si aici am pus “botu” Tableta Samsung Tab 3 T211 cu internet nelimitat, totul la pretul de 85 ron lunar fara vreun avans pt tableta spunand ca este gratuita la abonamentul asta.
  Dupa ce m-a convins a scos niste hartii si le-a completat el, a fotografiat buletinul si m-a pus sa le semnez dar nu mi-a lasat mie nici un exemplar (aici am ramas putin nedumerit)…
  Dupa doua zile primesc un SMS prin care sunt anuntat ca comanda mea pentru tableta 3G model 2 (dar nu spune marca si tipul) are nr… si ca revin in doua zile pentru confirmare echipament. Acum dupa ce am citit mi-a cam pierit pofta de tableta si toate celelalte de la RCS-RDS.
  A mai facut cineva contract nou si a primit tableta gratuit? Ma tem ca o sa instaleze televiziune internet si telefon si adio tableta, ca am citit pe alte forumuri ca altii asteapta de la Craciun tableta.

 • Dany
  ... a scris la 26 martie 2015, 17:57   [#144]

  Cata,
  Daca te-ai razgandit, reziliaza in 14 zile calendaristice fara taxe de reziliere, pentru ca ai facut contract la distanta, daca trec mai mult de 14 zile si te razgandesti, nasol, nu scapi de ei decat cu bani mai ales ca ai facut contract pe 2 ani, taxele probabil ca sunt aprox 1000 lei, bafta!

 • ... a scris la 30 martie 2015, 0:54   [#145]

  Stefan
  Nesimtiti aia de la RDS-RCS face tare misto de tine si nu numai.
  Pe scurt eu in anul 2006-09-04 am incheiat un contract cu ei la toate serviciile adica :
  1. Net prin cablu
  2. Telefon mobil
  3. Telefon fix
  4. Televiziune prin cablu
  Neavand atunci pe vremea aia telefonie fixa.
  Deci a venit la usa mea un agend de vanzari cu o traista in gat si cateva telefoane mobile bombe si oribile dar asa era timpu atunci zicandumi:
  “Daca faceti contract la noi aveti : telefon mobil, tv prin cablu, internet la 100Mbps la un pret bun”
  Am fost deaord si am facut contractul cu ei la usa “ca la usa cortului” dandumi un prapadit de telefon mobil cu cartela si serviciul deschis a 2a zi.
  Toate frumoase dar ei nu au avut cum sa intre in scara mea cu serviciile nedadand voie uni locatari sa perforeze casa scarii si ca atare eu nu am putut beneficia de tv,telefonia fixa, si internet.
  Cnd am facut contractul cu ei eu am rezilkiat toate abonamentele la toate utilitatile adica internet tv si tel fix care le aveam cu RTC-ul.
  Deci eu dupa o luna de asteptare am remarcat ca m-am ales cu o basina de tel mobil care imi venea factura acasa ce este drept doar ab. mobilului restul cu 0 ron neputand a mi le furniza din conditiile spuse mai sus.
  Un cabinet de avocatura situat tot in scara cu mine am remarcat ca ei beneficiau de toate serviciile ful adica toate 4 trase de la scara 2 pe exteriorul blocului.
  Vazand acest fapt m-am suparat rau pe ei si am zis ” ca eu n oi fi gasca lor” si am vorbit muuuuuult in afara avand chiar nevoie sa vorbesc pt. ca asa era afacerea mea atunci pe vremea aia .
  Cand mi-a venit plata abonamentului tel mobil pe vremea aia cu multe 0000000 eu nu am mai platito vorbind incontinuare pana mi-a intrerupt telefonul mobil. Atunci am decodat basina aia de tel 2G si am vanduto iar simul l-am pastrat il am si acuma .:)
  A urmat zilele de cosmar pentru ei :)) ) mau contatat sa le fac plata la serviciile care am beneficiat de ele adica tel mobil iar eu fara alte explicatii am refuzat plata .In 2007 m-am ales cu o citatie lka tribunal din partea porcariei astea de firme parvenite care crede ca poate sa prosteasca pe cine vrea.
  aM FOST LA PROCES SI AM CASTIGAT PROCESUL RDS-RCS DANDUMI 300 EURO. DESPAGUBIRI LA SERVICIILE CARE PRIN CONTRACT ERAU OBLIGATI IN TERMEN DE 1 LUNA SA MI LE FURNIZEZE SI NU MI LE-AU FURNIZAT.Eu in instanta scapand si de basina lor de servicii false ulterior mam reabonat la RTC cu un contract pe o perioada de 2 ani mult mai avntajos.
  Au pierdut procesul conform contractului care l-am semnat cu ei.
  In contract era stipulat ca toate serviciile vor fi puse in functiune in maxim 31 de zile.
  Motivul meu principal a fost ca am pierdut sume importante de bani sume care eu le castigam cu ajutorul internetului servicii online de asistenta ei m-au impedicat.
  In toata perioada asta aveam net de la un vecin.
  Arebuit in instanta fireste sa arat real pagubele care RDS-RCS a adus pierderea in bugetul meu aratate clar activitatii mele in lumea virtuala.
  Pe scurt fara prea multe detalii aici este ca RDS-RCS CAUTA GASTE
  ACUMA AM CONTRACT NELIMITAT CU UPC-ul am vobit in Franta si 6 ore intr-o zi vorbesc zilnic in Germania, Franta, SUA, Canada app in fiecare zi cam 5 ore ar fi mai mult deoarece se vorbeste sincron de la acelkasi nr de tel 2 persoane consecutiv una de pe fi-ul care este cu cablu de la rooter lor si una care vb de pe mobil prin app oferit de compania UPC si nu am auzit de fauda etc ce se mai vb aici……..AM NELIMITAT SI IN CONTRACT ZICE NELIMITAT NU 1.000 MINUTE SAU 5.000 MINUTE.
  Trebuie sa stim concurenta intre firme prin asta se diferentiaza.
  NELIMITAT ESTE NELIMITAT
  MINUTE IN ABONAMENT SE STIPULEAZA MAI PUTINE MINUTE DECAT ARE O LUNA.
  In instanta daca in contract ai nelimitat si doar tu ai vb de pe acel nr de tel castigi
  Trebuia mare si clar scris 10.000 minute lunar sau 5.000 minute lunar asa omu obteaza varianta corecta.
  APP De unde sa stiu eu sau ce eu trebuie sa calculez pierderi pe luna la o companie
  Fiecare companie cand isi scoate o ofrta clar isi calculeaza beneficiile si factori de risc si daca nu ii poate duce poate sa puna abonament 5.000 minute / Luna atunci omu daca doreste isi face ab sau daca nu, nu.Asta este o hotie ca sa ia clienti in reteaua lor si sa detina monopolul ceea cu ajutorul clientilor prost informati si fricosi de procese si tribunal usor influentati vor castiga monopolul. :(( :(( :((

 • Dany
  ... a scris la 4 mai 2015, 15:10   [#146]

  Dragi consumatori,
  Am reusit sa recuperez (dupa 4 luni) suma pe care am platit-o RCS RDS in decembrie 2014 ca taxa de reziliere anticipata!

  Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor al Mun.Bucuresti a reusit in demersul de a face dreptate consumatorului intimidat de marile corporatii, iar RCS mi-au stornat banii pe care ii platisem pentru reziliere anticipata!!!! Mesajul meu este acesta, apelati la AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR, puteti depune sesizari prin email la office@anpc.ro atasand toate documentele care va sustin cauza, daca ati fost nedreptatit. Iata ca se face dreptate in Romania, sincer nu credeam ca imi voi mai vedea banii vreodata inapoi… incredibil!! Oare in Romania se schimba ceva?

  Succes!!!!

  office@anpc.ro
  Pentru numar inregistrare/informatii/lamuriri puteti suna la biroul de relatii cu publicul ANPC: 0759 045 333.

 • ... a scris la 2 iunie 2015, 17:56   [#147]

  Am dorit sa fac un abonament cu DIGI mobi cu conditia sa cumpar un telefon dar am primitiva 5mesaje ca ñu mai au si am fost da reziliez contractul dar domniile lor ñu mi-au reziliat contractul am restituit cartela nu am folosit deloc acel contract pentru ce trebuie sa platesc

 • Marinescu Cristian
  ... a scris la 9 iunie 2015, 2:20   [#148]

  CONTESTATIE
  PLANGERE ….si MARE DEZAMAGIRE

  CATRE,……………..

  In primul rand vreau sa va asigur ca plangerea anterioara a fost un esec ,o solutionare in bataie de joc si O MARE DEZAMAGIRE CA V AM ALES…
  Nu va consider vinovat pe dv.,ca persoana dar cei care s au ocupat de solutionarea sesizarii(plangerii)anterioare,este un dezastru si vreau sa va relatez si de ce…!
  Joi(30 aprilie seara),m am hotarat cu greu sa inchei un contract cu di gi mobile,am fost in magazinul mall Sibiu si am semnat contractul pt.2 abonamente.Pana aici totul just si perfect!
  In data de 01 mai in jurul orelor 16 am parasit tara si am intrat in Republica Moldova …! Dupa aproximativ o ora am constatat ca cei din tara NU MA POT APELA,ceea ce m a obligat vrand nevrand sa sun DOAR EU,adica sa efectuez doar eu apeluri ( tarifele catre romania erau si sunt de cateva ori mai mari decat cele primite),in fine vina apartine di gi mobile.Seara dupa ce m am cazat am vorbit cu tatal meu rugandu l sa sune la di gi si sa reclame acest lucru… Asta a si facut! Sambata dimineata(02 mai) ,tatal meu mi a spus sa sun la un nr.,ceea ce am si facut,…,in jur de ora 12 am vb.cu un operator ,un domn,dragut si amabil care imi sugera sa selectez o retea anume,apoi sa inchid si sa deschid telefonul,ceea ce am si facut! Degeaba tot nu mergea sa primesc apeluri,DOAR SA SUN ! Normal la 30 min.,dupa am sunat din nou si i am transmis domnului ca tot nu merge desi am facut exact ce mi a spus…,moment in care acel operator era depasit de situatie NESTIIND CE SA MI MAI SPUNA si practic plangerea tatalui meu si discutia mea de sambata dimineata cu operatorul di gi mobile,nu a rezolvat problema,deci operatorul nu a stiut ce sa imi mai spuna NICIDECUM SA MI REZOLVE PROBLEMA!!!! Normal practic di gi mobile care vad ca ma ignora total ,ba mai mult imi repeta de zeci de ori ca factura este corecta,PAI ASTA VAD SI EU,problema este ca practic di gi mobile desi am reclamat acest aspect NU A FACUT NIMIC ,si practic M A OBLIGAT SI SAMBATA SA SUN EU IN TARA ,ingradin du mi dreptul sa pot si primi apeluri ,deci toata ziua de sambata ca si vineri NU AM PUTUT PRIMI APELURI doar am putut suna( ca doar era de cateva ori mai scump sa suni decat sa primesti)…
  A venit si a treia zi ,duminica,3 mai si abia pe la ora 18 ma suna o domnisoara care imi spune:” Deci de acum puteti primi si apeluri”,asa la misto…; oameni buni si dragi dupa 3 zile m ati lasat sa si primesc apeluri DAR CULMEA CULMILOR ce s a intamplat ,de duminica de la ora 18 puteam primi intr adevar apeluri dar ce sa vezi toate apelurile primite dupa 59 secunde se intrerupeau convorbirile ,OBLIGANDU MA SA SUN TOT EU ….; apropo ,vreo 3 operatoare fara lipsa de respect si cu un tupeu iesit din comun imi repetau:”d le Marinescu noi am incercat duminica (3 mai),aprox.ora 13 sa va sunam si ne ati vorbit in rusește”! ,le am raspuns revoltat: domnisoarelor nu intelegeti ca eu nu cunosc limba rusa si ca nu eu v am raspuns !!! Le am repetat de cateva ori ca eu nu am mai atins nici macar telefonul,ele ma jigneau practic in continuare…;in fine…,o slta mare aberatie tot din partea di gi mobile alte 2 domnisoare imi spun tot jignitor:”d le Marinescu ,dv.nu ati selectat bine reteaua!” ,le am raspuns :”bine doamnelor ,daca eu sunt prost cum insinuati,de ce doar din senin duminica s a rezolvat partial problema,repet,PARTIAL,si nu s a putut rezolvat de sambata dimineata de cand am vorbit cu operatorul ????;…doar eu nu m am mai atins de telefon de sambata dimineata de cand am vorbit cu operatorul si pana duminica ora 18 cand m a sunat o doamna! Cum s a rezolvat duminaca partial problema,DE CE NU S A PUTUT REZOLVA DE SAMBATA DIMINEATA ???? De ce ????
  Nimeni nu a putut sa mi raspunda!!! Absolut nimeni dar nimeni din conducerea di gi nu ia nici o masura!!! Daca au fost in stare abia dupa 3 zile sa rezolve partial problema fara ca eu sa ating telefonul ,DE CE NU AU FACUT ACELASI LUCRU DE SAMBATA DIMINEATA ????? De ce ?????
  Deeeee ceeeeee ??? ”
  Acum va intreb prieteneste,vi se pare normal sa mi se ingradeasca dreptul 3 zile sa pot primi apeluri ,DOAR SA POT SUNA,si luni 4 mai sa fiu contactat sa mi se spuna cand deja eram in tara ca am aprox.900 ron de plata ???? Adica frate desi aveai wi fi la hotel si puteai vorbi pe viber sau whatapp gratis,noi (di gi mobile) ,te am condamnat(obligat),timp de 3 zile sa efectuezi apeluri si sa te taxam cu aprox.900 ron ?????
  Daca puteam de la bun inceput sa beneficiez de primirea de apeluri (desi joi seara cand am semnat contractul i am transis domnisoarei ca a doua zi plec in Rep.Moldova),factura nu depasea 200 ron…!
  In concluzie vad ca toata lumea se spala pe maini si eu sunt bataie de joc!
  Nu mi se pare corect sa mi se ingradeasca dreptul de a putea primi apeluri timp de aprox.,3 zile si nimeni sa nu ia nici o masura!!!!
  Asa cum repet a patra oara,cum s a putut rezolva PARTIAL duminica problema,fara ca eu sa umblu la tel.,de ce nu s au agitat sa o rezolve de sambata de cand am anuntat ca desi am facut la tel ce mi s a cerut de catre acel domn ,TOT NU MERGE ????
  De ce ???

  Imi pare rau ca am fost prostit sa semnez contract cu di gi si regret ca cei care se ocupa de plangeri ,sesizari si conteststii trateaza totul in bataie de joc!?!?!?!!!!!!
  Sper ca cineva din conducerea centrala si cineva cu o functie inalta sa ia o hotarare si sa mi se solutioneze cu corectitudine plangerea aceasta!
  Incerc sa trimit plangerea la cel putin 40 persoane doar doar se va face dreptate !!!!
  Sper sa nu fiu dezamagit inca o data !!!
  Sunt atat de revoltat incat imi vine efectiv sa merg la un post de televiziune sa mi spun off ul !!!
  Asa ceva este stigator la cer!!!!

  P.s. Pana una alta ,maine incerc sa ajung sa achit aberanta factura si sper intr un timp fff scurt sa primesc un raspuns corect si cinstit de la dv.

  Cu respect si consideratie,

  Cristian Mihai Marinescu

 • Liliana
  ... a scris la 11 iunie 2015, 12:52   [#149]

  Si eu sunt in aceeasi situatie. Nu au releu in zona in care ma aflu, dar am antena Vodafone langa mine. Mi-au blocat cartela ptr ca am vb doar pe Roaming national.
  Cand am facut abonamentul, am aratat telefonul, au vazut ca nu-i 3G, acum, cand cer explicatii ptr blocarea cartelei, imi spun ca fara telefon 3G nu pot folosi servicile lor. Ca sa numai spun ca internetul nu l-am folosit deloc de cand am incheiat contractul cu ei.
  Toata chestia asta a lor cu telefon 3G, este o politica a lor ptr a ne baga pe gat telefoanele lor de cea mai proasta calitate ALLIEV, de unde probabil primesc un comision gras ca vand aceste asa numite telefoane si tablete si ce or mai fabrica cei de la aceasta firma.
  Si… cireasa de pe tort, imi spun ca nu pot rezilia contractul ca nu s-a incheiat termenul!

 • Miki
  ... a scris la 17 iunie 2015, 16:33   [#150]

  Am incheiat cu acesti tepari un contract pe societate pentru telefonie mobila si am platit 3-4 luni, timp in care nu mi-au dat SIM. Acum cateva zile mi l-au dat, la insistentele mele, dar nu-l mai vreau pt ca intre timp mi-am facut alt abonament. Am vrut sa reziliez contractul cu ei pe motiv ca nu si-au respectat indatoririle astfel incat sa pot beneficia de serviciile lor si nu-mi reziliaza pt ca sunt in perioada contractuala. Plangere la OPC nu pot face ca PJ si in judecata nu cred ca are sens sa ma lupt cu ei. Aveti idee cum pot renunta totusi la ei?
  Mentionez ca vanzatorii lor sunt niste mincinosi, nu specifica faptul ca ai nevoie de tel 3G (si o fac intentionat). Atentie!

 • Toni
  ... a scris la 7 septembrie 2015, 22:52   [#151]

  Buna,
  Stiti cumva daca roamingul asta national functioneza si pentru cei cu cartele digimobil Spania (de contract) cand suntem in Romania?Multumesc

 • incubus
  ... a scris la 8 septembrie 2015, 9:34   [#152]

  Aveti relatii clienti RDS-RCS

 • Mădălina
  ... a scris la 15 octombrie 2015, 17:05   [#153]

  Buna… Am si eu o intrebare… Nu imi merge digi de 2 zile si alarma cartela, am sunat la ei (pe vreo 3 numere) si mi sa spus “ne cerem scuze toti operatorii nostri sunt ocupati”. Stie cineva ce pot sa fac?

 • Sergiu
  ... a scris la 29 decembrie 2015, 20:52   [#154]

  Salutare, am fost bucuros de noile optiuni cu care au venit cei de la RDS pentru o perioada mai ales cand a aparut abonamentul optim nelimitat, toate bune si frumoasa minute fara numar in orice retea din europa SUA, Canada si China, am zis wow super tare trec pe Digi si aici mor, ca e bine. Dupa 6 luni nelimitatul s-a transformat in 3000 de minute in retelele internationale, desigur ca apoi sa primesc mesaj azi ca, in reteaua WIND Italia de la inceputul anului 2016 nu mai pot suna cu acele 3000 de minute! Cred ca o sa ma duc la o retea mult mai serioasa, nu se poate asa ceva …

 • Aurel
  ... a scris la 30 decembrie 2015, 1:51   [#155]

  UPC Da telefonie chiar vorbesti cat vrei pe mobil sau fix in UE si alte destinati cum ar fi SUA televiziune digitala DVR cu HDD de 150Gb Sata internet la doar 51 ron luna.
  Super tare eu am toate serviciile de la ei si sunt foarte multumit vb. in Germania Franta cam 1 ora pe zi pe mobil si totul este ok in + mare avabtaj exista un app care se instaleaza pe tel si ai fixu oriunde in lume conditia sa ai net pe telefon :) :dancing: :dancing: :dancing:
  DIGI cei mai scumpi si cei mai prosti in servicii
  RTC foarte scumpi dar macar servicii impecabile
  UPC impecabili la servicii si solicitari depanare foarte rapizi , relatii clienti cei mai buni vb. foarte frumos si ajung rapid da deranjament nu ca RDS dupa 3 zile vin si ei sau RTC 2 zile.
  UPC cei mai ieftini la abonament
  Avantaj:
  Televiziune digitala/analogica, Fci cont la ei si ai televiziunea si pe mobil.
  Telefonie fixa dar cu app descarcat si instalat pe telefon e ca si mobil + merge pe 2 telefoane fixe in casa de la echipamentele lor si poti sa suni in acelasi timp de pe 2 telefoane fixe si de pe app de pe mobil toate cele 3 apeluri in acelasi timp si la destinatii diferite asa ca daca vb la fix si primesc fax sau trebuie sa dau fax simplu nu intrerup conversatia ci doar dau fax de la fax :)) poti sa suni la nr tau upc si efectiv suni pe fixu de acasa cu acelasi nr de tel :)) sau invers de pe fix suni si vb pe app de pe mobil sau mai simplu suni in ce retea are nr respectivul fara sa te gandesti cat stai de vorba daca mai ai minute daca e nr.portat daca e in Germania si daca este fix sau mobil pur si simplu vb cat vrei unde vrei.
  Internet de 1 an nu a picat netul decat 1 dara cand un utilaj a rupt fibra interventie 5 ore acolo era si fibra le la RDS interventia la ei 2 zile .

 • Munteanu Florin
  ... a scris la 30 decembrie 2015, 13:51   [#156]

  Sunt cei mai mari mincinosi. Am doua abonamente Digi Mobil Optim Nelimitat si vorbeam majoritatea minutelor in reteaua Wind Italia. Tocmai am primit un mesaj in care spuneau ca de la 1 ianuarie 2016, reteaua Wind Italia nu va mai fi in grila de retele gratuite pt abonamentul meu. E normal?

 • Aurel
  ... a scris la 30 decembrie 2015, 20:09   [#157]

  Nu este normal dar….
  Tu poti rezilia abonamentele de la ei datorita faptului ca au incercat sa te minta.
  De ce sa te minta?
  O firma face o promotie la un abonament de 25 ron si zice ca ai nelimitat in retea dar dupa ce agata nulti abonati le lasa abonamentul tot la 25 ron da ii limiteaza cu 100 minute in retea asa firma aceea se dovedeste a insela n abonati care au un abonament de 24 luni N abonatii vor trebui sa plateasca abonamentul timp de 24 luni dar ei nu primesc ceea ce trebuie sa primeasca adica nelimitat in retea deci ei platesc 24 ron doar pentru limita de 100 minute cum au modificat ei .
  LA MODIFICAREA UNOR INDATORIRI CONTRACTUALE DIN PARTEA FURNIZORULUI SAU A UTILIZATORULU TREBUIE ANUNTATE DIN TMP.
  UTILIZATORUL DACA NU ESTE DEACORD CU MODIFICARILE FACUTE IN CONTRACT IL POATE REZILIA FARA ALE DETALII SI FARA A PLATI NICI O TAXA DE REZILIERE.
  DACA COMPANIA DORESTE SA RETINA ACEL ABONAT IN CONTINUARE VA TREBUI SA II LASE CONTRACTUL EXACT CUM A FOST INCHEIAT SAU SA NEGOCIEZE CU ABONATUL.
  DACA ABONATUL REFUZA NEGOCIEREA ATUNCI COMPANIA TREBUIE ORI SA II LASE ACELEASI AVANTAJE CARE AU FOST FACUTE CAND A FOST INTOCMIT CONTRACTUL ORI DACA NU POATE TREBUIE SA II REZILIEZE CNTRACTUL.
  RDS-RCS PE SEMNE CA REFUZA SA SE SUPUNA LEGILOR IN VIGOARE SI ASTA DATORITA VOUA CA NU II DATI IN JUDECATA. CU PROTECTIA CONSUMATORULUI NU SE FACE NIMICA DATORITA FAPTULUI CA PROTECTIA CONSUMATORULUI ESTE CUMPARATA DE RCS-RDS DAR, INSTANTA NU MAI POATE FI CA SE FACE RECURS PANA SE AJUNGE LA CURTEA SUPREMA A UNIUNII EUROPENE SI ACOLO VA PRIMI AMENDA CAT STATUL ROMAN CAT SI RDS-RCS AR PUTEA FI DESFIINTATA DAR NIMENI NU DORESTE SA SE PUNA CU RDS-RCS DIN COMODITATE SCRIE PE SITURI NEMULTUMIRILE IAR EI IN CONTINUARE ISI FAC MILIARDELE DE LA OAMENI PACALITI.
  P.S.
  EU AM AVUT UN ABONAMENT DEMULT LA EI SI MI-AU DAT TELEFON MOBIL IAR SERVICIUL DE INTERNET SI TELEVIZIUNE NU A VRUT SA MIL BAGE IN CASA DATORITA DISTANTEI MARI DE LA POSTU LOR LA MINE
  CONTRACTUL ERA PE 2 ANI DE ZILE DAR CU TOATE SERVICIILE.
  A 3 A LUNA TOT PLATIND PRAPADITU ALA DE TELEFON M-AM SUPARAT SI AM VORBIT LA EL PANA MI LAU INCHI
  Cafapt m-au amenintat ca ma dau in judecata dar am zis clar ca contractul prevedea 3 servicii si aveau indatorirea sa le monteze i 2 saptamani cea ce ei nu au facuto asa sa ma dea in judecata ca eu ceream despagubiri de la cele 2 servicii care nu me le-au instalat mai precis televiziunea si internetul silinduma sa ma abonez pe vremea aceea la RTC si eu le voi plati abonamentul 24 luni daca imi baga serviciile din contract si imi vor plati factura la Dolce si la CLICKNET tot 24 luni.
  Ei s-au lasat la mana lor nu mau mai dat in judecata ba chiar nici basina aia de mobil nu le-am mai dato inapoi .
  Mai am si acuma contractu lor de acum app 10 ani cred cine stie poate smintitii se vor hotara sa ma dea in judecata si sa am contractul in original. DAR SUNT NISTE JEGURI INPUTITE SI IMPERTINENTE NU AR TREBUI SA FIE ACEASTA FIRMA JEGOASA

 • Silviu
  ... a scris la 30 decembrie 2015, 20:38   [#158]

  Fratilor ma minunez ce citesc aici…… vreau sa vad si eu ce alta firma de telefonie va da 3000 de minute internationale gratis la pretul celor de la Digi. Sa nu mai vb. de roaming…. am vb din China la Shanghai cu 1 cent pe minut la apelurile primite…..nici nu vreau sa ma gandesc cat costa minutul primit in China la Vodafone sau la Orange. Acum sunt in Brazilia si unde am internet vorbesc gratis acasa cu DIGI Oriunde. Asemenea aplicatii nu vor exista la Vodafone sau la Orange…Telekom…doar cei de la UPC stiu ca au. Pentru cei care sunt plecati afara din tara Digi este cel mai convenabil…..din facturi de sute de euro platite la Vodafone timp de ani de zile am ajuns acum sa platesc lunar nici 50 de euro la Digi cele 2 abonamente la telefonie si unul de internet.

 • Sorin
  ... a scris la 7 ianuarie 2016, 15:48   [#159]

  Eu am avut putin noroc de nu mi-au blocat abonamentul. Mi-au trimis mesaj de amenintare: “Stimate client, va informam ca generati un trafic national care nu este conform unei utilizari normale a serviciului de telefonie. Daca inregistrati in continuare un trafic similar compania va suspenda serviciul si va factura acest trafic cu dublul tarifului de interconectare.” Asta in conditiile in care am consumat aproximativ 1400 min din cele 3000 promise. Ciudat!!!

 • Sorin
  ... a scris la 7 ianuarie 2016, 15:51   [#160]

  Ma gandesc ca pe viitor o sa ne ameninte ca ne uitam cam mult la tv…..

 • montecassino
  ... a scris la 7 ianuarie 2016, 19:20   [#161]

  Faptul ca in cei 4 euro cu TVA inclus ai pretentii sa vorbesti peste 3000 de minute in international si tot nu esti multumit inseamna nesimtire. Daca nu esti multumit muta-te la altul. Simplu.

 • Sorin
  ... a scris la 7 ianuarie 2016, 20:18   [#162]

  Scuza-mi limbajul… @montecassino… esti un idiot si jumatate… eu vorbeam de minute nationale si tu zici internationale, nu am depasit nici cele 3000 si tu zici de maxim…. si in caz ca nu ai auzit de cost suplimentar, eu sunt total deacord sa-l platesc…aici e vorba de neseriozitatea din reclamele lor… in loc sa ne certam cu cei de la RDS, ne certam cu unul care are probabil abonament optim nelimitat si care da beeeeeep…probabil te-ai nascut in Scotia… Scuza-mi inca odata limbajul, da chiar m-am enervat

 • Sorin
  ... a scris la 7 ianuarie 2016, 20:19   [#163]

  P.S montecassio….incearca tu sa vorbesti mai mult de 1000 minute international si mai vorbim apoi…

 • Sorin
  ... a scris la 7 ianuarie 2016, 20:24   [#164]

  Apropo…azi am citit pentru prima oara acest blog si am avut totusi rabdare sa citesc toate comment-urile anterioare, si la un moment dat am citit ca un abonat RDS are un copil cu handicap si sotia plecata de nevoie sa munceasca in Anglia. Si RDS i-a taiat abonamentul pentru utilizare neconventionala. Cum iti explici asta @montecassino? oi fi eu nesimtit, dar nici cu RDS nu mi-e rusine

 • montecassino
  ... a scris la 7 ianuarie 2016, 20:51   [#165]

  @Sorin, cum am zis esti nesimtit. Vrei sa vorbesti international frecandu-ti banana la telefon ia-ti abonament scump, nu cu 4 euro TVA inclus!!!

 • Sorin
  ... a scris la 7 ianuarie 2016, 21:36   [#166]

  Ok. Cum zici tu. O seara faina sa ai

 • VETA
  ... a scris la 15 ianuarie 2016, 13:40   [#167]

  Dane, încearcă să te abonezi la ANTENA3 poate acolo o să ai semnal mai bun;)

 • Kostagh
  ... a scris la 2 martie 2016, 9:09   [#168]

  RCS-RDS e o companie de RHT. Am un smartphone destul de bun, dualsim. In august trecut cand am facut contract cu ei, am aratat telefonul si cel de la relatii clienti a butonat computerul si mi-a zis ok. E compatibil. Ca sa constat ca nu-i. Nu ca ar fi o problema cateva zeci de lei lunar, dar nu-mi place sa fiu mintit. Stie cineva cat se plateste despagubirea aia nenorocita (care, by the way, am aflat ca e de fapt ilegala) pentru rezilierea contractului in avans? As mai avea 5 luni.

 • ... a scris la 2 martie 2016, 9:15   [#169]

  Poate ne zici și ce model de telefon este !?

 • Florin
  ... a scris la 2 martie 2016, 19:19   [#170]

  Salut! nu faceti prostia sa treceti pe DigiMobil de la RDS! Cea mai mare teapa posibila! Semnal foarte slab in foarte multe zone din Brasov si se aud sunete ciudate in timpul convorbirii! Am momente unde nu inteleg nimic dintr-o conversatie si se intrerupe din senin.
  Mentionez ca locuiesc in Brasov unde nu am avut probleme la ceilalti operatori de telefonie! La sediul RDS mi-au zis ca trebuie sa platesc taxa de reziliere daca vreau sa renunt cu toate ca dupa mine erau 3 persoane care asteptau pentru aceeasi problema confirmand la tembela care facea contracte care nu stia nici sa vorbasca frumos cu clientii (punctul RDS de pe str. 1 decembrie 1918)!
  Rusine si nesimtire! Nu va lasati pacaliti! Nu sunt singurul care are aceasta problema….

 • Severus
  ... a scris la 4 martie 2016, 7:41   [#171]

  Se mai intampla, am patit si eu vreo 2 zile, dar si-a revenit (in Baia Mare).

 • Marian
  ... a scris la 6 martie 2016, 1:46   [#172]

  Buna seara
  Aceiasi problema cu RCS-RDS divizia Mobil Nelimitat
  In data de 12 februarie 2016 m-am trezit cu unul dintre cele 3 abonamente blocat pe motiv de frauda! La momentul respectiv aveam pe numarul suspendat, 4090 de minute vorbite in reteaua Vodafone, ca de acolo am venit in reteaua Digi, reteaua lui (Pinochio).

  Facandu-le sesizare, ma suna o doamna foarte reticenta, care avea coada de la matura ascunsa bine si tot vorbea ca “tu nu ai voie“, reprosandu-mi ca vorbesc prea mult in reteaua Vodafone si ca daca imi iau angajamentul ca nu mai vorbesc, imi ridica suspendarea.
  Binenteles ca nu am fost de acord, “nelimitat” inseamna “nelimitat”, adica 30 zile x 24 ore = 720 de ore, iar eu cu cele 4090 de minute inseamna 68 de ore, deci un trafic de nici 10%.
  Respectiva doamna inchizandu-mi telefonul in nas cand ii explicam ca in contract nu prevede nimic de minute nationale, doar de minute internationale, am facut alta reclamatie cu specificarea de a trimite raspunsul pe mail.
  Si l-am primit:

  Abonamentul este pentru uz personal, nu poate fi folosit pentru a va inscrie in anumite campanii care va aduc bunuri sau foloase materiale.

  Unde scrie in contract despre asa ceva, ca eu nu am vazut !?!
  Am copiat mesajul si le-am facut reclamatie la ANPC. Pe 16-03-2016 expira cele 30 de zile, sa vedem ce ne raspund. Oricum ii actionez in instanta. Contactand azi 05-03-2016 un avocat, pentru ca mi-au suspendat si al doilea numar de telefon, la doar 1920 de minute vorbite (in mare parte in Vodafone) de unde denota faptul ca au ce au cu reteaua Vodafone.

  Pe al treilea abonament am in reteaua Orange vorbite 6400 minute si in Vodafone 1890 minute si nu mi la suspendat inca… Mie si frica sa mai dau tellefoanem sa nu il suspende si pe asta.

 • Valentin
  ... a scris la 9 martie 2016, 17:29   [#173]

  Salut o problema am si eu cu cei de la Digi am mers la vro 10 km de granita cu GPS-ul pornit iar din senin m-am trezit cu cost suplimentar 50euro.iar de la relații cu clienții mi-au spus ca eram aproape de granita si am intrat in reteaua vecina. Intrebarea e cum de alti au semnal peste granita, iar noi nu aven nici in tara, si dece nu m-au anuntat ca voi fi taxat suplimentar?

 • dorin
  ... a scris la 9 martie 2016, 17:37   [#174]

  Am si eu un abonament optim nelimitat ,la care platesc 5 Euro,am abonamentul de aproximativ 2 ani,vorbesc la telefon in limita bunului simt,azi m-am pomenit cu factura umflata cu 110 ron,30 ron in plus la telefonie si 80 ron pentru trafic internet, am sunat la ei si mi-au zis sa ma uit eu in digicare sa vad pentru ce platesc in plus,o sa fac o sesizare sa vad ca acum nu mai inteleg ce inseamna nelimitat.

 • cimpineanu
  ... a scris la 14 martie 2016, 11:16   [#175]

  Pt marian cu mesajul din 6 mart.2016 as dori sa stiu ce ai facut sunt in aceeasi sit ca tine.cum pot lua legatura cu tine?

 • Marian
  ... a scris la 14 martie 2016, 15:47   [#176]

  Salut Cimpineanu, problema sa rezolvat, am ajuns cu ei la o intelegere pentru ridicarea suspendarii iar eu am retras plangerea facuta la ANPC.

 • rahat de firma!
  ... a scris la 22 martie 2016, 3:02   [#177]

  ce mai rahat de firma!Sa te tocmesti ca la piata pt suspendare sau nu! Asta-i operator serios unde s-a inghesuit toata lumea sa ajunga acolo pt asa-zisa pomana vesela?:((

 • Severus
  ... a scris la 22 martie 2016, 20:30   [#178]

  Pomana tot ramane, pentru ca de banii aia ai destul, si prea mult.
  Toata chestia e sa ai semnal in orasul unde locuiesti.
  Daca esti disperat folosesti si un prepay orange sau vodafone.

  Iar pentru unii : ce cautati la Digi mobil daca aveti destui bani de abonamente de 30-40 euro la alti operatori?

  DE tocmit, te tocmesti la orice Operator, la toate abonamentele, de ani de zile se intampla treaba asta la restul operatorilor.

  Digi mobil e o retea slaba, dar si ieftina. Lasa ca altii profita la maxim.
  Eu de exemplu cand vorbesc gratis cu unii prieteni din strainatate, ma incadrez la o medie de 60 min./prieten/apel. Nu exagerez[ca ma doare mana sa tin atata telefonul la ureche] de aceea nu mi-a taiat nimeni minutele.

  Nu stiu cum unii pot vorbi mii de minute si tot ei striga dupa aia ca nu le ajung si operatorul le-a taiat macaroana. Eu pe nesimtiti i-as da afara din retea. De fapt nu sunt nesimtiti, sunt niste profitori nesatui gen guvernantii nostrii.
  A gresit RDS cand a zis nelimitat, nu se astepta la combinatiile maxime ale unor romani. Asta a fost prima lor greseala.

  Dupa zeci de ani de asuprire a lui Orange si altii, in sfarsit e bine si pentru mine cu convorbirile internationale si internetul de la DIGI.

 • montecassino
  ... a scris la 23 martie 2016, 20:03   [#179]

  Bine zis @Severus!
  Asta e si parerea mea si am spus-o aici de mi-a sarit revoltatii-n cap. Singurul aspect care ma nemultumeste este ca decand am acest abonament, uneori cand formez imi spune ca reteaua este ocupata sau ca are telefonul inchis, ori pur si simplu se deconecteaza imediat ce formez numarul.

 • Motan
  ... a scris la 25 martie 2016, 9:01   [#180]

  Si eu sunt in reteaua Digi si n-am avut niciodata probleme serioase. Doar ocazional cele mentionate de @montecassino. Si merge si in roaming cu tarife bune, etc. Iar @Severus are dreptate. Nimic nu e frate gratis, si totul are o limita. Chiar si nelimitatul. Putin platesti, de atata face. Daca nu-ti convine, du-te la alt operator si da 40 eur pe abonament. Iar faza cu nelimitat e de marketing. Adica vorbesti cat ai nevoie. Imi vine greu sa cred ca ai nevoie sa vb 24/24 insemnand zeci de mii de minute. Asa ca daca ai mii de minute, probabil nu e in scop personal si atunci intri la altele. Am vorbit cam pe la vremea aparitiei initiale a postarii de terminarea de minute.

 • montecassino
  ... a scris la 25 martie 2016, 10:52   [#181]

  Astia care urla ca nu au nelimitat loco cat si in afara sunt cei care isi imagineaza ca in 4 euro cu tva inclus poti sa dormi cu telefonul deschis sau sa faci linie fierbinte cu fufele de oriunde. Am prieteni in usa si franta pe care ii sun ocazional. Aia nu au timp sa o frece la telefon-au timp limitat liber -- si vorbesc cu ei intre 1min si max 20 min. si asta ocazional. Aveti bun simt si nu mai sariti de tur in sus ca va limiteaza astia minutele cand uitati sa mai inchideti telefonul. pentru asta da..exista abonamente de 40 euro!
  Ceea ce ma deranjeaza si ma enerveaza este chestia cu erorile de apel. Si cei de la tehnic da vina pe telefon. Dar nu e bai, ca toti operatorii procedeaza asa cand au astfel de rateuri: vodafone, orange si cosmote.
  Daca astia de la digi ar baga in 4 euro cu tva inclus si sms nationale gratuite, as fi multumit.

 • Motan
  ... a scris la 25 martie 2016, 11:28   [#182]

  Adevarat, si eu vorbesc in Franta si nu numai, si alte tari din UE, si am vorbit si 2 ore incontinuu fara probleme, dar niciodata n-am sarit de 200-300 min internationale. Ca sa fie mai simplu pt toata lumea de inteles, tariful national de interconectare este de 1 eurocent pe minut (limitat prin lege). Deci la un abonament de 5 euro, (lasand la o parte tva inclus sau exclus) daca un abonat Digi Mobil vorbeste mai mult de 500 de minute in alta retea nationala, Digi iese in pierdere pentru ca trebuie sa plateasca tariff de interconectare mai mare de 5 euro. Pentru UE, tariful mediu de interconectare este de 2,33 eurocenti/minut, cu tari precum franta unde e 0,8/minut, deci mai mic decat in .ro. Abonamentele sunt gandite pe o medie de utilizare astfel incat sa fie rentabile. Normal ca daca unu vorbeste 6000 de minute oriunde, devine neprofitabil si deja suspect. La 40 de euro abonament, oricat ai vorbi national tot n-ai cum sa-l lasi in pierdere pe operator. De asta nu-ti taie macaroana. Iar international nu mai spun, ca sunt limite de 100-200 min la abonament de 40 de euro. Asta asa ca sa vedeti unde se duce profitul gros.

 • Ionut
  ... a scris la 7 aprilie 2016, 16:30   [#183]

  Eu as pleca , daca m-ar lasa , si nu ar pune cheltuieli din alea aberante ,taxa reziliere etc. Degeaba au nelimitat, daca nu au acoperire , mai nou m am trezit ca nu mai am nici net in roaming , era cu carcater promotional…. cand am fost sa fac abonamentul n a sarit nimeni sa spuna , sati domnu ca nu e pe toata perioada , aveti pana atunci….!! Ca sa nu mai zic ca in contract nu scrie nicaieri ca incepand cu o anumita data trebuie sa platesc traficul de date in roaming .un contract trebuie sa fie destul de clar in privinta platilor , de unde si…. pana unde . Dar asta e Romanica , si fac ce ii taie capul. Rds nu isi asuma raspunderea mai pt nimic in contract , in schimb obligatii pt client cat cuprinde . Prefer un pre pay orange , calitativ si nu cantitativ . Si daca azi au eliminat un serviciu , si au vazut ca “prostimea” nu reactioneaza ,maine poate o sa elimine minutele in roaming ( cu toate ca nu au acoperire decat in putine zone ale Ro) poimaine o sa li se para ca totusi abonamentele au pret prea mic ,si o sa modifice cum le taie capul!!

 • montecassino
  ... a scris la 7 aprilie 2016, 16:56   [#184]

  Acum pe bune, cu 4 euro TVA inclus mai vreti si internet gratuit. Nu le tin partea astora de la RDS, dar cand stai si semnezi contractul, intreaba inainte tot ce vrei sa stii, apoi te decizi. Ca sa injuri pe urma….e si vina ta ca nu ai cascat ochii..si urechile.

 • Motan
  ... a scris la 8 aprilie 2016, 0:08   [#185]

  Acum sincer nici eu nu-i apar. Spre exemplu acum nu mai au roaming-ul national in Bucuresti si Ilfov, iar la tara la mine in Gradistea jud Ilfov nu e semnal Digi. Si nici nu mai intra in Vodafone. Stiam de la inceput ca pentru 4 sau 5 euro pe luna nu pot obtine luna de pe cer, asa ca nu am semnat pe 2 ani, ci doar pe 1 an. Si clar, mi-am asumat niste riscuri citind contractual si vazand termenii. Si au trecut aproape 2 de atunci. Asta e. Daca nu-mi mai convine, portez iar numarul in alta retea, la alte costuri. Exista o vorba la romani…daca nu casti ochii……..:dancing:

 • Motan
  ... a scris la 28 aprilie 2016, 9:39   [#186]

  By the way pentru toata lumea -- ce veti vedea mai jos este informatie publica de pe site-ul unui alt operator mai portocaliu, care scrie clar ca au si ei politica de utilizare abuziva a abonamentelor “nelimitate” de 40 de euro pe luna:

  Strict în cazul abonamentelor care oferă beneficii nelimitate se va considera, cu caracter exemplificativ dar nelimitat la, drept utilizare abuzivă a Serviciilor de către Client situațiile în care sunt îndeplinite urmatoarele condiții:

  Traficul de Voce/SMS efectuat este de două ori mai mare decât traficul primit
  Traficul de Servicii de Voce/SMS în retea sau către alți operatori depășește 4000 minute/SMS-uri pe lună

  Cu alte cuvinte, nicaieri nelimitatul nu e nelimitat. Doar ca la RDS e mai ieftin si, in cateva situatii mai prost calitativ.

 • Adrian
  ... a scris la 9 iulie 2016, 8:39   [#187]

  adrian.adrian.tu@gmail.com
  eu i-am dat in judecata si am strans inca 200 de semnaturi si cereri de oameni nemultumiti urmeaza sa facem o asociatie pt aparea drepturilor cetatenilor UE nu a labagiilor care se considera UE si nu fac nimic. Toate acele persoane ce au un minim de bun simt si doresc sa se asocieze in aceasta asociatie UE sa reclama toate abuzurile din romania la UE si aici pe internet nu pe la colturi cu se face deobiecei,. numai cersetori europei cersesc pe la colturi drepturi europeni actioneaza pe internet si in judecata se asociaza si lupta nu asteapta minuni bisericesti pt ca nu exista, romania inca nu a scapat de securisti si deja au pregatit beizzadelele copii de politisti judecatori interlopi preoti noii securisti, tortionari si criminali. Ce conexiune este intre Catedrala maturarii neamului si parlament de sant asa aproape hot la hot trage securist la securist trage tortionar la tortionar trage criminal la crimila trage , pana si hexifar avea sediu in sediu cladiri SRI , cine a tras in noi 21-22 preoti

 • Adrian
  ... a scris la 17 iulie 2016, 15:20   [#188]

  Salutare ! Am si eu un abonament digi nelimitat , il folosesc in pitesti dar sunt foarte nemultumim te serviciul lor ! Se intrerupe in timpul conversatiei … incepe sa caraie … sa se auda ca si cum curge apa in telefon ! Nu pot purta prea des o conversatie normala ! Aceeasi problema o are si un alt prieten ! Mai are cineva astfel de probleme cu reteaua digi ?

 • Gyli
  ... a scris la 18 august 2016, 16:46   [#189]

  Da aceiași problema o am si eu nu pot folosi tlf de două luni am făcut reclamație si nimic numai vrăjeală .Recomand la toți consumatori Nu va abonați la Dgi sunt praf si nu fac nimic doar abureli .Telefoane sunt praf la fel si reteaua

 • Ion
  ... a scris la 22 august 2016, 19:37   [#190]

 • Ion
  ... a scris la 23 august 2016, 18:12   [#191]

  juramantul lui Ciolanis and RCS-RDS

 • Ion
  ... a scris la 13 decembrie 2016, 16:03   [#192]

  Salutare, desi m-am abonat de o luna prin portare de numar, sunt total dezamagit de pasul facut. Am fost pe cartela la Orange, si din lipsa de semnal, vroiam de mult sa ma transfer la alt furnizor de tel. mobila.
  Asa ca intr-o zi au venit cu japca la contracte pt. zona rurala, cu oferta lor de nelimitat , si m-au prins in plasa. Am semnat un contract pt. 2 nr. portate , pe 2 ani , pt. ca am fost nevoit sa-mi iau si tel.Ale mele nu fct . pe Digi find codate pe Orange. Dupa o luna si 2 zile, mi-a venit o factura pe 2 luni si jumatate. Sa fiu mai clar , am semnat contractul pe 21.10.2016 , serviciul mi-a fost activat pe 28. 10 .2016,
  iar in dta de 06.12.2016, au emis o factura pe perioada 21.10.2016-31.12.2016. Aberatie mai mare nu am vazut, sa ti se emita o factura pe luna dec. la inceputul lunii dec.
  Am intrebat pe cand urmatoarea factura , si au raspuns ca in ianuarie. Deci vor sa ma tzepuiasca cu o luna . Firma de tot rahatul.
  Mentionez ca nu e vorba de bani , suma find doar cu 30 de roni in plus, dar m-am saturat sa ne tot ciupeasca toti , ba la benzina, ba la curent , sa nu mai spun de gaze , etc. Hai noroc si SARBATORI FERICITE !

 • ... a scris la 13 decembrie 2016, 16:41   [#193]

  @Ion: Nu te speria, așa facturează cei de la Digi, plătești factura în avans (pe luna în curs). Doar prima factură (pe prima lună) vine așa, după care intră în “ritmul normal”.

 • Severus
  ... a scris la 13 decembrie 2016, 19:59   [#194]

  ION, este asa cum zice DAN, la fel am platit si eu prima factura.

 • Ion
  ... a scris la 14 decembrie 2016, 10:48   [#195]

  Daca ati patit si voi la fel, nu inseamna ca e si corect .
  Mie nu-mi da nimeni in avans salariul, muncesc si pe urma sunt platit, consum si pe urma platesc.
  Practica aceasta e facuta sa te ciupeasca de o luna , suma nu e mare, abonatul plateste, si spune ca si voi ” asa factureaza cei de la DiGi”.
  In contract nu e specificata plata in avans.
  Sunt curios daca se termina perioada contractuala , si vrei sa renunti, ultima luna nu o mai platesti? ca doar ai platit in avans.
  Alti operatori de telefonie mobila incaseaza in avans?

 • Motan
  ... a scris la 14 decembrie 2016, 11:58   [#196]

  Salut Ion,
  Toti operatorii fac la fel. Absolut toti. Factureaza abonamentul in avans pentru luna in curs, si convorbirile pentru luna precedenta (daca exista depasire de cost fata de abonament). Si nu uita ca, ai timp pana la 31.12.2016 sa platesti factura. Eu m-as plange mai mult spre exemplu nu de abomanent, ci de cartela la fiecare operator. Cand practic iti cumperi nu stiu, 6 euro credit, si ca sa-ti mentii optiunea de tarif pentru care ai optat, trebuie sa-ti tot incarci cartela, practic fiind conditionat ca la un fel de abonament, dar fara niciun contract. In caz contrar, ti se retrage dreptul de a efectua apeluri, desi inca mai ai credit pe cartela, si intri in perioada de gratie, caz in care daca nu incarci cartela pana la sfarsitul acesteia, pierzi si creditul existent. Nu vreau sa intru in detalii despre alte avantaje pe care le are cartela fata de abonament, dar am dat doar ca si exemplu. Toate au avantaje si dezavantaje. Si cunoscand operatorii de telefonie mobila, sunt sigur ca in contractul pe care l-ai semnat scrie ca abonamentul se factureaza in avans :d

 • ... a scris la 14 decembrie 2016, 12:01   [#197]

  @Ion, și la cartelele PrePay plătești în avans, indiferent de operator (Orange, Vodafone, Telekom, etc). Având în vedere că e un abonament “nelimitat” sau cu minute incluse, ei consideră că tu cumperi “credit” ca la cartelele PrePay, respectiv plătești “creditul” în avans. La Digi Mobil, acel “credit” poate fi “nelimitat” sau “limitat” (200 minute/lună, 500 minute/lună, etc). Deci, DigiMobil e ca un “PrePay”, doar că în loc de “credit în bani”, primești “credit în minute”.

 • Severus
  ... a scris la 15 decembrie 2016, 14:26   [#198]

  Ca si cum ar fi ca prima data cumperi benzina si apoi mergi cu masina.
  Nici mie nu-mi place, dar nu avem ce face, suntem prea mici si operatorii prea mari. Nu putem renunta la convorbiri telefonice pe mobil.

  Printre altele, s-a imbunatatit mult Digi pe Maramures, am semnal unde nu aveam cu Orange. Asta nu inseamna ca per total Digi a intrecut Orange! Dar eu sunt multumit si am 4 abonamente.
  Astept si 4G in banda asta mai noua, poate face Mos Craciun o minune si beneficiem mai repede de 4G be banda 1, FDD 2100 Mhz la Baia Mare.

 • Ion
  ... a scris la 15 decembrie 2016, 23:16   [#199]

  Multumesc pt. raspuns
  @Motan , am citit din nou TOT contractul cu mare atentie si nu scrie ca se plateste abonamentul in avans. Repet , nu e vorba de bani, e vorba de corectitudine.
  @Severus , nu suntem mici, suntem prea umili , si de aceea patim asemenea lucruri. Cu operatorii de telefonie mobila am mai avut clenciuri, si i-am castigat ,asa ca nu sunt de neatins., sunt doar niste smecherasi.
  Daca ne tot aplecam in fata unora ca ei,in ideea ca nu avem ce face, asa vom trai toata viata , aplecati .

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?